- This topic has 76 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 22 years, 5 months telt el by
lynXPfan.
-
SzerzőBejegyzés
-
2003-02-05-11:01 #1898335
Ui:Ez egy szakmai fórum(többé – kevésbé). kovi,debrecen
Tudod Bátyó, a szakmai fórumokkal tele van a padlás.
Mutass olyan helyet, ahol kezdõk is labdába rughatnak, mondjuk olyan, aki teljesen leblokkol, amikor telepitéskor kap egy olyan kérdést, hogy „Akarsz X-et telepiteni”? Gondolj bele, hogy ha nem vagy megszállot, hanem totál kezdõ vagy, akkor mit csinálsz? Jó esetben elkezdesz érdeklõdni, vagy aszondod, hogy van elég hely a lemezen, telepitsen amit akar. Rossz esetben valami ilyesmi hangzik el: „Neeem, ipszilont akarok, vaze” és már izzitod is a wines setuplemezt.
Szóval, szerintem több figyelmet az érdeklõdõknek, még akkor is, ha rossz a stilusuk.
NEM magamra gondolok, nekem szórakozás titeket froclizni, de sok kezdõt eltántorithat ez a látszatszakmaisag. Legtöbbször vak vezet világtalant, ami nem baj, csak a tapasztaltabbaknak egy kis szerénységet kéne magukra erõltetni.
üdv
xpfan„
2003-02-05-11:33 #1898336Na megint itt!!!!
Kivételesen a vendég utolsó hozzászólásával egyet kell,hogy értsek,pedig már nem habzik vértõl a szám.
Az tuti,hogy az egymásnak nyalás mindenáron sehova sem vezet,és igen a kezdõknek sokkal többet kell segíteni.Kovi ne sértõdj meg,de tényle homesz vagy mert akkor még akkor sem tudok helyeselni,ha netán igazad lenne.
Ebben a kérdésben rohadtul intoleráns vagyok-na de ezt hagyjuk.Ja M. A. A. L. (Megszelídült Anonímusz Adorján Lajos!
2003-02-05-11:37 #1898337Hali Xpfan!
Na azt hiszem hogy így vagy úgy de van igazság az elõzõ írásodban. A kezdõkkel részemrõl semmi baj, jöjjenek… Na de tényleg : tapasztalatlan kezdõt, aki normálisan kérdezett mikor küldtem/küldtünk el innen bármikor is?
Tíz cenitvel fentebb a reklámcsík: Linuxforum – nem csak guruknak.
Szal nem a véleményeddel van baj:az a Tiéd:a körítés a nagyobbik probléma, mint írtam.
barátsággal:
kovi,debrecen
Ui:ha elõ fogsz itt fordulni akkor tényleg regisztrálj egy niclket mert mint írtam nagyon könnyû az ‘aláírásodal’ égõ és kompromittáló dolgokat írni akárkinek is.2003-02-05-14:33 #1898338Hahó Evribodri! Eszem megáll mi fojik itt.Nem semmi.Na húztam is innen mielõtt még segbeqr somebodi. Csõtészta!
2003-02-05-14:40 #1898339Csaba, ill Krics légyszi sokunk nevében mondom:
Töröld ki ezt az egész topicot ‘azzal a másikkal’ együtt
Aki trágálkodni akar az menjen vmi IQ irc – csatornára-ez a fórum mindeddig nem errõl szólt-azt hiszem mondhatom ezt mivel elég régóta csüngök itt Nálatok!
Tudnánk ide Mi is sok mindent írni, de azt hiszem hogy ez már túl alacsony színvonal-IQ emberekkeltisztelettel:
abeképzeltkovi soklinuxosnevébenOsztom Kovi velemenyet, aki nem is annyira „bekepzelt” .
2003-02-05-14:44 #1898340Hi Csabi!
1.köszHi Másnak!:
Kovi ne sértõdj meg,de tényle homesz vagy
Homérosz az anyukád! Ti említettétek a lókukit elõször nem..
TIRP
2003-02-05-14:54 #1898341Legalább azt megtudtuk, hogy a Homérosz itt mit jelent. Eddig nem vettem az adást.
Csaba, tényleg töröld már ki ezeket a digitális szeméttelepeket.
2003-02-05-14:56 #1898342Melyok barátnõdet kérdezzük meg?
Lacit vagy Csabát?
Linuxfun2003-02-05-14:57 #1898343a nyírségben élõ tirpákoktól én kérek elnézést
2003-02-05-15:00 #1898344Nem veszitek észre hogy járatjátok magatokat vendégek!
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz