10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Tudom hogy primitív vagyok és néha durva. Bocs hogy írni merek,
      xpfan

admin
      Adminisztrátor

Adminisztrátorok csináljatok már valamit!

admin
        Adminisztrátor

Nagyon szép lett a téma büszkék lehettek rá!Linuxfórum?
          :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

admin
          Adminisztrátor

Hú vazzz… ez már tényleg durva.
            Viszont le merem fogadni,hogy egy ember szórakozik,és gerjeszti a feszültséget.
            Vagy esetleg valamelyik linuxos így szeretné elérni,hogy regisztrált legyen a fórum?
            Kovit meg megsem merem védeni,mert még rám is rámsüttöl valamit,holott az eddigi hózászólásaimból (ez erõs egy kissé) kiderült,hogy én is eléggédurván reagáltam le a dolgokat.
            De ami itt elindult az már nekem is sok.
            Inkább a lényegre koncentráljunk,hogy legyen már végre egy normális linux,ami lehetõleg kezeli a radeonokat és egyébb új hardvereket.

admin
            Adminisztrátor

Vissza a régi fórumot!

admin
              Adminisztrátor

homerosz??
                Kovit hagyjátok békén, aki olyan filmeket rendez mint õ azzal nem lehet semmi „olyasmi”.

kovi
                Felhasználó

Csaba, Krics:
                  Lépjetek már vmit. A normális vendégekkel mi lesz? Csak ezt a sz@rt látják! Hol itt a linux?
                  Még két ilyen nap és a normális vendégek vagy elhúznak innét vagy nem mernek írni látván az IQ vendég-társaikat

Ui: A barátnõmet(nem laci nem, csaba, hanem Edina) pedig a helyetekben ne nagyon vegyétek a szátokra, mert tényleg megjárjátok. Utána kell néznem ki vagy és ezt ne várd meg kisfiam.Nem az az 50 kilós majom vagyok. Hidd el jobb ha lentebb tekersz vagy a következõnél ideírod a neved és a címed ha mered! Na mi lesz.. Mert így röhejes vagy. Miattatok jutott ide a fórum egy 7 alatt..gratulálok
                  Laci és Csaba helyében nem beszélhetek. De vszínû

kovi
                  Felhasználó

bocs:Az „ui” „azoknak” a vendégeknek szólt

admin
                    Adminisztrátor

Epherdin:”központi idegrendszerre ható serkentõ” (doppingszer).Az agytevékenység serkentésére,koncentrásiónövelésre használják a sakkozók,sportlövészek.Azt hiszem.

admin
                      Adminisztrátor

Lassan ezt a fórumot át lehet nevezni ki tudja jobban szidni kovit.

Moderátorok most ezt ti vagy élvezitek,vagy nem értem hogy minek vagytok.

10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.