7 bejegyzés megtekintése - 71-77 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Valoszinuleg egyetlen ember (?) csinalja a balhet, tudjatok kirol van szo.
      Ezek utan minimum, hogy toroljek ezt a ket „forumot”, ugysincs bennuk semmi informacio.

admin
      Adminisztrátor

Részemrõl befejeztem a fórumhoz való hozzászólást,és csak annyit fûznék hozzá,hogy az adminisztrátor nincs a helyzet magaslatán,és akkor még finom voltam.

Azt pedig,hogy ki gerjeszti nyilván ip cím alapján vissza lehet keresni,vagy tévedek.
        Na mindegy,már úgysem érdekel,és kovi is úgy jár a legjobban,ha abszolut nem reagál a sértésekre.

Megszelídült Tudodki

admin
        Adminisztrátor

A hitelrontást és rágalmazást egy jogállamban büntetik, be KELL tudnod bizonyítani az igazadat!

U.I: Ez a tisztelt Vendégeknek szólt.

admin
          Adminisztrátor

Kulturált modorú barátunk _CSAK_ saját magáról állított ki bizonyítványt, senki másról. Nyilvánvalóan valótlan és gusztustalan vádakkal támadni egy régi fórumost – ez hihetetlenül alacsony szint. Elefánt a porcelánboltban.

admin
            Adminisztrátor

Hali Xpfan!
              Na azt hiszem hogy így vagy úgy de van igazság az elõzõ írásodban. A kezdõkkel részemrõl semmi baj, jöjjenek… Na de tényleg : tapasztalatlan kezdõt, aki normálisan kérdezett mikor küldtem/küldtünk el innen bármikor is?
              Tíz cenitvel fentebb a reklámcsík: Linuxforum – nem csak guruknak.  
              Szal nem a véleményeddel van baj:az a Tiéd:a körítés a nagyobbik probléma, mint írtam.
              barátsággal:
              kovi,debrecen
              Ui:ha elõ fogsz itt fordulni akkor tényleg regisztrálj egy niclket mert mint írtam nagyon könnyû az ‘aláírásodal’ égõ és kompromittáló dolgokat írni akárkinek is.

T. kovi!

Tegnapi utolsó hozzászólásom az volt, amire a fentieket reagáltad. Bízom benne, hogy az ezek után beindult xpfan név alatti mocskolódás nem tõled származik, mintegy bizonyitván, hogy vissza lehet élni a nevekkel.

Soha nem szaladtam el egy jó kis balhé elõl, (sõt…:)), tehát ha úgy gondolod, nagyon szivesen „lejátszom” veled becsületbõl, de sokkal jobban örülnék, ha elfogadnád, hogy az utolsó hozzászólások NEM tõlem származnak.

üdv.
              xpfan

Ezzel a névvel nem irok ide többet. Regisztráltattam magam, amennyiben megérkezik végre a jelszó, jelentkezni fogok.

lynXPfan
              Felhasználó
                csaba
                Felhasználó

Elõször is elnézést kérek, hogy „csak” vendégként írkálok a fórumba. A regisztrációtól való távolmaradásom oka tulajdonképpen az, hogy ezidáig csak olvasóként voltam jelen ezen a helyen, most pedig egyetlen beírásért nem tartom érdemesnek elvégezni azt. Hogy miért írok most? Szeretném megvédeni ezt a kedves „madarat” és az õt megalkotó lelkes csapatot.
                  Jó pár éve annak, hogy a Linux op. rendszer tanulásának-használatának göröngyös, fáradtságos, de mégis olykor kimondhatatlan örömet okozó útjára tévedtem. Kipróbáltam már megannyi disztribet/változatot és úgy érzem, hogy egy ideje megtaláltam az igazit (Clarkconnect). Ennek ellenére nyitott szemmel járok és bizony-bizony rákacsintok a fiatal „lánykákra”, szemrevételezem az újonnan megjelenõ, illetve a feltörekvõben lévõ példányokat. Születése óta figyelemmel követem „baglyunk” fejlõdését és meg kell mondanom, hogy csakis elismeréssel tudok szólni róla. Nem szeretnék apró részletekbe belemenni, hiszen ezzel ellenvélemények, vitatémák áradatát zúdítanám magamra. Egyetlen dologra szeretnék hangsúlyt fektetni, éspedig az op. rendszer magyar mivoltára. Függetlenül attól, hogy az UHU-nak is vannak hiányosságai (mint bármely más op. rendszernek), számomra már az az „apróság” is elégtételt jelent, hogy anyanyelvemen szól hozzám egy szabad forráskódú szoftver. Igen, azt is tudom, hogy akadnak még magyarul tudó Linux-változatok, de az UHU mégis több ezeknél. Itt nem egyszerû fordításról, magyarításról van szó. Azok az emberek, akik „baglyunk” csinosításával foglalkoznak, az eddig megszerzett linuxos ismereteik, tapasztalataik színét-javát (vagy ha úgy tetszik sava-borsát) próbálják egyetlen alkotásban ötvözni. Ezért dícséret és tisztelet illeti õket! Hajrá fiúk! Csak így tovább!

Tisztelettel, dante

Ui. Aki úgy érzi, hogy az UHU-ban nem találja meg azt, amit oly régóta keresett, hajlandóságot sem mutat várni a végleges verziók megjelenéséig, netán kulturált kérdés-felelek-et sem képes folytatni a többi fórum-látogatóval, annak még mindig ott áll a lehetõség több 100 disztrib között válogatni kénye-kedve szerint (inkább ezt tegye, minthogy lelkes, nem utolsó sorban tanult emberek munkáját pocskondiázza a legarcátlanabb módon).

7 bejegyzés megtekintése - 71-77 / 77
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.