8 bejegyzés megtekintése - 11-18 / 18
  • Szerző
    Bejegyzés
    fellow
    Felhasználó

Ryaren2:
      1.a. apt-get –simulate amit_akarsz_csinálni;
      b. a synapticban nyugodtan kavarhatsz, majd „Expected Changes”-nél ellenõrizheted, mit is fog pakolni a Proceed után;
      2. én a testinget használom majd’ egy éve, a mostani rendszer 8 hónapja megy vele; kevesebb probléma, mint a siddel, ha ki tudod várni a 60 napos várakozási idõt;

admin
      Adminisztrátor

helló b3ck!
        UHU-ban nem ment winex úgyhogy áttértem debian-ra.. elég durva.. már sikerült újra varázsolni a rendszert de fél napomba került……
        JA és miért nem jársz fel a csetre? 😉

admin
        Adminisztrátor
          admin
          Adminisztrátor

Ryan2!

Nalam nem csinalt ilyet, viszont az apt telepiteskor rakerdez, hogy komolyan gondolod-e?
            Akkor meg nem keso a N gomra tenyerelni.

Laci

Ryaren2
            Felhasználó

Igen blaci bocs!!

fellow
              Felhasználó

admin
                Adminisztrátor

Bocsi!

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam !
                  Olyan kellene amelyik nem az összes csomagot szedi le, hanem csak azokat amiket az elõzõhöz képest frissítettek! Ezt lehetne hazavinni és otthon upgradelni, a teljes csomag helyett csak egy kissebb méretû anyagot kell hozdozni és a csomagletöltés is csak a megváltozott csomagokra vonatkozna!
                  A sed -el is elakadtam nem tudom mi kell hozzá, hogy mûködjön és nem tudtam rájönni, hogy mit is csinál!

G.

csaba
                  Felhasználó

Sziasztok!!!
                    Az lenne a kérdésem hogy honnan lehet a woody-val kompatibilis legújabb csomgaokat letölteni?? Valami http esetleg sourc vagy valami ilyesmi kellene… A csomagok alatt gondolok pl (glib,glibc,gtk stb stb legújabb verzióira!!)

Vagy woody alatt kénytelen vagyok a legrégibb programokat használni??

8 bejegyzés megtekintése - 11-18 / 18
                  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.