az nvidia meghajto a telepitese hiba nelkul lefutott?
szólt,hogy nincs kernel forrás,csatlakozni akart az nvidia honlapjához,nem engedtem,mert netem sincs, de végig ment a telepítés ezután, szólt,hogy irjam át a CF86Config fileomat..oszt kész, …
akkor oke, forrasbol rakta fel; de azert futass le egy ‘lsmod’-ot, hogy sikeresen betoltotte-e a modult; es seek&destroy a „vgahw” utann az XF86Config-4-ben (vagy legalabbis hasheld ki, ha ilyet latsz);
es nezd meg a meghajto telepitojenek kovetkezo opcioit: –driver-info –sanity
Ha oroginal nV drivert használsz nem érdemes a modules.conf -ot piszkálgatni , de az xfree.conf(YAST) aktuális változatában
Devices
nv
sorokat
Devices
nvidiára
kell cserélni ha véletlenü ottmaradt az nv
és a howtoban leír paraméterezésbõl a megfelelõt kell választani (ez macerás)
Hali nekem is ugyanaz a problémám, mint vtechunnak, és a log file is pont ugyanaz.
Sikerült e azóta megoldást találni a problémára?
Amiket fentebb írtatok azokat részben kipróbáltam de nem segít:(
az xfree.conf file-t hol találom? rákerestem, de nem lelem.
Kisertet: en szeretnek, de nem indul el a hl sem. Kihal io errorral. vagy ha ment akkor emg nem ment az opengl es elegge vacak 20 fpsel gamelni :-(( Neked hogyan indult el?
En a debianomhoz, es az uhu-hoz is a 4191-es nvdrivert hasznalom.
geforce 2 mx 400-asom van.
De szerintem az mx4-esekhez is jo ez a driver , mert amikor azok kijottek, ez a softver volt a legujabb. http://www.nvidia.com/object/linux_display…2_1.0-4191.html
Hát mindent ugyanúgy csináltam, ahogy Simico leírta és mégse sikerül:((( a grafikus flület nem jön be többé, csak akkor ha a drivert visszaírom nv-re. Vagyis ott vagyok ahonnan elindultam:(((
legutóbbi hsz