Kezdőlap › Fórumok › Vegyes felvágott ›
- This topic has 28 hozzászólás, 7 résztvevő, and was last updated 21 years, 3 months telt el by
PAZO.
-
SzerzőBejegyzés
-
2003-09-10-19:51 #1912753
Nem akarlak megbantani, de ha Neked tetszett ez a konyv, miert nem vallalod a velemenyedet?
Ha tema off egy kicsit, az meg nem baj, van itt tobb is.
Esetleg kifejthetned, mirol is szol, mi az amit megfontolasra erdemesnek tartasz, stb. Akkor nem nezne itt mindenki, hogy mi a fenerol van szo.Igaz is, hisz inkognitóba vonulva alaptalanul kérem a véleményetek… elõtérbe kívánom helyezni a könyvben megjelenõ élettörténetet. Talán így érthetõbb… talán érdemtelennek láttam személyemet, hogy felhívjam e történetre a figyelmet.
2003-09-10-19:53 #1912754… mégis a történet valósága felkiáltásra késztetett.
2003-09-10-20:26 #1912755Bocs, nem bántásiból volt 🙂 Csak tényleg érdekel, hogy mi ez, és mit csinál itt, és miért, és ha már te az én véleményemet kéred, akkor mondd el te is a tiedet. Meg aztán, ha szerinted ez olyan jó könyv, azért írhatnál róla néhány mondatot (tudod, olyan fülszöveg szerût), mert szerintem sokan nem vagyunk itt idõmilliomosok, hogy egy ISBN-szám láttán (még csak nem is cím!!!) rohanjunk a könyvtárba vagy a könyvesboltba, és rögvest elolvassuk a cuccot. Akkor talán kiderülne az is, hogy miért kell ez a fene nagy titkolózás, amitõl egyébként borsódzik a hátam, viszket a tenyerem, és egyéb kellemetlen érzések vesznek erõt rajtam… Tudod én direkt figyelek rá, hogy se lustaságból, se figyelmetlenségbõl ne írjak névtelenül. Ki nem állhatom. Meg aztán páran még emlékszenek talán arra a topicra, ahol a XI. kerületi Bocskai úti Altalános Iskola esettanulmányát közölte az illetõ, aminek aztán semmi köze nem volt a linuxhoz. Tudod ha ennek van köze a linuxhoz (és ezt szeretném én pl. tudni…), akkor itt a helye, de ha nincs, akkor máshol kellene próbálkoznod, legfeljebb beszúrva ide egy linket, hogy akit érdekel, az látogassa meg mondjuk az index.hu törzsasztalán levõ topicodat.
Bocs a bõ léért, de próbáltam magam alaposan, érthetõen és jól megindokolva kifejezni, nem úgy, mint te. Az esetleges válaszodban én is hasonló alaposságot várnék el.
Igen, teljes mértékben egyet értek veled, sõtt magam is részt vettem egy hasonló nagy szabású flame levelezés leállításában. Még egyszer, ez egy könyvajánló, személyemtõl függetlenül, nektek, akik heroikus harcot vívtok a flame levelezések kivédésére, ezért a közösségért, ezen a fórumon.
A könyv tartalmát annyira nehéz visszaadni, hogy alig merem megpróbálni.
Egy közbiztonságért harcoló fiatalember (25 évesen kezdte, érdekes mód pont 1984-ben) életpályája jelenik meg benne, és a küzdelem, amit a korlátoltsággal vívott. Egy magyar ember küzdelme egy élhetõbb világért, amiért itt, a fórumon rengeteget és sokan harcolnak. A zöldfülû kezdõ pályáját nagyban befolyásoló tényezõk (erõs kezû és értelmes közvetlen vezetõ, jól összeválogatott csapat) alakították. Ezekrõl az emberekrõl ír, és a jelen kor politikai-gazdasági következményeibe szerepet játszó emberekrõl, valamint a velük kapcsolatos történésekrõl. Sajnos szûkszavúbban beszél… mint azt olvasnám, azért
letenni alig bírtam.Sok megrázó tény közül az aggasztó, hogy kidobták/kidobják a legjobb szakembereket a gyõzelemhez szükséges, vagy inkább a védelemhez nélkülözhetetlen poziciókból… és a szakemberek újratermelõdéséhez temérdek idõ szükséges.
2003-09-10-20:57 #1912756várom, hogy PAZO hozzászóljon a témához, ha még nem tette meg…
2003-09-10-21:06 #1912757…igen-igen, a félreértések elkerülése végett:
a másik fórum megjelenésétõl teljesen független, a fórum jelenlegi körülményeit figyelembe véve talán idõzítésében szerencsétlen a témafelvetés. Vagyis valóban kevés köze van a fórum jelenlegi történéseihez, egyedül annyi, hogy itt jelent meg ez a gondolatsor.2003-09-11-07:36 #1912758várom, hogy PAZO hozzászóljon a témához, ha még nem tette meg…
Annyit tennék hozzá, hogy ha Erdélybe, Felvidéken vagy Kárpátalján élnék, olyen embereket boldogan lakotársul fogadnák, akik név szerint jelentek meg ebben a könyvben.
2003-09-11-12:10 #1912759… sõt, Magyarországon is… bár egy panellakás vagy belvárosi bérlakás helyett inkább egy szép kertesházba helyezném õket… szép tengerparton.
2003-12-28-21:38 #19127602003-12-28-23:35 #1912761/off
Szerintem lenne igény egy ilyen: „Egy számítástechnikától mentes sziget, ahol sok minden másról lehet beszélni kávéházi stílusban. „ jellegû fórum megyitására.
2003-12-28-23:46 #1912762A címhez!
Szerintetek van még ilyen, „civilizált” világban? -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz