5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
    gabaman
    Felhasználó

gabaman!! merre jártál ?: ))))) tudtam eddig vmi nem stimmelt itt most hogy megláttam a szakálladat már tudom hogy te hiányoztál a hozzászólásokból .)))))))))))))))

😀 😀 😀 😉

Akadt némi problémám, de lassan azért megoldódik.

admin
      Adminisztrátor

gabaman!! merre jártál ?: ))))) tudtam eddig vmi nem stimmelt itt most hogy megláttam a szakálladat már tudom hogy te hiányoztál a hozzászólásokból .)))))))))))))))

😀 😀 😀 😉

Akadt némi problémám, de lassan azért megoldódik.

gabaman
        Felhasználó

Hogy ne érdekelne? Már küldtem üzit, de tõlem itt is megbeszélhetjük.

MADMAX
          Felhasználó

Ha lehet akkor itt beszéljétek meg! egy kis reklám 😉

csaba
            Felhasználó

Hi!

Bocs hogy számotokra ilyen alap kérdésekkel untatlak de új vagyok és amit mindig is kérdezni szerettem volna azt most igy kiöntöm (MDK 9.2) :

– Mi az a CVS (valami forráskódról hallottam de ez nekem semmit nem jelent :oops:) ?
              – Hogyan lehet egy file-t leforditani (letöltöttem egy tar.gz kiterjesztés?t és mit csináljak vele)?
              – Hogy lehet kernelt forditani és mire jó?
              -Hogyan tudnám megoldani hogy a 101 gombos billenty?zeten az Y jó helyen legyen és legyen hosszú i betüm?
              – Milyen fejleszt? programmal lehet windowsra programot irni (ha lehet delphi-object pascal, pascal nyelven), illetve a linuxos fejleszt?eszközök közül melyik mire jó?
              – Van a Total Commanderhez hasonló progi linux alá (nem az MC kell mert az Norton Commanderhez hasonlit) ?

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
            • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.