- This topic has 19 hozzászólás, 13 résztvevő, and was last updated 20 years, 4 months telt el by
borosspet.
-
SzerzőBejegyzés
-
2004-03-31-18:55 #1934314
Amikor elolvastam a cikket, hát olyan érzésem volt, tudjátok,,, biztos láttátok már a South Park Bigger Longer & Uncut c. részét. Nos, Kovács Kálmán úgy lõtte homlokon a hazai(és honosított) Linux készítõit és forgalmazóit, mint Sheila Broflovski, Terrance és Phillip háborús bûnösöket.
2004-03-31-19:24 #1934315Ez tök jó! Mindenki azt hiszi aki belemegy ebbe az üzletbe, hogy ingyen jutott hozzá a Win-hez, aztán azt meg nem veszi észre, hogy közben ugyanugy fizetett érte (csakhát más formában pl.: adó)
De én egyáltalán nem félek, mert tényleg egyre nagyobb körben kezd elterjedni a Linux és elõbb vagy utóbb le is fogja hagyni, mert ez igy törvényszerû (csakhát ki kell várni)Csak egy dolog bosszantó, hogy mennyi pénzt elba**nak rá! Gondoljatok bele, ha ezt mind linuxfejlesztésre költenék (akár hazánkban, akár külföldön), de csak belátják elõbb vagy utóbb!!!
2004-03-31-19:53 #1934316Csak az képes túlélni, aki erõs. Mi erõsek vagyunk, mert intelligenciában messze lekörözzük az átlag M$ user szintjét. Nem félek attól, hogy ez a közösség valaha támogatásra szorul majd, mert MI VAGYUNK A LINUX! Ha mindenki hozzájárul a fejlõdéséhez, akkor már kis hazénkban is több ember fejleszti majd a linuxot, mint egész redmondban az ikszpét.
Szerintem nem fognak figyelni eléggé a windows biztonsági hibáira, amíg valaki nem lesz elég gonosz és intelligens ahhoz, hogy találjon egy hibát, és azt kihazsnálva olyan vírust írjon, ami mindenki számára végérvényesen bebizonyítja, hogy szarból nem lehet aranyat csinálni.
2004-03-31-22:06 #1934317Pont ezért a Linux soha nem fog kihalni, és bizonyos területeken verhetetlen „van és lesz”.
Legfeljebb nem kap akkora szerepet, mint amit szeretnénk.2005-01-31-10:30 #1934318Pont ezért a Linux soha nem fog kihalni, és bizonyos területeken verhetetlen „van és lesz”.
Legfeljebb nem kap akkora szerepet, mint amit szeretnénk.
[align=right][snapback]48973[/snapback][/align]Nem is tudom, olvasta-e valaki a szgépes cikkeket tavaly év elején, amikor bemutatkozott a mydoom. A túlterheléses támadás elhárítására a M$ plusz szervereket bérelt, hogy az oldala bírja a rohamot.
2005-01-31-11:57 #1934319Nem is tudom, olvasta-e valaki a szgépes cikkeket tavaly év elején, amikor bemutatkozott a mydoom. A túlterheléses támadás elhárítására a M$ plusz szervereket bérelt, hogy az oldala bírja a rohamot.
2005-01-31-14:08 #1934320Ez megint egy tök felesleges topic. 100 éve errõl vanb szó. Tavaly is ugyanezt dumáltuk ,meg azelõtt is ,meg azelõtt is. Meg 10 év múlva is ezt fogjuk dumálni ,tehát felesleges.
Korrupt , beszükültagyú országban élünk ,ennyi.2005-01-31-14:35 #1934321Nem is tudom, olvasta-e valaki a szgépes cikkeket tavaly év elején, amikor bemutatkozott a mydoom. A túlterheléses támadás elhárítására a M$ plusz szervereket bérelt, hogy az oldala bírja a rohamot.
2005-02-01-08:36 #1934322érdekes is lenne a WU-t apache megoldani…
[align=right][snapback]115251[/snapback][/align]Szándék* kérdése az egész… redmond a teljes win széria forráskódjának ismeretében meg tudná tenni… legfeljebb egy-két dolog máshogy nézne ki, de ugyanúgy mûködne…
*
2009-12-04-19:56 #1873298Olvastátok ezt:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoftveramnesztia a közoktatásbanA magyar közoktatás jogtiszta és korszerû szoftverekkel léphet az Unióba – jelentette be Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter Jeff Raikes-sel, a Microsoft Irodai és
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz