10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 57
  • Szerző
    Bejegyzés
    pointux
    Felhasználó

A sütiket feltétlenül nézd, meg, mert lehet, hogy úgy van beállítva, hogy kérdezzen. Ilyenkor elég egyszer véletlenül nemet mondani.

AZ
      Felhasználó

Még mindig nem megy. Pedig megnéztem a sütiket, rendben vannak, miképp a jelszókezelõ is. 1.5-ös a Mozilla. Most Galeon alól netezem. Plugin nincs fönt semmi. Win98se alatt 1.6-os Mozillát használok, ott mûködik, és ott egy flash plugin is van fönn. De itt (UHU-Linux 1.1-rc5) nem akar menni. 🙁 Eddig csak ennél a fórumnál tapasztaltam, hogy nem tudok belépni….

AZ
        Felhasználó

Java engedélyezve van, de nincs fönn plugin. Honnan tudok letölteni, és azt hogyan kell telepíteni?

pointux
          Felhasználó

Próbálkozz letölteni egy Firefox-ot (ez a Mozilla következõ generációs böngészõje).
            http://www.mozilla.org/products/firefox/
            Azon kívül, hogy sokkal szebb, gyorsabb, többet tud funkciói megegyeznek a Mozilla-éval.

Zolee_
            Felhasználó

Próbálkozz letölteni egy Firefox-ot (ez a Mozilla következõ generációs böngészõje).
              http://www.mozilla.org/products/firefox/
              Azon kívül, hogy sokkal szebb, gyorsabb, többet tud funkciói megegyeznek a Mozilla-éval.

Hello!

Ez tényleg gyors piszkosul 😀
              Köszi a tippet, eddig nem is tünt fel nekem ez a project. Köszi 🙂

AZ
              Felhasználó

Oké, megpróbálom letölteni. Csak az a baj, hogy ftp-rõl akarja,

AZ
                Felhasználó

Na végülis a magyar szerverrõl lejött a 0.8-as Firefox! Ki is tömörítettem (mostmár nem winzippel 😀 ) Találtam egy *.exe-t, de nem csinál semmit. Itt jön a make -varázslat, ugye? Szóval hogyan telepítsem?

Zilahia
                  Felhasználó

Ez nagyon fura, linuxban eddig még nem találkoztam *.exe-vel. biztos hogy nem a windózosat töltötted le?

Zilahia
                    Felhasználó

Szia, én is kezdõ vagyok, de adok egy tippet. tölts le újra, vigyázva arra, nehogy a vindózt nyomd. most töltöttem le, nekem nincs benne exe.

AZ
                      Felhasználó

Valószínûleg tényleg tévedésbõl a win-eset tölthettem le. 😀 De most már töltöm a Linuxosat. Ebbõl lehetett választani a honlapján Linux alá:
                        „Linux: GTK or GTK2 + XFT (no installer) „

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 57
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.