10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 96
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Miért van olyan érzésem, hogy ez topic rövidesen anyázós lesz?

pointux
      Felhasználó

😕

kissipos
        Felhasználó

Halihó!

Nezd, en nem rajongok a MS termekekert, de ezek a dolgok enyhen tulzoak.

Az amit leírtam mind megtörtént velem!

Az, hogy tettem bele egy-két pluszt is az csak egy kis írói „nüansz” volt a részemrõl, hogy groteszké váljon az írás, így lehessen nevetni rajta, és egy kissé komolytalanná váljon.

Ha te ezt teljesen halálos komolyan vetted, akkor szorri’!!! 😳

A cikket nem én irtam, és még egyszer mondom: MAGYAR NEMZET!!! Nem MAGYAR H

pointux
          Felhasználó

Szóval, ha máshogy nem megy jövõ hét ilyenkor fent lesz a Magyar nemzet online archivumában a teljes cikk.

Ez így szerintem jó!

admin
            Adminisztrátor

Udv!

Nezd, en nem rajongok a MS termekekert, de ezek a dolgok enyhen tulzoak.
              Viszont tobbet nem irok ebbe a topicba. 😉

Toma_

A pesszimista világnézetemet nem szeretném senkire sem ráerõszakolni!
              Ez csak egy megérzés amit a tapasztalat diktál!
              Viszont el kell fogadni mások véleményét, még ha azok nem is szakmai szempontok alapján jöttek létre!
              Pl. amióta linux-ot használok, nekem nem volt egyetlen win „gyermekbetegségem” sem!(virus, fagyás, összeomlás, kékhalál „a rendszerfoglalt”, végzetes kivétel(vxd), stb…)

pomm
              Felhasználó

Ha már itt tartunk….mindig szívesen elmondom… 😆

A linuxom nem teszi azt, hogy egy áramszünet miatt, amikor ujra indul és lefuttat egy scandisket, majd közli, hogy a C meghajtón nincs hiba, a D-rõl ( hiba a fájlokban szöveggel ) töröl közel 50 giga filmet és mp3-at…Amiket ,mikor visszaállítottam nagyí nehezen,néhány kivétellel, gond nélkül kezelt tovább…Az egészben a jó az volt, hogy még csak lehetõségem sem volt azt mondani, hogy azt a D-t hagyd már öcsém…vagy nem engedem, hogy törölj, vagy ilyesmi…, simán gylulta…
                Aztán volt 3 notebook…az egyik az enyém ( linux ), 2 winfosos…A zikszpé nem igazán örült ennek az acpi-nek…nemtom miért…de sikerült úgy kifagynia ( igaz ez user hiba is volt, hogy nem ellenõrizte, rendben standby-ba ment-e a gép…persze elmondása szerint, ezt neki nem kell, mert azért vett ziszpét, mer az mindent olyan jól tud! <---ez nem vicc ) hogy egy éjjelen át kinn volt a standby meg a kék háttér, a hdd meg pörgött mint az állat....tudja az zikszpé, hogy miért...de reggelre valszeg fizikailag is szép sima lett! :lol: A gép persze többet nem indult és installálni sem lehett semmit....mondjuk a gari jó volt...a másik is így halt meg 2 héttel késõbb....
                Szóval én aláírom, hogy a win jól kezel hw-kat, csak bedugom azt jáccom, de ennyit nekem ez nem ér! A tv kártyám bedugtam azt jácchattam vele, mert a szoftvere csak avi-ban vett fel ( tömörítés nélkül, nesze paraszt vegyél fel ) Na de tölthettem le a gyártó honlapjáról ingyenesen szoftvert, ami becsomizza mpeg2-be…örültem is…amíg ki nem írta install után a progi, hogy csak az M$ mitoménmijen szopftverjével müxik, amit innen és innen lehúzhatok…nosza, megsasoltam….pontom 120 dezsõ volt, ami elég gáz, mert a kariért 11000 Ft-ot fizettem…szal, akkor most mirõl beszélünk???

Bbt
                Felhasználó

ma esti élmény: kedves kollegina kirántotta régi laptopomból a tápot. (kölcsön van nála, modem probléma miatt win van rajta) a rendszer újraindítás után meghalt. se kép, se hang. biztosan így kell reagálnia egy oprendszernek?

Gege
                  Felhasználó

Elegem van. Nagyon berágtam, hogy kivesznek az értelmes témák, kérdések a fórumból, ehelyett a windowsos majomsereg jön ide kiereszteni a gõzt, ha valami baj van a rendszerével. Ha kell, használd, ha nem kell, akkor ne használd. Középút NINCS. Olyan nincs, hogy ha baj van a winfosommal, akkor ide jövök fikázni a Linuxot, mert én magam túl buta és túl gyáva vagyok belevágni.

Senki meg ne kérdezze még egyszer, hogy miért használom. Lehet, hogy azért, mert stabil, gyors, vagy egyszerûen jó. Azonban én egyetlen ok miatt használom, amit senkinek sincs joga kritizálni, és amit én mindig is jobban fogok tudni bárkinél.

killall
                    Felhasználó

gege.. miert ideirtad ezt? 🙂 (egyebkent egyetertek veled)
                      ez a topic pont egy kis szint visz a sivar helpdesk kerdesek koze imho 🙂
                      megertem a kiakadasod, de ne ebben a topicban ;]

Bbt
                      Felhasználó

😀 Gege…
                        le nem szedném a debianomat. (kivéve amikor megölöm szegényt, de akkor sem õ tehet róla…) sõt. még egy-két hét, és a kolleginánál sem winre kell vigyázni, hanem UHUra…
                        Lehet rosszul fogalmaztam (már ha arra a hozzászólásra reagáltál), de pont az ellenkezõje volt a cél.
                        Egyébbként igazad van…

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 96
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.