10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 96
  • Szerző
    Bejegyzés
    kissipos
    Felhasználó

Halihó!

Elegem van. Nagyon berágtam, hogy kivesznek az értelmes témák, kérdések a fórumból, ehelyett a windowsos majomsereg jön ide kiereszteni a gõzt, ha valami baj van a rendszerével. Ha kell, használd, ha nem kell, akkor ne használd. Középút NINCS. Olyan nincs, hogy ha baj van a winfosommal, akkor ide jövök fikázni a Linuxot, mert én magam túl buta és túl gyáva vagyok belevágni.

Senki meg ne kérdezze még egyszer, hogy miért használom. Lehet, hogy azért, mert stabil, gyors, vagy egyszerûen jó. Azonban én egyetlen ok miatt használom, amit senkinek sincs joga kritizálni, és amit én mindig is jobban fogok tudni bárkinél.

admin
      Adminisztrátor

Teljes mertekben egyetértek veled tisztelt kissipos!

Hasonlo problemák miatt kezdtem én is el Linuxozni. Igaz nem ezt írtad, de soraid árulkodnak.
        Egyébként meg a scannereddel kapcsolatban nézz körül a forumon és találsz megoldást. UHU alatt 10 perc és már megy is!

Linuxot a népnek ! 😀

kissipos
        Felhasználó

Hali!

Egyébként meg a scannereddel kapcsolatban nézz körül a forumon és találsz megoldást. UHU alatt 10 perc és már megy is!

Tegnapelõtt este óta már mûködik, hála a segítségnek!

timurlan
          Felhasználó

Srácok! Akinek még van Wndow$ a gépén, vagy ismerõsei Win felhasználók, az jól teszi, ha vesz egy Bibliát, és elejétõl végéig elolvassa, és elgondolkodik egy-két dolgon.

Az illegális szoftver egyszerû eset, hiszen egyértelmûen lopás, ezzel a VII. parancsolatot szegi meg az ember, ha bûnbocsánatot nem kér, elkárhozik.

Azonban ha figyelmesek vagyunk, kiderül, hogy a „tisztességes” Win felhasználó, aki fizetett az op. rendszeréért, nagyobb bûnt követ el. A Mikrofoszt ugyanis az USA kormányának fõ katonai szoftverszállítója! A „becsületes” szoftvervásárló a pénzéval tudtával vagy anélkül az iraki hábotút, fogolykínzást, civilek legyilkolását segíti elõ!! Ez pedig, akárhogy is nézzük, bûn! Egészen pontosan az V. parancsolat , a NE

Tassadar
            Felhasználó

„A linuxom nem teszi azt, hogy egy áramszünet miatt, amikor ujra indul és lefuttat egy scandisket, majd közli, hogy a C meghajtón nincs hiba, a D-rõl ( hiba a fájlokban szöveggel ) töröl közel 50 giga filmet és mp3-at..”

FAT…

„Mikrofoszt ugyanis az USA kormányának fõ katonai szoftverszállítója! A „becsületes” szoftvervásárló a pénzéval tudtával vagy anélkül az iraki hábotút, fogolykínzást, civilek legyilkolását segíti elõ!! Ez pedig, akárhogy is nézzük, bûn! Egészen pontosan az V. parancsolat , a NE

pointux
              Felhasználó

Udv!

A „becsületes” szoftvervásárló a pénzéval tudtával vagy anélkül az iraki hábotút, fogolykínzást, civilek legyilkolását segíti elõ!! Ez pedig, akárhogy is nézzük, bûn!  Egészen pontosan az V. parancsolat , a NE

pomm
                Felhasználó

Tassadar, NTFS volt! Zikszpé alatt nem használktam már FAT32-t.

Morzel
                  Felhasználó

Ilyeneken vitatkozni….

pomm
                    Felhasználó
                      Tassadar
                      Felhasználó

Mondj jobb modszert.

Toma_

ENSZ..

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 96
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.