10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 96
  • Szerző
    Bejegyzés
    DrBubo
    Felhasználó

„A legtöbb embert ‘Isten nevében’ ölték meg”

Tassadar
      Felhasználó

ENSZ..

Meg a vatikan…

Toma_

Vatikánt ne keverd ide.

„6. § (1) A Magyar Köztársaság elutasítja a háborút, mint a nemzetek közötti viták megoldásának eszközét, és tartózkodik a más államok függetlensége vagy területi épsége ellen irányuló erõszak alkalmazásától, illetõleg az erõszakkal való fenyegetéstõl.”

ds
        Felhasználó

anonym szerinted usa azért van irakban hogy rendet tegyen csak azért hogy az egész világnak jó legyen ?????? tú sok bbc-t nézel :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tassadar
          Felhasználó
            pointux
            Felhasználó

Kicsit errõl is szól, de túl is mutat a Vasárnapi újságban elhangzott interjú Timokrácia, a gazdagok uralma címmel.

ds
              Felhasználó

anonym:

igen olajra tippelnék,de nem hiszem,hogy ne jönne be majd meglátjuk
                lopás meg nem lesz hejreállítás lesz (pénzért/olajért) utána pedig a hejreállító cégeknek gazdasági/politika hatalma lesz az országban…. (csak nekik ha elég ügyesen intézik a dolgokat és jó sok mindent kell hejreállítani 🙁 )

„En ugy emlekszem elegge be volt tojva Szadikatol mindenki a haboru elott, most meg csak ugy dobaloznak a megoldasokkal az okosok a temaban. „
                ebben igazad van teljesen sajnos 🙁

„Te esetleg Irakban eltel akkoriban? „
                nem

„Nem nagyon tudta az USA hirszerzes sem, hogy mi van ott….”
                hát igen és mégis odamntek rendet tenni…. 🙁

LordOfTheBoards
                Felhasználó

Ez a lazítás nem is rossz!
                  Pár dolgot nem értek viszont:
                  Marika néni hogy támogatja az iraki háborút azzal, hogy windowst használ? Legálisan.
                  Szóval Bush bácsi önzetlenül rendet rak Irakban? Naaaa, nemár! Hát már abból is látszik, hogy üzlet az egész, hogy a német cégek közvetve nem vehetnek részt az ország felépítésében. Akkor hogy van az, hogy nem az üzletrõl szól. Az olajba nem akarok belebonyolódni, mert annyi inditékot tudnék mondani, hogy belefáradnék.
                  A terrorizmus nem jó. Mindenféleképp elutasítandó, de most hogy elfoglalták Irakot az amerikaiak, most mivan? Megoldódott a probléma. Nem úgy tûnik. Meg ha az egész világot elfoglalják, az sem lesz elég.

pointux
                  Felhasználó

Pedig ez logikus, ha nem nézed, nem hallgatod, nem nem érdekel, akkor nem is tudsz véleményt nyilvánítani. Legfeljebb annyit, hogy hagyjuk már ezt a sz**, mert qurvára nem érdekel.
                    (Szerintem 5 perc alatt el lehet valamirõl dönteni, hogy érdemes-e számodra idõt fecsérelni a dologra, ám ekkor még nem tudsz igazán véleményt mondani.)
                    Azonkívül az elsõ blokkom sem teljesen igaz, ugyanis buszon, villamoson, postán mindenhol a valóságsókat hallotta az ember egy éve még, ma már viszont szerintem alig hallani. Nem tudom meddig éri meg még ezt vetíteni. (Bizonyára olyan olcsó – ugyanaz a díszlet, gyakorlatilag ingyen rabszolgák alkalamazása -, hogy ha szinte senki nem nézi, akkor is megéri. Másrészrõl meg a nézõ azt néz ami van. Van olyan ország, ahol a csatornák, még a reklámokat is pontosan ugyanarra az idõpontokra teszik.)
                    Lehet, hogy pesszimista vagyok, meg nem látom jól a helyzetet, de senkit nem érdekel, hogy a nézõ mit szeretne, hanem csak az, hogy mennyi pénzt lehet kihúzni belõle minimális befektetés mellett.

pointux
                    Felhasználó

Ja, ja!

LordOfTheBoards
                      Felhasználó

Felmerült bennem is, hogy nem a politikát utálod, hanem azt a dolgot ami magyarországon folyik politizálás címszó alatt. Nem ismerlek, szóval személyeskedésrõl nincs szó, csak ha valami engem nem érdekel azzal nem foglalkozom. De attól szép az élet, hogy különbözõek vagyunk.
                        🙂
                        Az olajjal kapcsolatban van még véleményem, de azt hiszem nem erre a fórumra tartozik, ha érdekel szívesen kifejtem.

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 96
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.