Kezdőlap › Fórumok › Vegyes felvágott ›
- This topic has 95 hozzászólás, 24 résztvevő, and was last updated 21 years, 1 months telt el by
Bbt.
-
SzerzőBejegyzés
-
2004-05-16-18:44 #1942035
„Az afgánoknál való közbelépés kissé homályos.”
Szerintem ennek kizárólag politikai okai voltak, már akkor sejthetõ volt, hogy nem fogják megtorlás nélkül hagyni.
„A mostani iraki helyzet erõsen hasonlít a felszabadító szovjet hadsereg esetére kishazánkban”
Azért a szovjet kommunizmust (aminek megdöntésében nagy szerepe volt az USA-nak) erõs lenne az USA-hoz hasonlítani.
„
2004-05-16-18:50 #1942036Anyi külömbségel Saddam arab herceg féleség volt akit Király féleségnek ismertek ell.
Inkább arra hasonlit ha angliában az USA tron fosztást követne ell több ország segítségével mert az angol királyi család diktatura (tul sok a rokoni összefonodás a felsõ vezetésben)2004-05-16-18:55 #1942037Naaaaaaa, azért Saddam nem volt herceg… 🙂
2004-05-16-19:29 #1942038Nem egészen herceg.
Az araboknál azon a vidéken törzsek vannak.
Ezeknek a törzseknek vezéreik az ö családjuk a legnagyobb törzs vezére volt. Nem Herceg hanem hasonló. Ha a monarchiához hasonlítod akkor nem herceg hanem király volt.2004-05-16-20:41 #1942039Halihó!
Nos azt hiszem ideje lenne visszatérni az eredeti témához, azaz a linuxhoz, mivel -tudtommal- ez (a) linuxfórum!
A topic eleje táján említettem egy cikket. a cikk azóta online is elérhetõ!
Itt a link:
http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=218121…&norel=1&pass=3Kissé hosszú, de remélem, hogy elolvassátok!
A véleményekre kíváncsi vagyok!
Mégegyszer mondom: NEM
2004-05-16-22:41 #1942040Nekem tetszett a cikk…
2004-05-17-06:31 #1942041Udv!
Nem véletlenül ellenezte annyira pl Németország is a háborút.
Talan ok gondolkodtak is picit.
Szvsz a USA minden tekintetben csodot mondott a gyozelem kivetelevel ebben a haboruban.
Akkora kapitalis hibakat kovettek el, hogy szinte hihetetlen. Semmifele strategiajuk nem volt a gyozelem utani helyzetre, pedig a jelenlegi helyzet teljesen elore lathato volt jozan paraszti esszel is.
Hogy mi lesz a jovoben, az belathatatlan, de szvsz hogy az ENSZ-ben lehet-e csapatkuldesi dontesben egyseges megallapodas, en azt most nehezen kepzelem el. Jonehany katona fog ott meg meghalni…Toma_
gonodod, hogy õk tényleg azért mentek oda, hogy rendet tegyenek. Le se szarják az ottani állapoitokat és nekik csak jó ha tovább tart a háború, mert az pénz. Rengeteg pénz. No meg az Olaj ami fontos nekik.
De ebbe ne menjünk bele, mert csak fel megy a cukrom kb. 3 forinttal.Minden elõre ki van számítva, ne higgye el szerintem senki, hogy véletlenek ilyen helyzetekben léteznek.
DE K
2004-05-17-06:36 #1942042Vissza a windows-linux témához:
Egy tegnapi esemény (ismét) rávilágított arra, hogy a windows rossz irányba változik. (Miközben a Linux egyre jobb és sokoldalúbb lesz.)
A win3x, 95, 98, 2k platformokon semmi baj nem volt soha a MIDIvel. Viszont (sajnos) jelenleg (a linux Fedora Core 1 mellett) a „legkorszerûbb op.rendszer”, a Windows XP van fenn.
Ugyanakkor a linuxon (tegnapig) nem sikerült összehozni (megjegyzem, nem is nagyon törtem magam) egy mûködõképes Midi környezetet.
Mígnem tegnap döbbenten szembesültem azzal a ténnyel, hogy (Windows XP-n) egy Midi sáv rögzítése után – akár visszajátszáskor, akár a következõ sáv rögzítésekor – a rögzített zene ritmusa TELJESEN ELT2004-05-17-06:52 #1942043Vissza a windows-linux témához:
Egy tegnapi esemény (ismét) rávilágított arra, hogy a windows rossz irányba változik. (Miközben a Linux egyre jobb és sokoldalúbb lesz.)
A win3x, 95, 98, 2k platformokon semmi baj nem volt soha a MIDIvel. Viszont (sajnos) jelenleg (a linux Fedora Core 1 mellett) a „legkorszerûbb op.rendszer”, a Windows XP van fenn.
Ugyanakkor a linuxon (tegnapig) nem sikerült összehozni (megjegyzem, nem is nagyon törtem magam) egy mûködõképes Midi környezetet.
Mígnem tegnap döbbenten szembesültem azzal a ténnyel, hogy (Windows XP-n) egy Midi sáv rögzítése után – akár visszajátszáskor, akár a következõ sáv rögzítésekor – a rögzített zene ritmusa TELJESEN ELT2004-05-17-07:02 #1942044Nem vagyok zenész, de ne ez alapján ítéld meg az XP-t (egébbként sem biztos, hogy a rendszer problémája) 😉
Jó de ha Linux alatt könnyeben megoldható volt, akkor miért ne itélhetné meg ezt a hibafoltot a Winfoson?
Persze vannak más dolgok amiben talán – hangsúlyozom TAL
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz