10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 96
  • Szerző
    Bejegyzés
    DrBubo
    Felhasználó

Nem vagyok zenész, de ne ez alapján ítéld meg az XP-t (egébbként sem biztos, hogy a rendszer problémája)

Végülis miért ne? ha nem szakmabeliként, hanem felhasználóként viszonyulunk a rendszerekhez, akkor csak az számít, hogy amire mi akarjuk használni, és hogy arra jó-e.

bensoft
      Felhasználó

Szeretnék tisztázni pár dolgot.
        – szoftverfejlesztõ vagyok, 2000 óta tudatosan linuxot használok, amire csak lehet. (Hobbira IS!!) (Oracle, Kylix, office, internet, DVD készítés DV-kameráról, TV-tuner… szóval (szinte?) mindent meg tudok oldani vele.)
        – a zenélés a hobbim (12 év komolyzenei „tanulmányok” és 5-6 év hobbi rock-zenélés után)
        – a lányaim is tanulnak zenét, nem „amatõrök”. (Bár nem ez az életcéljuk…)
        – régóta mondom, hogy a linux szépen lassam lekörözi felhasználhatóság és kezelhetõség terén a windows.
        – A hozzászólás célja NEM az volt, hogy rámutassán az egyik (vagy másik) rendszer fölényére-hátrányára, hanem csak és kizárólag az, hogy rámutasson arra, a windows „ROSSZ IR

blasius
        Felhasználó

Egy kis problémám akadt saját hülyeségembõl kifolyólag.
          Fel akartam tenni az új mplayert csomagból uhu1.1 alá, de elõtte – rossz beidegzõdés – letöröltem a régit. Vele a blue default skint is.
          Mármost az új csomi függ ettõl. De a blue-skin csomag meg az mplayertõl!!!
          Ráadásul a régi mplayer.uhu is így van vele…
          Ilyenkor mi van??? 🙁

Jedite
          Felhasználó

Egy kis problémám akadt saját hülyeségembõl kifolyólag.
            Fel akartam tenni az új mplayert csomagból uhu1.1 alá, de elõtte – rossz beidegzõdés – letöröltem a régit. Vele a blue default skint is.
            Mármost az új csomi függ ettõl. De a blue-skin csomag meg az mplayertõl!!!
            Ráadásul a régi mplayer.uhu is így van vele…
            Ilyenkor mi van???  🙁

A régi MPlayer csomibol volt?

A legegyszerûbb talán visszatenni a régit.
            Egyébként tuti van ehhez patch, vagy olyan lehetõség, hogy felülírja a régit, mert szerintem kell hogy legyen.

Tassadar
            Felhasználó

– A hozzászólás célja NEM az volt, hogy rámutassán az egyik (vagy másik) rendszer fölényére-hátrányára, hanem csak és kizárólag az, hogy rámutasson arra, a windows „ROSSZ IR

Jedite
              Felhasználó

Udv!

Minden e’l nelkul 😉  :   
                A Win maradjon az, amire keszult : jatekplatformnak.

Egyebkent meg elmegy ceges kornyezetben desktop kliensnek, csak keves program legyen rajta, es nem szabad az internetre kiengedni.

Ez a jovo. 😉

Toma_

Azé ez a céges dolog kicsit sántít.
                Nem valami kellemes dolog, mindig rohangálni a Userekhez, hogy elhárítsuk a Winfos beidegzõdéseit.
                Vezetõi nyomással, könnyen át lehet szoktatni az embereket Linuxra. Meg hát ott az Icewm, ami kicsit Winfos feelinget kölcsönöz a dolgoknak.

Szerintem meg ez a jövõ! 😀 😀 😀

Jedite
                Felhasználó

DrBubo
                  Felhasználó

Hálózatos alkalmazásokra a linuxot sokkal jobbnak tartom.

Jedite
                    Felhasználó

Udv!

Azé ez a céges dolog kicsit sántít.
                      Nem valami kellemes dolog, mindig rohangálni a Userekhez, hogy elhárítsuk a Winfos beidegzõdéseit.
                      Vezetõi nyomással, könnyen át lehet szoktatni az embereket Linuxra. Meg hát ott az Icewm, ami kicsit Winfos feelinget kölcsönöz a dolgoknak.
                      Szerintem meg ez a jövõ! 😀  😀  😀

Akkor ott tul sok a progi a gepen… 😉 🙂
                      Mondtam: keves. 🙂

Toma_

😆 😆 😆 😆 😆

Hmm Lehet benne valami!

Jedite
                      Felhasználó

Sajnos Winfos alatt nehéz meghatározni, hogy ki, mit és mikor tehet fel a gépre, no meg több a kiskapu.

Linux alatt csak a rendszergazda tud komolyabb dolgot csinálni pl.: programot telepíteni. User nem.

10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 96
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.