Kezdőlap › Fórumok › Vegyes felvágott ›
- This topic has 95 hozzászólás, 24 résztvevő, and was last updated 21 years, 1 months telt el by
Bbt.
-
SzerzőBejegyzés
-
2004-05-17-07:17 #1942045
Nem vagyok zenész, de ne ez alapján ítéld meg az XP-t (egébbként sem biztos, hogy a rendszer problémája)
Végülis miért ne? ha nem szakmabeliként, hanem felhasználóként viszonyulunk a rendszerekhez, akkor csak az számít, hogy amire mi akarjuk használni, és hogy arra jó-e.
2004-05-17-08:12 #1942046Szeretnék tisztázni pár dolgot.
– szoftverfejlesztõ vagyok, 2000 óta tudatosan linuxot használok, amire csak lehet. (Hobbira IS!!) (Oracle, Kylix, office, internet, DVD készítés DV-kameráról, TV-tuner… szóval (szinte?) mindent meg tudok oldani vele.)
– a zenélés a hobbim (12 év komolyzenei „tanulmányok” és 5-6 év hobbi rock-zenélés után)
– a lányaim is tanulnak zenét, nem „amatõrök”. (Bár nem ez az életcéljuk…)
– régóta mondom, hogy a linux szépen lassam lekörözi felhasználhatóság és kezelhetõség terén a windows.
– A hozzászólás célja NEM az volt, hogy rámutassán az egyik (vagy másik) rendszer fölényére-hátrányára, hanem csak és kizárólag az, hogy rámutasson arra, a windows „ROSSZ IR2004-05-17-10:12 #1942047Egy kis problémám akadt saját hülyeségembõl kifolyólag.
Fel akartam tenni az új mplayert csomagból uhu1.1 alá, de elõtte – rossz beidegzõdés – letöröltem a régit. Vele a blue default skint is.
Mármost az új csomi függ ettõl. De a blue-skin csomag meg az mplayertõl!!!
Ráadásul a régi mplayer.uhu is így van vele…
Ilyenkor mi van??? 🙁2004-05-17-10:19 #1942048Egy kis problémám akadt saját hülyeségembõl kifolyólag.
Fel akartam tenni az új mplayert csomagból uhu1.1 alá, de elõtte – rossz beidegzõdés – letöröltem a régit. Vele a blue default skint is.
Mármost az új csomi függ ettõl. De a blue-skin csomag meg az mplayertõl!!!
Ráadásul a régi mplayer.uhu is így van vele…
Ilyenkor mi van??? 🙁A régi MPlayer csomibol volt?
A legegyszerûbb talán visszatenni a régit.
Egyébként tuti van ehhez patch, vagy olyan lehetõség, hogy felülírja a régit, mert szerintem kell hogy legyen.2004-05-17-10:20 #1942049– A hozzászólás célja NEM az volt, hogy rámutassán az egyik (vagy másik) rendszer fölényére-hátrányára, hanem csak és kizárólag az, hogy rámutasson arra, a windows „ROSSZ IR
2004-05-17-10:23 #1942050Udv!
Minden e’l nelkul 😉 :
A Win maradjon az, amire keszult : jatekplatformnak.Egyebkent meg elmegy ceges kornyezetben desktop kliensnek, csak keves program legyen rajta, es nem szabad az internetre kiengedni.
Ez a jovo. 😉
Toma_
Azé ez a céges dolog kicsit sántít.
Nem valami kellemes dolog, mindig rohangálni a Userekhez, hogy elhárítsuk a Winfos beidegzõdéseit.
Vezetõi nyomással, könnyen át lehet szoktatni az embereket Linuxra. Meg hát ott az Icewm, ami kicsit Winfos feelinget kölcsönöz a dolgoknak.Szerintem meg ez a jövõ! 😀 😀 😀
2004-05-17-10:29 #1942051– A hozzászólás célja NEM az volt, hogy rámutassán az egyik (vagy másik) rendszer fölényére-hátrányára, hanem csak és kizárólag az, hogy rámutasson arra, a windows „ROSSZ IR
2004-05-17-10:41 #1942052Hálózatos alkalmazásokra a linuxot sokkal jobbnak tartom.
2004-05-17-10:46 #1942053Udv!
Azé ez a céges dolog kicsit sántít.
Nem valami kellemes dolog, mindig rohangálni a Userekhez, hogy elhárítsuk a Winfos beidegzõdéseit.
Vezetõi nyomással, könnyen át lehet szoktatni az embereket Linuxra. Meg hát ott az Icewm, ami kicsit Winfos feelinget kölcsönöz a dolgoknak.
Szerintem meg ez a jövõ! 😀 😀 😀Akkor ott tul sok a progi a gepen… 😉 🙂
Mondtam: keves. 🙂Toma_
😆 😆 😆 😆 😆
Hmm Lehet benne valami!
2004-05-17-10:52 #1942054Sajnos Winfos alatt nehéz meghatározni, hogy ki, mit és mikor tehet fel a gépre, no meg több a kiskapu.
Linux alatt csak a rendszergazda tud komolyabb dolgot csinálni pl.: programot telepíteni. User nem.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz