Kezdőlap › Fórumok › Vegyes felvágott ›
- This topic has 95 hozzászólás, 24 résztvevő, and was last updated 21 years, 1 months telt el by
Bbt.
-
SzerzőBejegyzés
-
2004-05-17-14:08 #1942065
SUSE-val semmi bajom, kezelem, telepítem, mint az uhu-t!!!!
A guruk nem szeretik igazán, de ez más kérdés.2004-05-17-15:13 #1942066„”Sajnos Winfos alatt nehéz meghatározni, hogy ki, mit és mikor tehet fel a gépre, no meg több a kiskapu.”
??????????? „Majd ha lesz 20-50 geped amit felugyelsz, rajossz.?
40 gépet felügyelek, remélem jövõ héttõl már 2k3 AD-al 😀
Nem tapasztaltunk ilyen problémát.(Debian tûzfal mögött vannak 8) )
2004-05-18-06:36 #1942067„A Win maradjon az, amire keszult : jatekplatformnak.”
Az NT szerinted játékplatformnak készült?!
„Sajnos Winfos alatt nehéz meghatározni, hogy ki, mit és mikor tehet fel a gépre, no meg több a kiskapu.”
???????????
„A másik, hogy a Linux szuper naplózó képességei révén az illetõ körmére lehet nézni könnyen.”
Win2k,2k3,XP szerinted nem tud legalább ilyen szinten naplózni?!!
„s ez igaz a központi karbantartásra is.”
Na pont itt veri nagyságrendileg a Linuxot..
„Csak az egyetlen gáz a fejlesztés dolognál az, hogy amíg a M$ szakembereknek az a munkájuk, hogy fejlesszék a rendszert, mégis milyen ratyiságot csinálnak.”
A másik oldal ezt a „ratyiságot” próbálja minél inkább másolni,hackelni..
Ezeket nem gondolhattad komolyan!
🙁 🙁 🙁 🙁Mit nem lehet érteni a kiskapukon, meg a telepítésen.
2004-05-18-07:19 #1942068Jedite legutolsó beszólása kissé erõsre sikeresett, elõbb el kellett volna számolni 10ig, hogy ne indulatból írj.
Ez 1 linuxos fórum, és ha valaki itt azt mondja , hogy a win jó, és utánna még vissza is jön, akkor valószinûleg nem azért mondja, hogy idegesítsen, hanem mert úgy is gondolja, miután kipróbált 1-2 disztrót (ha nem akkor vissza az egész)2004-05-18-07:26 #1942069😥 😥 😥 😥 😥 😥
Jól van tudom, kicsit erõsre sikeredett a dolog.
De ezért is kértem bocsánatot.
Csak engem az paprikáz fel, hogy Linuxfórumon ilyesmit kell olvasni, meg ezek az aktuális témák mindig. A Win így a Win úgy. A Win ezért jó, meg azért jó.
Nem hinném, hogy ezek volnának azok a dolgok amiket okvetlen itt kéne felhozni.
A végén idetéved a vendég és csak azt látja, hogy mindenki nem a Linuxról, hanem a Winrõl beszél. Hát akkor most miért is vagyunk itt?
belátom, hogy túl keveset tudok ahhoz, hogy igazán nyomós érveket tudjak felhozni, de azokat az érveket amit Tassadar mondott nem vagyok hajlandó elfogadni.
Vagy talán te DrBubo egyet értesz vele?2004-05-18-07:29 #1942070Az biztos, hogy iskolában a wines kliensek életbentrtása -ha minõséget is akarsz- rémálom.
Milyen igaz!!!
2004-05-18-07:34 #1942071Az biztos, hogy iskolában a wines kliensek életbentrtása -ha minõséget is akarsz- rémálom.
Milyen igaz!!!
2004-05-18-07:46 #1942072Milyen igaz!!!
2004-05-18-07:47 #1942073Ez igaz, de gondolj arra, milyen érzés, mikor félpercenként jönnek oda hozzád, hogy: „akkor itt most melyik a zexplorer?” vagy: „hol van itt a vörd?” „miért nyílik meg az az izé kétszer?”
Ebbe 4 nap után belebolondolsz.Persze mondom: nem a hallgatók hibája ez. Hanem egy olyan informatikai csoporté, ahol a vezetõ nem tud mit kezdeni egy *.tar.bz állománnyal, és visszadobja, hogy rossz a tömörítés.
Ez persze NEM a linux hibája, sokkal inkább a winé, ami ilyenné tette az embereket.2004-05-18-08:10 #1942074Ez igaz, de gondolj arra, milyen érzés, mikor félpercenként jönnek oda hozzád, hogy: „akkor itt most melyik a zexplorer?” vagy: „hol van itt a vörd?” „miért nyílik meg az az izé kétszer?”
Ebbe 4 nap után belebolondolsz.Persze mondom: nem a hallgatók hibája ez. Hanem egy olyan informatikai csoporté, ahol a vezetõ nem tud mit kezdeni egy *.tar.bz állománnyal, és visszadobja, hogy rossz a tömörítés.
Ez persze NEM a linux hibája, sokkal inkább a winé, ami ilyenné tette az embereket. -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz