8 bejegyzés megtekintése - 21-28 / 28
  • Szerző
    Bejegyzés
    pointux
    Felhasználó

Töprengtem.

Sagal alátámasztotta azt hogy gentoot használjak. A frissesség az ami miatt azt pakolom vissza. emerge sync és voila mindenbõl a legfrissebb van a gépemen.
      NOW BEING POWERED BY  znr.gif
      [align=right][snapback]79454[/snapback][/align]

Hát azért a Debian elég jól el van látva csomagokkal (talán még azt is megkockáztataom, hogy a legtöbb csomag Debianra készül), mégha stabilitási okok miatt, stabil címszó alatt nem jelennek meg olyan gyorsan a csomagok, viszont elérhetõek. A forrás meg mindenre elérhetõ.
      Egyébként Debian alatt ugyanolyan egyszerû a frissítés.

killall
      Felhasználó

Ha jól tudom a Debian is nemet mondott az xfree újabb licenc-ére. Bár nem mintha számítana…
        [align=right][snapback]79518[/snapback][/align]

sztem joltudod, mintha enis olvastam volna.
        ugyertettem a mineket, hogy forditott esetben is eztmondanam.
        a debian sid baromira uptodate xfreevel, itt ez a lenyeg 🙂

killall
        Felhasználó

szvsz, most kóstolgatom én is a debiánt, de ( killall ezért rám nyomna egy ctrl-alt-esc -et 😆  ) sztem a slackihez nem fér kétség!
          Ha azt veszem, hogy milyen nehéz configolni, milyen gyors, milyen stabil, akkor az összesítésbõl Slackware! Ez nem kérdéses! B)
          [align=right][snapback]79486[/snapback][/align]

kedves kollega, eleg ha egy killall pomm-ot nyomok, nem?:)
          azt a stabilsagot en megkerdojeleznem. a gyorsasag meg teny.

pointux
          Felhasználó

Kinek a pap, kinek a papné…
            Ezen már ne legyen vita. :rolleyes:

pomm
            Felhasználó

ne legyen…

amugyis megprosyalom configolni a debiant, azt meglatom…epp azon vagyok, csak nem syereti a hw-m

killall
              Felhasználó

nincs vita 🙂
                amugyis pommal sosem vitaznek :blush:
                (mitnemszeret a debian?)

admin
                Adminisztrátor

Hát azért a Debian elég jól el van látva csomagokkal (talán még azt is megkockáztataom, hogy a legtöbb csomag Debianra készül), mégha stabilitási okok miatt, stabil címszó alatt nem jelennek meg olyan gyorsan a csomagok, viszont elérhetõek. A forrás meg mindenre elérhetõ.
                  Egyébként Debian alatt ugyanolyan egyszerû a frissítés.
                  [align=right][snapback]79519[/snapback][/align]

Csókolom! ez a berögzött debianos szemlélet miért nem múllik el.
                  Nagyon szeretem a deb-et, nincs is gond vele egy szál se, meg azzal se ha használjuk, de kérem tisztelettel a gentoo nem csomagokat használ, nem binárisokat!!!! és ezért nehogy valaki a létezõ programok számával kezdje már el összehasonlítani a 2 rendszert……

Ez blama :angry:

A gentoo a programok forrását használja, és nem hiszem hogy egy program elõbb létezik csomagban, mint forrásban………….

csaba
                  Felhasználó

SziasztoK!

:blink: :blink: :blink: :blink:
                    Full készen vagyok, mert itt a suli és nincs linux a gépemen. Kéne egy professzionális distro. Hangsúlyozom egy PROFESSZION

8 bejegyzés megtekintése - 21-28 / 28
                  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.