- This topic has 58 hozzászólás, 11 résztvevő, and was last updated 20 years, 7 months telt el by
killall.
-
SzerzőBejegyzés
-
2004-11-12-13:49 #1983090
ok, az abc a legjobb. de mivan, ha en holnap a nonameix0.12beta3-rc34 -et hasznalom, es nincs topicja? akkor megszivtam?
Nem, mert az ilyeneknek ott lenne a Disztrók/Minden_más fórum.
ezert kell csak a _legelterjedtebb_ disztroknak kulon topic
Ezzel nagyrészt egyetértek. A legutóbbi javaslatomban már csak 12 disztrót soroltam fel név szerint.
harmadik: pontosan ugy gondolom, ahogy irtad. (de mivel a userek 90%-a elterjedt disztribuciot hasznal, ezert en logikusnak tartanam eloszor azt a parat felsorolni. pl blackpanthert kb. hasznalnak huszan. minek neki kulon topic? mondjuk lehet, hogy nagyot tevedek, de akkoris kevesebben hasznaljak, mint pl a mandrake-et)
Hát igen, ez az ábécérend hátulütõje. Felõlem mehet a blackPanther a Minden másba, csak gondoltam, tehetnénk egy gesztust a hazai fejlesztõk felé azzal, hogy a név szerint felsoroltak közé beveszünk minden olyan magyar disztrót, amelynek már van valamekkora tábora. Bár lehet, hogy a valamekkora nem elég.
2004-11-12-14:51 #1983091Hát igen, ez az ábécérend hátulütõje. Felõlem mehet a blackPanther a Minden másba, csak gondoltam, tehetnénk egy gesztust a hazai fejlesztõk felé azzal, hogy a név szerint felsoroltak közé beveszünk minden olyan magyar disztrót, amelynek már van valamekkora tábora. Bár lehet, hogy a valamekkora nem elég.
[align=right][snapback]96634[/snapback][/align]Mindenben igazatok van neked is és killall-nak is és pont itt a gond ezt a problémát a fõ adminnak (Krix vagy Csaba ) kéne megoldani „egy ez lesz és kész” dologgal
2004-11-12-15:48 #1983092Mindenben igazatok van neked is és killall-nak is és pont itt a gond ezt a problémát a fõ adminnak (Krix vagy Csaba ) kéne megoldani „egy ez lesz és kész” dologgal
OK.
2004-11-13-01:43 #1983093ariszlo:
latod, haladunk;
kicsit atvagom a listad:Linuxfórum
UHU-Linux
Telepítés[code]
LinuxfórumUHU-Linux
Telepítés2004-11-13-07:53 #1983094UHU-Linux
Telepítés2004-11-13-08:08 #1983095nekem viszont a következõ stílusú elrendezés jobban bejönne:
DPKG alapú disztribúciók:
– UHU linux
– Debian
– Ubuntu
– etcTGZ alapú disztribúciók:
– Slackware
– Frugalware
– SLAX
– etcForrás alapú disztribúciók:
– Gentoo
– etcRPM alapú disztribúciók:
– Mandrake
– RedHat, Fedora
– SuSE
– blackPanther
– etc2004-11-13-08:22 #1983096ez nekem mindegy, nem az a lényeg…
akkor lökjed lécci mi a lényeg nálad
Mert szerintem az a lényeg, hogy ha valaki beesik ide, gyorsan megtalálja, hová lenne érdemes írnia a kérdését. A kérdezõt cefetül nem érdekli, hogy miféle alapú csoportba soroltad be.
2004-11-13-09:03 #1983097akkor lökjed lécci mi a lényeg nálad
Mert szerintem az a lényeg, hogy ha valaki beesik ide, gyorsan megtalálja, hová lenne érdemes írnia a kérdését. A kérdezõt cefetül nem érdekli, hogy miféle alapú csoportba soroltad be.
2004-11-13-10:14 #1983098nah 2 kis valtoztatas:
fellow: ahh, lehet envagyok tulsagosan kukacoskodo, de az a debian+ubuntu marhara nemtetszik. a debian legyen mar kulon, sztem megerdemli. (csak azert gondolom, mert akkor az osszes ujsutetu ubuntus a debianosokra fogja zuditani a gonmdjat-bajat, ami persze nem baj, de erted.. 🙂 )
((kedves draga ubuntusok: pls, nevegyetek ezt tamadasnak, vagy fikazasnak, mert nem az))masik dolog, hogy sztem a live disztrok kulon megerdemelnenek egy gyujtotopicot, kb igy:
-live-disztribuciok:
-knoppix
-slax
-uhu-live (ezt hangsulyozom, hogy _ne_ az uhu reszlegbe, mivel a project mar nem el.)
-stb
-stbhogy ez melyik nagy gyujtotopic utan, vagy elott legyen, azt dontsetek el ti.
(ha az en elkepzeleseim utan megyek, akkor az elterjedt es kevesbe elterjedt disztrok utan kene)2004-11-13-12:23 #1983099na jó.
majd szóljatok, ha van eredmény… -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz