3 bejegyzés megtekintése - 21-23 / 23
  • Szerző
    Bejegyzés
    kelemengabor
    Felhasználó

Kössz a segitséget, de igy sem megy
      [align=right][snapback]100402[/snapback][/align]

Namost, akkor azt próbáld, hogy elindítod a gnome-cd lejátszót, és ennek beállításainál adod meg a /dev/cdroms/cdrom0(vagy 1) eszközt (alkamaz gombot nem elfelejteni), az mit lép?

Bendeguz
      Felhasználó

Nem értem miért piszkáltok:(.
        Egyszerüen annyi a lényege a dolognak, hogy szeretném hogy minden rendesen müködjön.
        Igyekszem tanulni, de nem vagyok egy guru, ez van.

Van olyan ujságos cd, illetve bolti zenei cd amin klf tipusú fájlok találhatóak, ezt a cd lejátszó régebben látta minden kisérletezés nélkül, több hete most nem. A cd iró sem amit beszereltem, a videokamera felvételeit szerettem volna cd-re irni, ennyi.

Kössz mégegyszer, megértettem, majd kisérletezek.

csaba
        Felhasználó

Sziasztok

Valami oknál fogva a szimpla CD lejátszó nem ismeri fel a korábban simán látott cd-ket, ezek eredeti zenei cd-k, már több hete igy megy, különösebben nem volt érdekes, mert keveset használtam, mi lehet az oka??

Aztán a gyermekek kaptak egy hónapja CD irót, ma beszereltem, ez sem látja azokat a cd-ket, több mint érdekes!!!
          ( ha volna a neten magyar nyelvû, cd irásról szoló leirás azt szívesen elolvasnám )

Szeretnék a gépünkhöz csatlakoztatni egy Sony Dv videokamerát és a felvételeket, képeket valahogy leszedni a kazettáról, s kiírni cd-re, ezt hogyan tegyem?

Keresõben kerestem a dolgokra, amit találtam azzal nem sikerült megoldani a fentieket.

UHU 1.0, megfelelõen nagy gép:)

Elõre is köszi
          Bendegúz

3 bejegyzés megtekintése - 21-23 / 23
        • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.