3 bejegyzés megtekintése - 21-23 / 23
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

nah pont ezt mondom, pedig más is regélt már a linuxról mégsem ért semmit………….
      egy átfogó tv-s kampány érne valamit de ahhoz nem elég 50Ft fejenként, de mit akarsz olyan userktõl akik nekem fikáztak hogy mirét kérek a klubtagságért 500Ft-ot….. 500-at!!!!!! vicc….de most ahgoy gondolkodom lehet hogy 5ezret kéne ;-)))))
      [align=right][snapback]118219[/snapback][/align]

Tudod hozzászoktak, hogy ki vannak teljesen szolgálva. Meg a fekete progikhoz is aránylag könnyû hozzáférni. Nem sajnálják onnan esetenként az 5000 Ft-ot sem.
      De ehhez persze igen. Kapnak ajándékba egy jó dolgot, és fõ a fejük, hogy ezt biza
      meg kell tanulni. Iskolában nagyon ritkán oktatják. Csak itt ilyen helyeken terjed a tapasztalatcsere és ezt sokan nem bírják cérnával. Ha meg klubot alakítasz oktatási céllal, és tagságit kérsz akkor meg föl vannak háborodva. Nem értik az új idõk szavát.

Lestate
      Felhasználó

Na szevasztok Linux fan testvéreim! :wacko:

Azzal kezdeném, hogy elég sok gondom volt a dóóóózerrel…. NAGYON SOK, és akkor még nagyon finoman fejeztem ki magam. Tehát a Sulimban is van dóóózer meg Debian is, egy idõre a dóóózerhez kerültem >:( Háááátt….. nekem kapásból 3 hibát adott be, aztán csak úgy magától beadta a hangerõszabályozót és nem tudtam bezárni, majd (a tipikus) ctrl+alt+del, de vagy 20* kellett megnyomnom, hogy történjen vmi, örültem, mert kaptam egy fekete képernyõt, szép volt, aztán reset, a többit már mindenki ismerheti…. Szóval jól megjártam, de az oszt. társaim is. Légy átkozott dóóóózer…. :icon_twisted: Ezek után odamentem a „Debianos” tanáromhoz és bejelentettem, hogy elegem van a dóóóózerbõl és most egyDebian és egy Uhu 1.2 van fenn! :biggrin: Kapásból akkorát röhögött….. ^_^! Szóval én is támogatnám a szabad szoftvereket bár nem anyagilag, hanem vmi egyéb segítséggel. Ha gondoljátok beszélhetek a tanárommal, hogy tudna-e adni valamilyen tippet, hogy hol is kezdhetnénk, vagy hogy milyen lehetõségeink vannak promócionálás területén. Talán be is szállna…. :ph34r: Egyik életcélom: Kitiltani a dóóózer innen magyarból, hehehe! :baaa:

csaba
        Felhasználó

Sziasztok!

cikk

Olvasom ezt a hírt és elborzadok. Több okból is. A kormányzat és nem csak a mostani, hanem az összes, véleményem szerint felelõtlenül és hanyag módon szórja a tisztes adófizetõk pénzét.

Az IHM minden alkalommal, amikor felmerülnek a szabad szoftverek, kijelenti, hogy „dolgozunk az ügyön”. Valóban. Látszattevékenységgel, egy kis Linuxosdival megmutatják, hogy igen is õk tesznek a magyar informatikai életben a nyílt rendszerek elterjesztésén. A jelek szerint ez csak egy nagy büdös kamu.

Jópár nemzetközi példa van, ahol nem csak beszéltek, hanem meg is lépték azt, amirõl itt csak beszélnek (Spanyolország, stb stb) Ezzel valószínûleg mindnyájan tisztában vagytok.
          Igen itt is van egy kis aprócska tevékenység: lehet sulinetes gépet kapni szarul feltelepített Linuxal, meg azért program is fellelhetõ az oktatásban, ami a helyes irányba mutatna. Azonban ez kevés, mint kormozott néger az alagútban.

A Campus program mellett a közigazgatási, kormányzati szféra is lapátolja kifelé, szinte egy multi cég zsebébe az adófizetõk pénzét, közben meg mindegyik sír, hogy kevés, szûkös a költségvetés. Nyugodtan utánna lehet nézni, a kormányzatok mennyit költöttek közbeszerzési vagy egyéb módon pl M$ licenszre. Szép kis számok kerülnek elõ…

Kell a titkárnõnek a gépre ikszpé, meg offisz 3500, meg ugye aztán virnyák killerek is, mert hát a vírusok is jönnek ezerrel, pedig a titkárnéninek és sok más köz alkalmazottjának csak szöveget kell szerkesztenie, meg esetleg elektronikus levelezést bonyolítania, netán ha netre megy, akkor azt is csak a Má$ rendszerével lehet megtenni. Ugye csak azzal lehet?

Aki játszani akar az vegye meg a játékához azt a rendszert, amin elfut a játék, de ugye a közigazgatásban például nem játszani akarnak? Remélem…

Szerintem az állampolgárok sincsenek tisztában ezzel a pénzszórással.( A kórházakban meg a gyerekeknek nincs rendes altatógép a mûtéthez és ez csak egy dolog.)

A pénzügyminiszter tisztában van ezzel?

3 bejegyzés megtekintése - 21-23 / 23
        • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.