- This topic has 59 hozzászólás, 19 résztvevő, and was last updated 20 years, 3 months telt el by
istvan18.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-03-28-17:13 #2008750
skynetpro és hasonszõrûeknek:
ne légy már gorombajankó, te sem az anyatejjel szívtad magadba! :angry2:
ha meg megnézed a lap tetején, ez mandrake-kezdõ fórum topic… no more commentistván és hasonlóknak:
ömleszd a kérdéseket, beállítom a témakövetést, amit tudok segítek. nem vagyok linuxguru
4 disztrón rágtam már át magam (visszatrtem a mandrake-hez), és 1 éve már csak linuxot
használok (a gyerekeimnek van fönn még 1 kicsi winpartíció jáccani)2005-03-28-17:27 #2008751skynetpro és hasonszõrûeknek:
ne légy már gorombajankó, te sem az anyatejjel szívtad magadba! :angry2:
ha meg megnézed a lap tetején, ez mandrake-kezdõ fórum topic… no more commentKöszönjük szépen a kioktatást.
Azon ugyan egy kicsit csodálkozom, hogy sikerült fél óra alatt annyira kiismerned magad a fórumon, hogy második hozzászólásodban már kioktatod a régieket.
Lehet, hogy skynetpro (egy héttel ezelõtti) hozzászólása tényleg nem a leginkább idevaló, de az biztos, hogy egy új vendégnek második hozzászászólásában nem a regisztrálása elõtt történtekkel kéne foglalkoznia. Többek között azért sem, mert nem tudhatod, az elmúlt héten milyen intézkedések történtek az ügyben. (Elnézést a szóismétlésekért.)2005-03-28-20:05 #2008752Köszönjük szépen a kioktatást.
Azon ugyan egy kicsit csodálkozom, hogy sikerült fél óra alatt annyira kiismerned magad a fórumon, hogy második hozzászólásodban már kioktatod a régieket.
Lehet, hogy skynetpro (egy héttel ezelõtti) hozzászólása tényleg nem a leginkább idevaló, de az biztos, hogy egy új vendégnek második hozzászászólásában nem a regisztrálása elõtt történtekkel kéne foglalkoznia. Többek között azért sem, mert nem tudhatod, az elmúlt héten milyen intézkedések történtek az ügyben. (Elnézést a szóismétlésekért.)
[align=right][snapback]126560[/snapback][/align]kioktatásnak enyhe 🙂
ha zártkörû a fórum szerintem ki kéne írni, és azért fórum, hogy a korábbi anyagokat is lehessen olvasni, nem? aki most csatlakozik, és egy korábbi téma érdekli, el fogja olvasni szvsz. ha valaki most veszi a fáradtságot és elolvassa a témát, akár azt is mondhatja, hûbakker, ide nem is írok mer’ leszedik az arcom…
ha meg már úgy érzi a moderátor, h túl régi a téma, akár le is zárhatná, és akkor nem kerülnek még hozzá már nem aktuális hozzászólások, v ha nincs jogosultsága, biztos megkérhet egy admint, nem? (ez nem kioktatás, nehogymá annak vedd 🙂 )
amúgy régóta olvasom a linuxfórum topicjait, csak még nem szóltam hozzá, és így nem is regisztráltam.sajnos nagyon sok helyen tapasztalt linuxosok esnek abba a hibába, hogy leugatják a kezdõket, és elveszik a kedvüket. én úgy gondolom, hogy minden linuxnak megnyert ember igenis számit a microsoft-monopólium szárnyainak megnyírbálásában, kár lenne a bátortalanabb júzereket már az elején elriasztani. nem kiváltság linuxosnak lenni, hanem lehetõség. mikor egy windowsost kell linux felé puhítani az már szinte „wake up Neo” szindróma. ajánljuk föl neki azt a kapszulát… B)
2005-03-28-20:35 #2008753sajnos nagyon sok helyen tapasztalt linuxosok esnek abba a hibába, hogy leugatják a kezdõket, és elveszik a kedvüket. én úgy gondolom, hogy minden linuxnak megnyert ember igenis számit a microsoft-monopólium szárnyainak megnyírbálásában, kár lenne a bátortalanabb júzereket már az elején elriasztani. nem kiváltság linuxosnak lenni, hanem lehetõség. mikor egy windowsost kell linux felé puhítani az már szinte „wake up Neo” szindróma. ajánljuk föl neki azt a kapszulát… B)
(Látom, filozófálni itt is szeretsz.)
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy pár hónap után az ember belefárad az állandóan ismétlõdõ kérdésekbe. Amikor én kezdtem, nekem még netem se volt, ezért a kérdéseimre magamnak kellett választ találnom.Hihetetlen, hogy az egy CD-s SuSE 6.4-en mennyi infót találtam. Tele volt a gép manokkal meg howtokkal.
Ezt az önállóságot, a felfedezési vágyat igenis hiányolom a zújakból. Mindegyik fikázza ‘vinfost’, de elvárja, hogy teljesen automata csicsát nyomjanak a segge… alá. (Képzavar, szándékosan.)
2005-03-28-21:12 #2008754(Látom, filozófálni itt is szeretsz.)
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy pár hónap után az ember belefárad az állandóan ismétlõdõ kérdésekbe. Amikor én kezdtem, nekem még netem se volt, ezért a kérdéseimre magamnak kellett választ találnom.Hihetetlen, hogy az egy CD-s SuSE 6.4-en mennyi infót találtam. Tele volt a gép manokkal meg howtokkal.
jó csóka vagy, nekem se volt netem a 6-os mandrake kipróbálásakor, de mikor aztán lett, addigra uhu-s lettem, és szar érzés volt mikor csak annyit kaptam válaszul, h „archívum”. igazuk volt is, meg nem is. szvsz aki nem akar válaszolni, az ne válaszoljon, a fenti az nem válasz. ezzel csak a listát meg a fórumot terheli
Ezt az önállóságot, a felfedezési vágyat igenis hiányolom a zújakból. Mindegyik fikázza ‘vinfost’, de elvárja, hogy teljesen automata csicsát nyomjanak a segge… alá. (Képzavar, szándékosan.)
ebben a médiákkal agymosott világban az új generáció júzerei pedig ilyenek… 🙁
légy h*lye, ne ugass, dolgozz, keress pénzt, amit aztán költsél is el, h a fogyasztói társadalom olajozott kis fogaskereke legyél.2005-03-28-21:22 #2008755csablaK: „Az elsõ menüpontnál kiválasztod azt a rendszert amely a gépeden van. Jó esély van rá különben, hogy õ már tudni fogja.”
Az enyémet nem találta el. 🙁
„mandrake 10.1official”-t ír ki, :blink:
pedig debian 3.1 van :D: 😆2005-03-29-19:27 #2008756Hi,
Nnnamármost, sikerült „Kattintgatós csodá”-vá varázsolni a Mandrakelinux 10.1-est, de gondolom, ezt Ti is megoldottátok anno. Valóban, most már nem pénzes oldalakra irányít (Meggyógyult a netem?). Elgondolkodtam, Bill mennyire örülhet nekem is?
Köszönöm, Hölgyek, Urak a segítségeket! Nem csak ezen topikban levõket, máshol is egerésztem. Kezd tetszeni. Sokmindent megtaláltam, több dologra rájöttem. De hát ütögetem is rendesen a billentyûket és szorongatom az egeret. Minden kezdõnek és haladónak SOK SIKERT!!! Azért valljátok be, Nektek is jólesik, ha egy magamfajta is boldogul a segítségetekkel! :unsure:István
2005-03-30-18:49 #2008757Hi,
Felmerült egy feladat. Az Outlook-ból át kellene hozni a Kedvencek-et a Bookmarks-ba. Nem igazán sikerült. Tudna valaki segíteni? Egyenként át tudom, de sok van… :unsure:
István
2005-03-30-20:28 #2008758Hi,
Felmerült egy feladat. Az Outlook-ból át kellene hozni a Kedvencek-et a Bookmarks-ba. Nem igazán sikerült. Tudna valaki segíteni? Egyenként át tudom, de sok van… :unsure:
István
[align=right][snapback]127007[/snapback][/align]emlékeim szerint az outlook kedvencei azonosak az IE kedvenceivel, nem?
azt meg asszem lehet vhogy exportálni, vagy hasonló…sajna itthon nincs most win, de holnap a melóhelyen megpróbálom megnézni.
2005-03-31-06:22 #2008759Hi,
Valóban, az IE „Kedvencek”-et és az Outlook címlistáját kellene átimportálni. :unsure:
István
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz