10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 60
  • Szerző
    Bejegyzés
    sipiatti
    Felhasználó

skynetpro és hasonszõrûeknek:
      ne légy már gorombajankó, te sem az anyatejjel szívtad magadba! :angry2:
      ha meg megnézed a lap tetején, ez mandrake-kezdõ fórum topic… no more comment

istván és hasonlóknak:
      ömleszd a kérdéseket, beállítom a témakövetést, amit tudok segítek. nem vagyok linuxguru
      4 disztrón rágtam már át magam (visszatrtem a mandrake-hez), és 1 éve már csak linuxot
      használok (a gyerekeimnek van fönn még 1 kicsi winpartíció jáccani)

kisbetu
      Felhasználó

skynetpro és hasonszõrûeknek:
        ne légy már gorombajankó, te sem az anyatejjel szívtad magadba! :angry2:
        ha meg megnézed a lap tetején, ez mandrake-kezdõ fórum topic… no more comment

Köszönjük szépen a kioktatást.

Azon ugyan egy kicsit csodálkozom, hogy sikerült fél óra alatt annyira kiismerned magad a fórumon, hogy második hozzászólásodban már kioktatod a régieket.
        Lehet, hogy skynetpro (egy héttel ezelõtti) hozzászólása tényleg nem a leginkább idevaló, de az biztos, hogy egy új vendégnek második hozzászászólásában nem a regisztrálása elõtt történtekkel kéne foglalkoznia. Többek között azért sem, mert nem tudhatod, az elmúlt héten milyen intézkedések történtek az ügyben. (Elnézést a szóismétlésekért.)

sipiatti
        Felhasználó

Köszönjük szépen a kioktatást.

Azon ugyan egy kicsit csodálkozom, hogy sikerült fél óra alatt annyira kiismerned magad a fórumon, hogy második hozzászólásodban már kioktatod a régieket.
          Lehet, hogy skynetpro (egy héttel ezelõtti) hozzászólása tényleg nem a leginkább idevaló, de az biztos, hogy egy új vendégnek második hozzászászólásában nem a regisztrálása elõtt történtekkel kéne foglalkoznia. Többek között azért sem, mert nem tudhatod, az elmúlt héten milyen intézkedések történtek az ügyben. (Elnézést a szóismétlésekért.)
          [align=right][snapback]126560[/snapback][/align]

kioktatásnak enyhe 🙂
          ha zártkörû a fórum szerintem ki kéne írni, és azért fórum, hogy a korábbi anyagokat is lehessen olvasni, nem? aki most csatlakozik, és egy korábbi téma érdekli, el fogja olvasni szvsz. ha valaki most veszi a fáradtságot és elolvassa a témát, akár azt is mondhatja, hûbakker, ide nem is írok mer’ leszedik az arcom…
          ha meg már úgy érzi a moderátor, h túl régi a téma, akár le is zárhatná, és akkor nem kerülnek még hozzá már nem aktuális hozzászólások, v ha nincs jogosultsága, biztos megkérhet egy admint, nem? (ez nem kioktatás, nehogymá annak vedd 🙂 )
          amúgy régóta olvasom a linuxfórum topicjait, csak még nem szóltam hozzá, és így nem is regisztráltam.

sajnos nagyon sok helyen tapasztalt linuxosok esnek abba a hibába, hogy leugatják a kezdõket, és elveszik a kedvüket. én úgy gondolom, hogy minden linuxnak megnyert ember igenis számit a microsoft-monopólium szárnyainak megnyírbálásában, kár lenne a bátortalanabb júzereket már az elején elriasztani. nem kiváltság linuxosnak lenni, hanem lehetõség. mikor egy windowsost kell linux felé puhítani az már szinte „wake up Neo” szindróma. ajánljuk föl neki azt a kapszulát… B)

kisbetu
          Felhasználó

sajnos nagyon sok helyen tapasztalt linuxosok esnek abba a hibába, hogy leugatják a kezdõket, és elveszik a kedvüket. én úgy gondolom, hogy minden linuxnak megnyert ember igenis számit a microsoft-monopólium szárnyainak megnyírbálásában, kár lenne a bátortalanabb júzereket már az elején elriasztani. nem kiváltság linuxosnak lenni, hanem lehetõség. mikor egy windowsost kell linux felé puhítani az már szinte „wake up Neo” szindróma. ajánljuk föl neki azt a kapszulát…  B)

(Látom, filozófálni itt is szeretsz.)
            Igen, én is azt tapasztaltam, hogy pár hónap után az ember belefárad az állandóan ismétlõdõ kérdésekbe. Amikor én kezdtem, nekem még netem se volt, ezért a kérdéseimre magamnak kellett választ találnom.

Hihetetlen, hogy az egy CD-s SuSE 6.4-en mennyi infót találtam. Tele volt a gép manokkal meg howtokkal.

Ezt az önállóságot, a felfedezési vágyat igenis hiányolom a zújakból. Mindegyik fikázza ‘vinfost’, de elvárja, hogy teljesen automata csicsát nyomjanak a segge… alá. (Képzavar, szándékosan.)

sipiatti
            Felhasználó

(Látom, filozófálni itt is szeretsz.)
              Igen, én is azt tapasztaltam, hogy pár hónap után az ember belefárad az állandóan ismétlõdõ kérdésekbe. Amikor én kezdtem, nekem még netem se volt, ezért a kérdéseimre magamnak kellett választ találnom.

Hihetetlen, hogy az egy CD-s SuSE 6.4-en mennyi infót találtam. Tele volt a gép manokkal meg howtokkal.

jó csóka vagy, nekem se volt netem a 6-os mandrake kipróbálásakor, de mikor aztán lett, addigra uhu-s lettem, és szar érzés volt mikor csak annyit kaptam válaszul, h „archívum”. igazuk volt is, meg nem is. szvsz aki nem akar válaszolni, az ne válaszoljon, a fenti az nem válasz. ezzel csak a listát meg a fórumot terheli

Ezt az önállóságot, a felfedezési vágyat igenis hiányolom a zújakból. Mindegyik fikázza ‘vinfost’, de elvárja, hogy teljesen automata csicsát nyomjanak a segge… alá. (Képzavar, szándékosan.)

ebben a médiákkal agymosott világban az új generáció júzerei pedig ilyenek… 🙁
              légy h*lye, ne ugass, dolgozz, keress pénzt, amit aztán költsél is el, h a fogyasztói társadalom olajozott kis fogaskereke legyél.

admin
              Adminisztrátor

csablaK: „Az elsõ menüpontnál kiválasztod azt a rendszert amely a gépeden van. Jó esély van rá különben, hogy õ már tudni fogja.”
                Az enyémet nem találta el. 🙁
                „mandrake 10.1official”-t ír ki, :blink:
                pedig debian 3.1 van :D: 😆

istvan18
                Felhasználó

Hi,

Nnnamármost, sikerült „Kattintgatós csodá”-vá varázsolni a Mandrakelinux 10.1-est, de gondolom, ezt Ti is megoldottátok anno. Valóban, most már nem pénzes oldalakra irányít (Meggyógyult a netem?). Elgondolkodtam, Bill mennyire örülhet nekem is?
                  Köszönöm, Hölgyek, Urak a segítségeket! Nem csak ezen topikban levõket, máshol is egerésztem. Kezd tetszeni. Sokmindent megtaláltam, több dologra rájöttem. De hát ütögetem is rendesen a billentyûket és szorongatom az egeret. Minden kezdõnek és haladónak SOK SIKERT!!! Azért valljátok be, Nektek is jólesik, ha egy magamfajta is boldogul a segítségetekkel! :unsure:

István

istvan18
                  Felhasználó

Hi,

Felmerült egy feladat. Az Outlook-ból át kellene hozni a Kedvencek-et a Bookmarks-ba. Nem igazán sikerült. Tudna valaki segíteni? Egyenként át tudom, de sok van… :unsure:

István

sipiatti
                    Felhasználó

Hi,

Felmerült egy feladat. Az Outlook-ból át kellene hozni a Kedvencek-et a Bookmarks-ba. Nem igazán sikerült. Tudna valaki segíteni? Egyenként át tudom, de sok van… :unsure: 

István
                      [align=right][snapback]127007[/snapback][/align]

emlékeim szerint az outlook kedvencei azonosak az IE kedvenceivel, nem?
                      azt meg asszem lehet vhogy exportálni, vagy hasonló…

sajna itthon nincs most win, de holnap a melóhelyen megpróbálom megnézni.

istvan18
                      Felhasználó

Hi,

Valóban, az IE „Kedvencek”-et és az Outlook címlistáját kellene átimportálni. :unsure:

István

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 60
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.