10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 54
  • Szerző
    Bejegyzés
    bepe79
    Felhasználó
      kisbetu wrote:
      Tényleg ennyire érdekel egy nulla napos rendszer?
      Mert én úgy egy hét múlva kezdenék érdeklõdni, hogy legyen idejük a népeknek kipróbálni.
      De ez én vagyok.

Komolyan. Tényleg érdekel.

razoli
      Felhasználó

nyitok neked egy blogot, de addig is blog kukac linuxforum pont hu 😉

kisbetu
        Felhasználó

Ennek a „nincs – nem megy – nem indul – nem csinál semmit” listának a láttán eszembe nem jutna feltenni.
          Kinõttem már a kalandvágyamat, nekem elég az a „pár” hiba, ami egy végleges disztróban elõfordul.

bepe79
          Felhasználó
            kisbetu wrote:
            Kinõttem már a kalandvágyamat, nekem elég az a „pár” hiba, ami egy végleges disztróban elõfordul.

Ez is igaz. Egmont „szavait” olvasva kicsit nekem is elment ettõl a snapshottól a kedvem ezen bugok miatt. 🙁

Bbt
            Felhasználó

Bepe.
              Rajtad kívül szerintm túl sok embert nem izgat, de túl sok embert bosszant legalább.

bepe79
              Felhasználó
                Bbt wrote:
                Bepe.
                Rajtad kívül szerintm túl sok embert nem izgat, de túl sok embert bosszant legalább.

Sry. 🙁 Azt hittem, nem lesz gond, más fórumon nem bosszant embereket egy szimpla kérdés, ami jogosan lett föltéve, mert max nem olvas bele, vagy nem szól hozzá, ha nem érdekli 🙂  Vagy ha a plussz topicra érted, az jogos, akkor megpróbálok majd vagy priviben érdeklõdni valakinél, vagy blogot használni. Ez utóbbit még sosem használtam.. 🙁

Bbt
                Felhasználó

egyezzünk meg.
                  az ilyen jellegû kérdésekre használod azokat a fórumokat, amelyeken nem piszkálnak érte.
                  Neked is könyebb lesz, meg nekünk is.
                  Ha nagyon nem bírod, egy, azaz 1 postban a kocsmában foglald össze.

bepe79
                  Felhasználó
                    Bbt wrote:
                    egyezzünk meg.
                    az ilyen jellegû kérdésekre használod azokat a fórumokat, amelyeken nem piszkálnak érte.
                    Neked is könyebb lesz, meg nekünk is.
                    Ha nagyon nem bírod, egy, azaz 1 postban a kocsmában foglald össze.

Copy that! 🙂

bepe79
                    Felhasználó

Hú, gyerekek! Ezt nem küldöm be hírként, mert az Egmonték reszortja  :wink1: , de van új kernel az UHU 1.2-höz, és új ISO-kat is kiadtak final, stable változatban! Nekem jött is hírlevél róla, azt hiszem, hogy holnap új UHU-t telepítek!  🙂

razoli
                      Felhasználó

Nagyszerû, de sajnos most elkéstél…
                        Netikett: „mindig nézz szét a keresõvel”
                        :D:D:D

(meg ne sértõdj, csak poén, de tényleg van már ilyen téma)

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 54
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.