10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 54
  • Szerző
    Bejegyzés
    Teati
    Felhasználó

Nekem a Winfast DV2000-es tunerkártya kezd mûködni. Kép már van, az összes csatorna színesben. Hang még nincs. Ja, a teletext is hasít. A rádiós részével meg még nem próbálkoztam. Tök jóóóóóóóó. 😀 Majd még a Lexmark Z33-at próbálom ki. Eddíg nem tudtam rá telepíteni. :happy:

Macskajancsi
      Felhasználó
        Teati wrote:
        Majd még a Lexmark Z33-at próbálom ki. Eddíg nem tudtam rá telepíteni. :happy:

Sok szerencsét.
        http://www.linuxprinting.org/show_printer.cgi?recnum=Lexmark-Z33

norbi2
        Felhasználó

Telepíteni vagy nem telepíteni……

norbi2
          Felhasználó

Föntebb arról írtok hogy milyen kissebb nagyobb hibák találhatók,a kérdés erre vonatkozott.De már föltettem és le is szedtem,vissza tettem a régit,mint kezdõ úgysem tudnám a hibáit javítani.Egyébként ez a fórum is chat szerûen mûködik ha jobban megnéznéd.

Macskajancsi
            Felhasználó
              norbi2 wrote:
              Föntebb arról írtok hogy milyen kissebb nagyobb hibák találhatók,a kérdés erre vonatkozott.De már föltettem és le is szedtem,vissza tettem a régit,mint kezdõ úgysem tudnám a hibáit javítani.Egyébként ez a fórum is chat szerûen mûködik ha jobban megnéznéd.

Akkor most ideírom, hogy egy fórumban alapvetõ a jó tájékozódás kedvéért, hogy megjelöljük, ki milyen post-ra válaszolt.
              Az elõzõ hozzászólásodból ez hiányzik, ezért kapott chat-jelleget, amit privát üzenetben szóvá tettem.
              Erre te ide válaszolsz megint úgy, hogy aki nem tud a pü-rõl, (már miért tudna, hiszen magánjellegû) az csak néz, és nem érti a világot.
              A továbbiakban megkérlek, hogy mindannyiunk érdekében a fentebb leírtakat – ami egyébként a fórum netikettjében is szerepel – szíveskedjél elfogadni, és a továbbiakban eszerint írjál hozzászólásokat.
              Megértésedet elõre is köszönöm.

bepe79
              Felhasználó
                norbi2 wrote:

Nem, nem! Részben az én hibám, a topik eleje egy egy nappal a végeleges, javított verzió elõtti verzióról szól, de azok a hibák már nincsenek benne, a topik vége felé berakott linkrõl szedd le az uhu 1.2 updated verziót, ne pedig azt a hibás / bugos verziót. A javítottban semmiféle hiba nincs, sõt, minden eddigit kijavítottak benne, és új kernelt is kapott. Mindenképp azt szedd le, és használd azt!!! Nekem fent van, és müxik az automounttól kezdve minden, abban nincsenek benne a topic elején szereplõ hibák.

norbi2
                Felhasználó

bepe79 hol a link??????

bepe79
                  Felhasználó

Szia!

Itt van a link: ftp://ftp.uhulinux.hu/pub/uhu/current/uhu-linux-1.2-update1-cd1.iso

Itt az uhu-linux-1.2-update1-cd1.iso nevû file-t kell letöltened.

norbi2
                    Felhasználó

kösz bepe jövök neked eggyel (macskajancsi ezt megírhattam!!!!! :mad:)

Macskajancsi
                      Felhasználó
                        norbi2 wrote:
                        kösz bepe jövök neked eggyel (macskajancsi ezt megírhattam!!!!! :mad:)

????
                        Ezt nem fogom. Mi van?!
                        Ha személyeskedni akarsz, fejezd be. Ez itt nem szokás, ezután sem lesz.

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 54
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.