10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 54
  • Szerző
    Bejegyzés
    msandor
    Felhasználó
      bepe79 wrote:
      … de van új kernel az UHU 1.2-höz, és új ISO-kat is kiadtak final, stable változatban! Nekem jött is hírlevél róla, azt hiszem, hogy holnap új UHU-t telepítek!  🙂

vesszek meg, de nem értelek, amennyiben eddig is UHU-1.2 volt a gépeden, akkor milyen perverzióból telepíted újra???
      elég egy apt-get update/upgrade is, hiszen csak a kernel változott az elmúlt napokban ill. a grub

persze ha nem az UHU-1.2-t használtad a megjegyzésed írásakor, akkor én kérek elnézést a „kirohanásomért” 🙂

Bbt
      Felhasználó
        msandor wrote:
        persze ha nem az UHU-1.2-t használtad a megjegyzésed írásakor, akkor én kérek elnézést a „kirohanásomért” 🙂

úgy nincs mirõl ennyit bezélni…

bepe79
        Felhasználó

Az új snapshot > 700/703 MB-nál, és nem fér rá egy CD-re.  🙂 Most olvasgatom a dev listán, hogy az UHU 2.0 1. CD-jérõl hiányozni fog a KDE. 🙁 Erre természetesen a dev listán jött a nagy hype, hogy úgyis minek az, meg én sem használom, meg akinek kell, az eléri majd a DVD-s verzióról meg FTP-rõl..

bepe79
          Felhasználó
            razoli
            Felhasználó

Biztos 2.0 jön? Nem az 1.3? (Csak kérdezem)
              Amúgy ezekre a kérdésekre nem itt fogsz választ kapni, hanem
              -levlista
              -changelog

bepe79
              Felhasználó
                razoli wrote:
                Biztos 2.0 jön? Nem az 1.3? (Csak kérdezem)
                Amúgy ezekre a kérdésekre nem itt fogsz választ kapni, hanem
                -levlista
                -changelog

Van 1.3? Na ez nekem új, mert még az életbe nem hallottam róla, hogy az 1.2 és a 2.0 között lesz más verzió is.. :-/ Honnan az infó? Honnan veszed ezt az 1.3-at? 🙂

razoli
                Felhasználó

Puszta tipp volt csak… de kérdés ugyanígy, hogy 2.0 lenne-e a következõ 😛

bepe79
                  Felhasználó

Uhh gyerekek! Jó hírem van. Az UHU szerverén ráleltem a nov. 4-ei snapshothoz tartozó package könyvtárra, amelyben az összes kernellel kapcsolatos file 2.6.14-hez tartozik. Ilyeneket találtam ott: kernel_2.6.14-1.1_i386.uhu Tehát amit letöltöttem, az már a vadiúj kernelen ücsörög.  🙂 Azt hiszem, most este 11 felé neki is állok legyakni az ext3 partíciómat teljesen, és telepítem az UHU 2.0 snapshotját!

bepe79
                    Felhasználó

Sikerült felraknom az UHU 2.0 snapshotot, 2.6.14-2-es kernellel. Szuperül felment elsõre, mint a ‘Rajt!’, GRUB tudja is indítani a zikszpét is és az UHU-t is, tehát a /boot/grub/menu.lst-t sem nekem kellett kézzel barkácsolnom. Felálláskor egyetlen hibát jelez, a HALD-nál, azt pirossal meg is jelöli a sok zöld között. KDE-t indítottam, minden szuperül megy eddig, csak az automiunt nem csatolta fel a meghajtókat. A /media teljesen üres, és a mount /dev/hda1 kiadására arra hívatkozik, hogy a /etc/fstab-ban vagy a /etc/mtab-ban nincs benne valami. 😮 Amúgy indulásnál 2.6.14-es kernelt mutat, és az uname -a console parancs kiadására is 2.6.14-2-nek mondja magát! 🙂

bepe79
                      Felhasználó

Az UHU Linux 2.0 következõ snapshotjában a 2.6.14-4-es kernel mellett már X.org 7.0 rc3 is lesz az Egmont szerint, utána egy csomó bugfix jön, és nemsokára (talán még az idén) kint lesz az x.org7-essel az új snapshot.

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 54
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.