6 bejegyzés megtekintése - 21-26 / 26
  • Szerző
    Bejegyzés
    Bbt
    Felhasználó

/off
      senkinek nem jut eszébe elszálló X esetén logokt kérni?

dexter11
      Felhasználó

Jelen esetben nem ugyanis a 2006-ba X.org 6.9 cvs-t raktak. Majd ha kijön a stabil.

Leslieman
        Felhasználó

Ha meg tényleg boot-olás után nem jön be már a grafikus felület, akkor az azért lehet, mert mégsem sikerült rendesen felrakni és bekonfigurálni az ATI drivert.
          Amúgy az ATI oldalán 6.8-as XOrg-ot írnak (azzal kompatibilis a driver), a 2006-os Mandrivában meg 6.9-es van, szóval lehet, hogy ezért nem települ mégsem rendesen. Nézd meg a logban, hogy mit ír az XOrg. (Most épp winnel dolgozok, nem tudom fejbõl, hol az XOrg logja :). Bocs.)

azsem
          Felhasználó
            Leslieman wrote:
            …szóval lehet, hogy ezért nem települ mégsem rendesen.
            Nem lehet, hanem biztosan ezért!
            amorphis
            Felhasználó
              Leslieman wrote:
              Ha meg tényleg boot-olás után nem jön be már a grafikus felület, akkor az azért lehet, mert mégsem sikerült rendesen felrakni és bekonfigurálni az ATI drivert.

igen, pontatlanul volt beállítva a frissítési frekvencia a felbontáshoz képest..)

csaba
              Felhasználó

Tudom már kicsit unalmas lehet ez a téma, már lassan mindenhonnan ez folyik, de én addig úgysem nyugszom míg nem tudom legalább 1 percre megvalósítani azt a ***** átlátszóságot!) Napok óta ezzel szenvedek, de elakadok már az Ati X.org driverének telepítésénél, pontosabban az újraindításnál.. ugyanis a drivert root-ként hibátlanul felraktam, bekonfigoltam, a gép ugyanúgy bootol mint eddig, viszont a bejelentkezõ ablak helyett a karakteres konzol ablakba dob a rendszer… ?
                (Mandriva 2006 Powerpack + Sapphire Radeon X600 + legújabb X.org)
                Fogalmam sincs hogy honnan kellene kiindulni..
                Vagy már a legelején elrontottam, a rendszer telepítés végén, amikor ki lehet választani a videókártyabeállításoknál, hogy legyen Xorg 3D gyorsítással vagy anélkül..?? Mondanom sem kell nem vagyok képben.((
                Legyen már help! köszi )
                Lehetõleg ne linkeket adjatok, vagy csak olyat ami tényleg használható..
                thx

6 bejegyzés megtekintése - 21-26 / 26
              • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.