10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 45
  • Szerző
    Bejegyzés
    kelemengabor
    Felhasználó

tévedés, csak olyan 75% de lehet, hogy már kevesebb is…

Ezt hol olvastad?

pointux
      Felhasználó

„Ezt hol olvastad?”
        Gondolom neten 🙂

pointux
        Felhasználó

„Hm. Ki mondta, hogy kiadtam rájuk egy rakás pénzt?  Ha lenne annyim, lehet hogy némelyikért adnék, de nem mind éri meg az árát.”
          Tja… linux alá is el lehet azért sokmindent lopni, mer’ nincs minden ingyen… (a változatosság kedvéért) 😉

milfer
          Felhasználó
            VectoR wrote:
            nem fikázom de nem is használom, akkor most mi van? sõt még sok ilyen embert ismerek:)))))

Hát én pedig azt hittem, hogy a bP-t Visual Basicban fejleszted. :blink:

pointux
            Felhasználó

„Hát én pedig azt hittem, hogy a bP-t Visual Basicban fejleszted.”
              Te, ezt most komolyan írtad? :)))

Gyuszk
              Felhasználó

„de hát micsináljon a szegény fiatal diák ha nem tudja megvenni a szoftvert?”

AMD486
                Felhasználó

Hiányzik?

Gyuszk
                  Felhasználó

Hát igen, lehetne elemezni ezt a jelenséget is, amit páran „a Linuxos felhasználói közösség felhígulásaként” emlegetnek.
                    Ez létezik, de! A disztribúciók elvágják ezeket a rétegeket (természetesen a kezdõk is használhatnak hardcore disztrót, és a hardcore emberek is használhatnak mondjuk SuSE-t).

milfer
                    Felhasználó
                      vizsla wrote:
                      „Hát én pedig azt hittem, hogy a bP-t Visual Basicban fejleszted.”
                      Te, ezt most komolyan írtad? :)))

Miért van más programnyelv is ?  😀

De fordítsuk komolyra a szót.

pointux
                      Felhasználó

„de hát micsináljon a szegény fiatal diák ha nem tudja megvenni a szoftvert?”
                        Miért ezért fizetjük a lóvét a microsoftnak… windows, office… diákoknak ingyen. (Ez nem vicc.)
                        Egyébként egy csomó cucc oktatási célokkal ingyen felhasználható.

„gyorsan elvehetik a kezdõk kedvét az egésztõl a b?szogatásokkal”
                        De azt se felejtsd el, hogy az is lehet, hogy már a kezdõk vették el elõbb az õ kedvét az egésztõl…

„Miért van más programnyelv is ?”
                        Mindig is utáltam a basic-et… pedig annó programocskákat is írtam benne…

„A titokban használat ebben az esetben nem a jogtisztaságra utal. Hanem arra, hogy mindenki szidja a wint, hogy  milyen sz… és szégyelli bevallani, hogy õ is ezt használja.”
                        Még mindig jobb, mintha valamire úgy mondod, hogy ****, hogy soha nem láttad (nemhogy használtad), mert fordítva, meg ált. ez megy.
                        Nekem gyakorlatilag évek óta szükségtelen… max. a ppt-s kompatibilitási bar***ág miatt kell néhanapján, mert arról meg nem bírnak leszokni. Ami viszont nagyon fel szokott ****ni, hogy ppt-bõl is 3-4 verziót kell tartani, hogy valamelyik hátha jó lesz, mert nem mindegy a verzió, a nyelv…

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 45
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.