10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 45
  • Szerző
    Bejegyzés
    kelemengabor
    Felhasználó

„Ezt hol olvastad?”
      Gondolom neten

Jogos, na akkor még egyszer: Vector, hol olvastad ezt a 75%-ot, be tudnád linkelni?

Hát igen, lehetne elemezni ezt a jelenséget is, amit páran „a Linuxos felhasználói közösség felhígulásaként” emlegetnek.

Egyáltalán van-e értelme felhígulásról beszélni (ami magában foglalja, hogy valamihez képest – de mihez?), hiszen a linux közel 15 éve mást se csinál, csak hígítja a felhasználói táborát…

tothaa
      Felhasználó
        retaliator44 wrote:
        tothaa wrote:
        lehet, hogy kicsit ritkán mondja az ember, de még fontos az is, hogy, ha át szeretnél állni Linuxra, akkor még mindig szükséges egy dolog: tudj egy kicsit angolul és tudd használni az angol szótárat, pl.: szotar.sztaki.hu

angol szótár… azzal nem lesz gond, tudok én angolul, sõt bocs ha valakinek nem fog tetszeni, de a programok nagy többségének esetében a magyar fordításokról megvan a véleményem. A Windows sem azért ír ki értelmetlenségeket, mert nem jólírták meg, hanem mert nem tudják lefordítani (lásd WinNT mint legfõbb példa, de ma is van hasonló)

kisbetu
        Felhasználó
          tothaa wrote:
          a philips TV-m menüje

Melyik disztrib?

tothaa
          Felhasználó

„Találó a nicked, csak a nevedet is azzal kellene írnod. Remélem más normális emberek nem ezért járnak ide. Hogy lettél te moderátor, szégyen!!!!!”
            -ezt valaki itt írta neked? 😀

Tényleg, hogy lesz az ember moderátor? – éjjel-nappal online kell lenni?

Tisztelettel: tothaa, akit ezért a kérdésért, lehet, hogy moderálni kellene ebbõl a threadbõl

csaba
            Felhasználó

Ki kell érdemelni a moderátorságot …
              kisbetu esetében ez megtörtént.

Kevés olyan ember van akinek a hozzászólásain ilyen jókat tudok vigyorogni : olyan jók, hogy akár én is írhattam volna õket…..

kisbetu
              Felhasználó
                tothaa wrote:
                -ezt valaki itt írta neked? 😀

Igen. (Gondolom, a keresõ megtalálná.)
                Akkor is biztosan megérdemeltem.

tothaa wrote:
                Tényleg, hogy lesz az ember moderátor? – éjjel-nappal online kell lenni?

Nem vagyok éjjel-nappal, csak elég gyakran felnézek.

Szerk:
                vagy inkább benézek, és felnézek azokra, akik érdemben is tudnak segíteni.

GegSite
                Felhasználó

😀 nekem a DVD-menümben a Zoom-ot lefordították Búgásra. A Loading-ot Latátolás-nak fordította valaki, vagy inkább valami. A felhasználói kézikönyvrõl nem is beszélek (írok), eléggé jó hangulatott tud csinálni…

kisbetu
                  Felhasználó

Csak nem a DVD játékos?

Kicsit túl offok vagyunk…

admin
                    Adminisztrátor
                      kelemengabor wrote:
                      „Ezt hol olvastad?”
                      Gondolom neten
                      Jogos, na akkor még egyszer: Vector, hol olvastad ezt a 75%-ot, be tudnád linkelni?

hát valami ilyesmit olvastam, de mostanában valahogy nem érek rá olvasgatni…. persze, ha elõkerül a link azonnal bedobom…

tothaa
                      Felhasználó
                      10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 45
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.