5 bejegyzés megtekintése - 41-45 / 45
  • Szerző
    Bejegyzés
    tothaa
    Felhasználó

még eszembe jutott az, hogy internetes windowsos médiafájlokat csak trükkösen tudtam lejátszani…

Az eurovision.tv oldal multimedia lounge lapján a video alól indítottam lejátszást, de csak fekete kocka jelent meg.
      Az eurovil.iba.org.il vagy media.iba.org.il oldalon hasonló a helyzet; ott kiírja, hogy csak M$ IE-vel fog menni és néhány másodperc után kifagyasztja az egész ablakot és csak az xkill segít…
      Szóval csak a honlapok forrásainak átböngészésével sikerült megtalálni a lejátszott fájlok neveit ->
      # mplayer -dumpstream akarmi.akarmi/akarmi/1995040123323.wmv
      -> és minden okésan megy; + még rögzíteni is lehet a streamet, amit win alatt még nem tudtam megcsinálni

pointux
      Felhasználó

Ne mplayerrel próbálkozz ilyen netes cuccok lejátszására, mert elég fárasztó lesz. Inkább a xine alapú progikkal. (van egy kivétel, amit a xine nem visz (az mplayer meg igen) – de most nem emlékszem, hogy mi az.) Ha mindenáron mplayer, akkor kmplayer frontenddel. Az segít a dolgon 🙂

AMD486
        Felhasználó

a Real lesz az… Sõt az MPlayer se viszi rendesen… Régebbi kodekeknél rendesen szétmegy az AV sync – nem tudok Aranyváros Titkát nézni 🙁

pointux
          Felhasználó

Igen, igen a live protokollal, aszem…

csaba
            Felhasználó

Sziasztok!
              Arra lennék kíváncsi, hogy ha teszem azt úgy döntöttem, áttérek a Linuxra, akkor az odáig oké hogy felrakom a rendszert. De szerintetek léteznek-e olyan igen profi kereskedelmi szoftvereknek, amik csak Win alatt futnak, hasonló tudású Linuxos testvéreik? Teszem azt, Paint shop pro 8-9, SoundForge x.x, Visual Studio 200x fõleg kéne, Derive 6.10 és Maple 10 (matematikai programok), Renoise tracker (nem ismert, de nagyon profi zenés cucc). Mert pl a gcc-vel semmi bajom, de a hozzá tartozó Dev-C++ szerintem nem ér fel egy régi Visual C++-szal. Szóval hogy ne ragozzam tovább, van-e ilyen szintû programválaszték Linux alá?
              Ui.: A Wine-val az a bajom, hogy pl DirectSound emulációt még nem sikerült összehoznom vele…
              Köszi elõre is
              Erdélyi Viktor

5 bejegyzés megtekintése - 41-45 / 45
            • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.