10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 31
  • Szerző
    Bejegyzés
    nastjakam
    Felhasználó

Ennyit er az egesz.
      Kis pelda, akit erdekel, a http://www.om.hu oldalon elerhetoek az elozo erettsegi vizsgak info emelt szintu feladatsorai, ahol az elejen ilyen baromsagokat kernek, a vegen meg programozzal. Sehol semmi egyensuly.
      Sany, en ugyanezeket valasztottam, perl /prog /-al.

OldMan01
      Felhasználó

„Sztem nem érdemes nagy mellénnyel oo-t választani, ha msword az oktatott anyag!”

ezzel egyet értek.. én is inkább az m$ termékét választottam.. és most azt ismetelgetem.. én azon gondolkodtam hogy ha ne adj uristen de vmi probléma lép fel a programmal.. mennyi az esély  arra hogy vanott vki aki érte hozzá??.. az M$ office nál azért erre több az esély…

admin
        Adminisztrátor

„Közlemény (2006. május 8.)
          Egyes fájlcserélõkön 2006-os középszintû matematika és emelt szintû matematika tételsort hirdetnek.”

Mire jó az informatika! 🙂

szati
          Felhasználó

Melyik feladatban van ez gyuszk?

Gyuszk
            Felhasználó
              balev wrote:
              Gyuszk wrote:
              Ezeket az eszközöket sok tesztelés után választották ki, és magukat a feladatokat is végigoldották minden cuccal.

Csak az a probléma, ha megcsinálod Ooo-ban, akkor nem biztos, hogy menni fog PPT alatt és fordítva.

Igen, de senki sem mondta, hogy PPT-ben kell beadni, ott az OpenOffice natív OpenDocument formátuma. A feladat is úgy szól, hogy a „program formátumának megfelelõen”.

xcut
              Felhasználó

OFF: (ha már érettségi) hol van az fent, hogy milyen programnyelveket lehet használni?

nastjakam
                Felhasználó

Perl, FreePascal 2.0, Turbo Pascal 7.0, Borland C++ 6, Visual Basic 6, GCC 3.2, Delphi 6.0, Visual Studio

xcut
                  Felhasználó
                    nastjakam wrote:
                    Perl, FreePascal 2.0, Turbo Pascal 7.0, Borland C++ 6, Visual Basic 6, GCC 3.2, Delphi 6.0, Visual Studio

Ha jól tudom, a python és a java is benne volt… más: PHP nincs?

nastjakam
                    Felhasználó

Most mar elovettem a hivatalos papiromat, ezen van meg Mac-hez irva – ha vki azt valasztja, mint opre – MacOS C, C++, Obkective C
                      Java, phyton, PHP nincs.

Bbt
                      Felhasználó
                        xcut wrote:
                        Ha jól tudom, a python és a java is benne volt… más: PHP nincs?

Programozási nyelvekrõl volt szó, nem annak látszó izékrõl… 🙂

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 31
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.