2.6.0 stable tapasztalatok

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott 2.6.0 stable tapasztalatok

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 26
  • Szerző
    Bejegyzés
    Jedite
    Felhasználó

Helyesbítenék!!!
      😕 😕

A module-init-tools iránt nyafog, mert különben nem hajlandó rendesen modult telepíteni, ahogy én vettem észre.
      😡 😡

AnonymousCoward
      Felhasználó
        Jedite
        Felhasználó

Köszi Névtelen Gyáva! 😆 😆 😆 😆 😆

Utánnajártam és az nvidia oldaláról leszedhetõ modul, az nem jó a 2.6-os kernelhez.

admin
          Adminisztrátor

Szerintem elég stabil, már 4 hónapja használom a különbözõ teszt verziókat, és meg voltam vele elégedve.
            A module-init-tools, ha SID-et használsz, akkor le tudod szedni apt-vel.
            NVIDIA honlapjáról valóban csak a 2.4-hez tudsz leszedni, de azt bele lehet „vadítani” 2.6-ba is. Vagy itt a fórumon, vagy a hup.hu-n olvastam.
            Pillanatnyilag nekem azzal fut, ami a kernelben alapból benne van.

admin
            Adminisztrátor

Szerintem elég stabil, már 4 hónapja használom a különbözõ teszt verziókat, és meg voltam vele elégedve.
              A module-init-tools, ha SID-et használsz, akkor le tudod szedni apt-vel.
              NVIDIA honlapjáról valóban csak a 2.4-hez tudsz leszedni, de azt bele lehet „vadítani” 2.6-ba is. Vagy itt a fórumon, vagy a hup.hu-n olvastam.
              Pillanatnyilag nekem azzal fut, ami a kernelben alapból benne van.

nevergone
              Felhasználó

Köszi Névtelen Gyáva!  😆  😆  😆  😆  😆 

Utánnajártam és az nvidia oldaláról leszedhetõ modul, az nem jó a 2.6-os kernelhez.

csiffy
                Felhasználó

azt rossz néven venném ha nem fut az nvidia 2.6.0-as kernelen, mert most töltöttem le de majd csak a hét végén tudom kipróbálni!!
                  bár a celeronomon viszont elég az alap nv támogatás, ott le tudom tesztelni!! 😀

nevergone
                  Felhasználó

azt rossz néven venném ha nem fut az nvidia 2.6.0-as kernelen, mert most töltöttem le de majd csak a hét végén tudom kipróbálni!!
                    bár a celeronomon viszont elég az alap nv támogatás, ott le tudom tesztelni!!    😀

Azzal a driverrel, amit elérhetõvé tettem, menni fog, én is azzal használom, mint mondottam volt… 🙂

Jedite
                    Felhasználó

Az NVidia driver azért nem megy fel, mert õ még a 2.4 és kernel rendszerstruktúrájára van felkészítve, a 2.6.0 pedig nagyon sok újdonságot, változást hozott. De van megoldás… készítettem Neked egy Nvidia drivert, ami jó ehhez a kernelhez is, eléred itt: http://delfin.klte.hu/~ki0029/nvidia-linux-2.6.tar.bz2
                      Ezt kibontod, belépsz az ahova_kibontottad/usr/src/nv/ könyvtárba, majd kiadod a make parancsot. Szépen lefordítja, biztos lesz pár warning, meg hasonlók… de ha minden jól megy, elkészül az új nvidia kernelmodul, és be is tölti a rendszerbe

Hát nagyon szépen köszönöm.
                      😉 😉 😉 😉 😉 😉

Ha szabad kérdeznem a készítés modját, mivel én gondoltam arra is, hogy esetleg
                      felupgradelem a 2.4-es kernelem modulostól és akkor talán remélhetem, hogy menni fog.
                      Bár lehet, hogy a válaszod nagyon kínai lesz nekem 🙄 🙄 🙄
                      Még nem vagyok nagyon járatos programozás terén, bár a héjprogramozás már úgy ahogy megyeget.
                      🙂 🙂

Mégegyszer kösz, majd értesítelek, hogy hogyan sikerült.

gabaman
                      Felhasználó

Azért kernelfordítás elõtt érdemes kiadni a
                        $
                        parancsot az /usr/src/linux-2.6.0/ könyvtárból. Az eredményt a Documentation/Changes fájban levõvel kell összehasonlítani. Pl. Debian woody-n lehet emiatt nagyokat szívni.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 26
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.