2.6.20 devel

Kezdőlap Fórumok Zenwalk Linux 2.6.20 devel

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 43
  • Szerző
    Bejegyzés
    uzsolt
    Felhasználó
      pamach wrote:
      Az első amit tettem hogy a kernel.org-ra néztem el, de ha hiszed ha nem nem találtam ami nekem kell. Egyébként, mivel annyira idegesített a dolog, letöltöttem a 2.6.21 -et és inkább leforgattam azt, így persze megoldódott a dolog.
      Akkor ez biztosan csak átverés:
      ftp://ftp.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.6/linux-2.6.20.tar.bz2
      uzsolt
      Felhasználó
        pamach wrote:
        Az első amit tettem hogy a kernel.org-ra néztem el, de ha hiszed ha nem nem találtam ami nekem kell. Egyébként, mivel annyira idegesített a dolog, letöltöttem a 2.6.21 -et és inkább leforgattam azt, így persze megoldódott a dolog.
        Akkor ez biztosan csak átverés:
        ftp://ftp.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.6/linux-2.6.20.tar.bz2
        pamach
        Felhasználó

😀 Nem nem átverés 😀 Csupán csak addig jutottam ebben a listában hogy a 2.6.2 után a 2.6.20.1 következik. Nekem logikus volt hogy köztük kellene lenni a 2.6.20 nak. Ezért itt fel is hagytam a kereséssel. Sajnos csak most látom hogy a 2.6.20 alább van. (mondjuk most sem értem miért, de jogos, tényleg ott van)

Kukukk:
          sajnos tényleg nem elég a devel, kell a source is a virtualboxnak.

pamach
          Felhasználó

😀 Nem nem átverés 😀 Csupán csak addig jutottam ebben a listában hogy a 2.6.2 után a 2.6.20.1 következik. Nekem logikus volt hogy köztük kellene lenni a 2.6.20 nak. Ezért itt fel is hagytam a kereséssel. Sajnos csak most látom hogy a 2.6.20 alább van. (mondjuk most sem értem miért, de jogos, tényleg ott van)

Kukukk:
            sajnos tényleg nem elég a devel, kell a source is a virtualboxnak.

uzsolt
            Felhasználó
              pamach wrote:
              Sajnos csak most látom hogy a 2.6.20 alább van. (mondjuk most sem értem miért, de jogos, tényleg ott van)
              Arról, hogy ABC-sorrend, hallottál már?

$ ( echo  „linux-2.6.20.tar.bz2” ; for i in `seq 1 5`; do echo „linux-2.6.20.$i.tar.bz2” ; done )    # szimpla kiírás
              linux-2.6.20.tar.bz2
              linux-2.6.20.1.tar.bz2
              linux-2.6.20.2.tar.bz2
              linux-2.6.20.3.tar.bz2
              linux-2.6.20.4.tar.bz2
              linux-2.6.20.5.tar.bz2
              $ ( echo  „linux-2.6.20.tar.bz2” ; for i in `seq 1 5`; do echo „linux-2.6.20.$i.tar.bz2” ; done ) | sort # ABC-be rendezve
              linux-2.6.20.1.tar.bz2
              linux-2.6.20.2.tar.bz2
              linux-2.6.20.3.tar.bz2
              linux-2.6.20.4.tar.bz2
              linux-2.6.20.5.tar.bz2
              linux-2.6.20.tar.bz2

uzsolt
              Felhasználó
                pamach wrote:
                Sajnos csak most látom hogy a 2.6.20 alább van. (mondjuk most sem értem miért, de jogos, tényleg ott van)
                Arról, hogy ABC-sorrend, hallottál már?

$ ( echo  „linux-2.6.20.tar.bz2” ; for i in `seq 1 5`; do echo „linux-2.6.20.$i.tar.bz2” ; done )    # szimpla kiírás
                linux-2.6.20.tar.bz2
                linux-2.6.20.1.tar.bz2
                linux-2.6.20.2.tar.bz2
                linux-2.6.20.3.tar.bz2
                linux-2.6.20.4.tar.bz2
                linux-2.6.20.5.tar.bz2
                $ ( echo  „linux-2.6.20.tar.bz2” ; for i in `seq 1 5`; do echo „linux-2.6.20.$i.tar.bz2” ; done ) | sort # ABC-be rendezve
                linux-2.6.20.1.tar.bz2
                linux-2.6.20.2.tar.bz2
                linux-2.6.20.3.tar.bz2
                linux-2.6.20.4.tar.bz2
                linux-2.6.20.5.tar.bz2
                linux-2.6.20.tar.bz2

Gyuszk
                Felhasználó
                  pamach wrote:
                  Az első amit tettem hogy a kernel.org-ra néztem el, de ha hiszed ha nem nem találtam ami nekem kell.

Lol. 🙂

Vanilla forrás letölt, belemásol .config, make oldconfig, make, make install, user happy.
                  Rémlik vmi?

Gyuszk
                  Felhasználó
                    pamach wrote:
                    Az első amit tettem hogy a kernel.org-ra néztem el, de ha hiszed ha nem nem találtam ami nekem kell.

Lol. 🙂

Vanilla forrás letölt, belemásol .config, make oldconfig, make, make install, user happy.
                    Rémlik vmi?

uzsolt
                    Felhasználó
                      Gyuszk wrote:
                      pamach wrote:

Lol. 🙂

Rémlik vmi?

Fuss neki ennek a topiknak mégegyszer! Nem egészen ez volt a gondja.

uzsolt
                      Felhasználó
                        Gyuszk wrote:
                        pamach wrote:

Lol. 🙂

Rémlik vmi?

Fuss neki ennek a topiknak mégegyszer! Nem egészen ez volt a gondja.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 43
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.