2.6.20 devel

Kezdőlap Fórumok Zenwalk Linux 2.6.20 devel

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 43
  • Szerző
    Bejegyzés
    kisbetu
    Felhasználó
      pamach wrote:
      szerintem a topic zárva:D

Megpróbálok írni bele… sikerült.
      Szerintem nincs zárva.

kisbetu
      Felhasználó
        pamach wrote:
        szerintem a topic zárva:D

Megpróbálok írni bele… sikerült.
        Szerintem nincs zárva.

uzsolt
        Felhasználó

pamach: most mi a baj? Az, hogy jött Gyuszk, és azt hitte, hogy a kernelfordítással van gondod, és én mondtam neki, hogy nem a fordítással, hanem a forrás megkeresésével volt a baj?

„jól megmondó nagyokos én vagyok a sztár hozzászólások burjánzanak”
          Ebben a topikban?

uzsolt
          Felhasználó

pamach: most mi a baj? Az, hogy jött Gyuszk, és azt hitte, hogy a kernelfordítással van gondod, és én mondtam neki, hogy nem a fordítással, hanem a forrás megkeresésével volt a baj?

„jól megmondó nagyokos én vagyok a sztár hozzászólások burjánzanak”
            Ebben a topikban?

pamach
            Felhasználó

Nincs semmi baj. Nem akarok flamet. Egy vélemény volt ami már nagyon régen kikivánkozott belőlem, de évek óta nem kérdeztem semmit, mások vitájába meg nem akartam beleokoskodni. Itt csak enyhe szele volt ennek a hangulatnak amiről beszéltem, ami nem is volt olyan bántó, inkább gunyoros. De részemről kösz még1szer hogy foglalkoztatok a gondommal és segítettetek megoldani.

Egyébként meg az első amit tettem ez volt: 😀

http://www.slackware.hu/node/540#comment-3028

ami ugye átmenetileg akkor megoldotta a dolgot.

pamach
              Felhasználó

Nincs semmi baj. Nem akarok flamet. Egy vélemény volt ami már nagyon régen kikivánkozott belőlem, de évek óta nem kérdeztem semmit, mások vitájába meg nem akartam beleokoskodni. Itt csak enyhe szele volt ennek a hangulatnak amiről beszéltem, ami nem is volt olyan bántó, inkább gunyoros. De részemről kösz még1szer hogy foglalkoztatok a gondommal és segítettetek megoldani.

Egyébként meg az első amit tettem ez volt: 😀

http://www.slackware.hu/node/540#comment-3028

ami ugye átmenetileg akkor megoldotta a dolgot.

uzsolt
                Felhasználó

Ahan. Nem flémként mondom, de a „fórum hangulatára vonatkozó véleményt és kritikát” inkább egy megfelelő topikban (van itt szép számmal, ha olvasgatod a fórumot, akkor szerintem néhány eszedbe is fog jutni 😉 ), nem itt szétoffolni…

/Ha az én stílusomat gondolod gunyorosnak, akkor tőled ill. Gyuszk-tól mélységes bocsánatkérés. Igazából „rávezetés”-szerűségnek szánom én, ezért linkeltem be pl. azt a sort-os „kódocskát” is.
                  Bár én ilyen vagyok, ezért meg szerintem a szüleimnek kellene bocsánatot kérni, hogy ilyen jellemet adtak, ill. ide fejlődtem…/

uzsolt
                  Felhasználó

Ahan. Nem flémként mondom, de a „fórum hangulatára vonatkozó véleményt és kritikát” inkább egy megfelelő topikban (van itt szép számmal, ha olvasgatod a fórumot, akkor szerintem néhány eszedbe is fog jutni 😉 ), nem itt szétoffolni…

/Ha az én stílusomat gondolod gunyorosnak, akkor tőled ill. Gyuszk-tól mélységes bocsánatkérés. Igazából „rávezetés”-szerűségnek szánom én, ezért linkeltem be pl. azt a sort-os „kódocskát” is.
                    Bár én ilyen vagyok, ezért meg szerintem a szüleimnek kellene bocsánatot kérni, hogy ilyen jellemet adtak, ill. ide fejlődtem…/

kisbetu
                    Felhasználó
                      uzsolt wrote:

OFF:
                      Mi ez a túlhaladott materializmus?
                      Amit Isten tett érted az smafu?

kisbetu
                      Felhasználó
                        uzsolt wrote:

OFF:
                        Mi ez a túlhaladott materializmus?
                        Amit Isten tett érted az smafu?

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 43
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.