Kezdőlap › Fórumok › Zenwalk Linux › 2.6.20 devel
- This topic has 42 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 18 years telt el by
uzsolt.
-
SzerzőBejegyzés
-
2007-06-03-19:53 #2113053pamach wrote:szerintem a topic zárva:D
Megpróbálok írni bele… sikerült.
Szerintem nincs zárva.2007-06-03-19:53 #2113054pamach wrote:szerintem a topic zárva:DMegpróbálok írni bele… sikerült.
Szerintem nincs zárva.2007-06-04-08:25 #2113055pamach: most mi a baj? Az, hogy jött Gyuszk, és azt hitte, hogy a kernelfordítással van gondod, és én mondtam neki, hogy nem a fordítással, hanem a forrás megkeresésével volt a baj?
„jól megmondó nagyokos én vagyok a sztár hozzászólások burjánzanak”
Ebben a topikban?2007-06-04-08:25 #2113056pamach: most mi a baj? Az, hogy jött Gyuszk, és azt hitte, hogy a kernelfordítással van gondod, és én mondtam neki, hogy nem a fordítással, hanem a forrás megkeresésével volt a baj?
„jól megmondó nagyokos én vagyok a sztár hozzászólások burjánzanak”
Ebben a topikban?2007-06-05-05:57 #2113057Nincs semmi baj. Nem akarok flamet. Egy vélemény volt ami már nagyon régen kikivánkozott belőlem, de évek óta nem kérdeztem semmit, mások vitájába meg nem akartam beleokoskodni. Itt csak enyhe szele volt ennek a hangulatnak amiről beszéltem, ami nem is volt olyan bántó, inkább gunyoros. De részemről kösz még1szer hogy foglalkoztatok a gondommal és segítettetek megoldani.
Egyébként meg az első amit tettem ez volt: 😀
http://www.slackware.hu/node/540#comment-3028
ami ugye átmenetileg akkor megoldotta a dolgot.
2007-06-05-05:57 #2113058Nincs semmi baj. Nem akarok flamet. Egy vélemény volt ami már nagyon régen kikivánkozott belőlem, de évek óta nem kérdeztem semmit, mások vitájába meg nem akartam beleokoskodni. Itt csak enyhe szele volt ennek a hangulatnak amiről beszéltem, ami nem is volt olyan bántó, inkább gunyoros. De részemről kösz még1szer hogy foglalkoztatok a gondommal és segítettetek megoldani.
Egyébként meg az első amit tettem ez volt: 😀
http://www.slackware.hu/node/540#comment-3028
ami ugye átmenetileg akkor megoldotta a dolgot.
2007-06-06-16:00 #2113059Ahan. Nem flémként mondom, de a „fórum hangulatára vonatkozó véleményt és kritikát” inkább egy megfelelő topikban (van itt szép számmal, ha olvasgatod a fórumot, akkor szerintem néhány eszedbe is fog jutni 😉 ), nem itt szétoffolni…
/Ha az én stílusomat gondolod gunyorosnak, akkor tőled ill. Gyuszk-tól mélységes bocsánatkérés. Igazából „rávezetés”-szerűségnek szánom én, ezért linkeltem be pl. azt a sort-os „kódocskát” is.
Bár én ilyen vagyok, ezért meg szerintem a szüleimnek kellene bocsánatot kérni, hogy ilyen jellemet adtak, ill. ide fejlődtem…/2007-06-06-16:00 #2113060Ahan. Nem flémként mondom, de a „fórum hangulatára vonatkozó véleményt és kritikát” inkább egy megfelelő topikban (van itt szép számmal, ha olvasgatod a fórumot, akkor szerintem néhány eszedbe is fog jutni 😉 ), nem itt szétoffolni…
/Ha az én stílusomat gondolod gunyorosnak, akkor tőled ill. Gyuszk-tól mélységes bocsánatkérés. Igazából „rávezetés”-szerűségnek szánom én, ezért linkeltem be pl. azt a sort-os „kódocskát” is.
Bár én ilyen vagyok, ezért meg szerintem a szüleimnek kellene bocsánatot kérni, hogy ilyen jellemet adtak, ill. ide fejlődtem…/2007-06-06-16:08 #2113061uzsolt wrote:Bár én ilyen vagyok, ezért meg szerintem a szüleimnek kellene bocsánatot kérni, hogy ilyen jellemet adtak, ill. ide fejlődtem…/OFF:
Mi ez a túlhaladott materializmus?
Amit Isten tett érted az smafu?2007-06-06-16:08 #2113062uzsolt wrote:Bár én ilyen vagyok, ezért meg szerintem a szüleimnek kellene bocsánatot kérni, hogy ilyen jellemet adtak, ill. ide fejlődtem…/OFF:
Mi ez a túlhaladott materializmus?
Amit Isten tett érted az smafu? -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz