2.6.4+nvidiadriver az Istennek sem megy

Kezdőlap Fórumok UHU Linux Általános UHU problémák, javaslatok 2.6.4+nvidiadriver az Istennek sem megy

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Bbt
    Felhasználó

Nem tudom, de innen leszedhetõ a libGL forrása:
      http://packages.debian.org/unstable/virtual/libgl-dev (a csomag debianos, de a source az jó neked.)

vagy fent van, de úgy nem ismeri fel? uhus libGL nem elérhetõ?

sede
      Felhasználó

Szerintem ez csak a szokásos probléma: mivel nem talál ilyen file-t, azért fogyelmeztet, de csak tovább kell engedni. Nincs itt semmi gond. Azt hiszem ezt az nvidia aztán létrehozza.

emberk
        Felhasználó

tovább engedtem de semmi bejön az nvidia képernyõ aztán az egész leáll. hibára panaszkodva valami xserves hiba. Igaz hogy létrehozza az említett fileokat de nem fog mûködni.
          Más kérdés hogy kell leállítani az X-et mert UHU-1.1.1 alatt az „init 3” nem megy „ctrl c” vel kell kilõni

bensoft
          Felhasználó

A parasztlengõs megoldás szerintem az, hogy megkeresed a LibGL.so.1.x file-t (/usr/lib vagy /usr/X11R6/lib … ), és létrehozol egy linket a keresett (és hiányolt) file-névvel.
            ln -s /usr/X11R6/lib/libGL.so.1.2 /usr/X11R6/lib/libGL.so

kelemengabor
            Felhasználó

hibára panaszkodva valami xserves hiba.

Ennel kicsit pontosabban legyszi, ezzel nem lehet mit kezdeni.(logfile johet)

Más kérdés hogy kell leállítani az X-et mert UHU-1.1.1 alatt az „init 3” nem megy

Na, ez is erdekes. Mit ir ki? Rootkent probalod? Nem allitgattad el a futasi szinteket az uhu-cc-ben?

emberk
              Felhasználó

semmit nem állítgattam el elindítom hogy init 3 majd kiírja hogy leáll a felült leokázza és nem ad vissza root promtot

csaba
                Felhasználó

szaisztok leszedtem a legújabb kernelt és felraktam UHU alá
                  De nem tudom használni mert OpenGL néköl nem megy a program ami kell csak az alap nv driver megy alatta avalami libGL.so valamint ennek a libGL.so.xxx eit hiányolja lete ezzel valamit kezdeni hogy menjen?

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.