2 internet egy gépben

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 2 internet egy gépben

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 18
  • Szerző
    Bejegyzés
    NZs
    Felhasználó
      killall
      Felhasználó

raadasul miota van 2 internet? en eddig egyrol tudtam…
        es egy gepben lenne a 2? erdekes…

Ifezs
        Felhasználó

Szia!

Ifezs
          Felhasználó

Igen, nekem 2 internet vonal van egy saját és egy céges. Ezért szeretnék valami okos megoldást.

Köszi

Ifezs 😉

borosspet
            Felhasználó

Szia!

Ifezs
              Felhasználó

Köszönöm a helyesbítést, ettõl függetlenül ezt akár neki is el lehetett volna olvasnia.

PcZolee
                Felhasználó

Megoldás biztos van! Kicsit keresgélj a gugli-n! Sajnos nekem nem adódott még ilyen jó dolgom, hogy két netem legyen, pedig biztos kikisérleteztem volna a megoldást… szvsz vagyunk még néhányan ezzel így, azért nem kaptál még egyértelmû segítséget!

Gyuszk
                  Felhasználó

Vagy a linux ebben a dologban is egy kicsit alulfejlett?  :blush:

Auf wiedersehen, good bye, … ahogy tetszik (pomm -ot idézve)

NZs
                    Felhasználó
                      pomm
                      Felhasználó

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van 2 chello-s internetem 1-1 hálókártyára regisztrálva.
                        Ha a két hálókártya config file-jában benne van STARTMODE=`onboot` akkor nem müködik a netem. Mintha valami összeakadna. Csak akkor jó, ha kézzel az egyikbõl ezt a sort kiveszem és ha a másikat akarom használni, akkor kiveszem a sort és a másikba berakom.
                        Nem lehetne valahogy beállítani ezt a dolgot, hogy ne kelljen a configos file-okat állítani, hanem a suse tûzfalánál elég legyen kiválasztanom melyik hálókártyáról jöjjön a net?

Köszi

Ifezs
                        [align=right][snapback]125238[/snapback][/align]

Nos valóban kevés embert láttam, akinek a két internet megadatott volna….Sztem írj rá egy scriptet, ami elvégzi helyetted a beállítást…de vmi guru talán tud segíteni…
                        off:
                        a duplázott topic jogos felháborodást kelt, mert az elmúlt hetekben tele van ezzel a fórum…ne aggódj ha nem kapsz azonnali választ…itt segít mindenki mindenkinek…szal türelem! 😉

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 18
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.