Kezdőlap › Fórumok › Új funkciók és változások a Linuxfórumon › Vélemények és Javaslatok › 2. lfhu találkozó
- This topic has 150 hozzászólás, 20 résztvevő, and was last updated 20 years telt el by
Deus.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-05-20-19:17 #2011089
Eddig mennyien vagyunk- leszünk ?
[align=right][snapback]135063[/snapback][/align]Nem merem elmondani… erõs lemondási hullám indul útnak.
Na jó, tuti befutók: fellow, kelemengabor, baru, zmarton, nastjakam, karmester, valamint számítok rátok is. (ja én is ott leszek)
Még nem tuti: strogg (valamint párja), sanyHozzáteszem, hogy aki lemondta, azokat egyenként fogom ellenõrizni, hogy fórumoztak-e helyette… és ha igen, akkor fórumfüggõséggel diliházba csukatom 😀 😛
szerk: Csaba, mert jól viselkedtél, ezért levettem a figyelmeztetésedet. De ha ti sem jöttök, akkor visszateszem… 😀
2005-05-20-21:55 #2011090Nem merem elmondani… erõs lemondási hullám indul útnak.
Na jó, tuti befutók: fellow, kelemengabor, baru, zmarton, nastjakam, karmester, valamint számítok rátok is. (ja én is ott leszek)Hát szerintem én is benézek 😉
2005-05-21-00:30 #2011091kovi:
„Ui bocs ezt nem hagyhattam ki.. hogy mennyire királyosul hangolok, közben meg most nem is tudok menni…”
lol! Legalabb biztositani tudjuk a tivornya anyagi alapjait. Mar csak egy „jol lathatosagi ruha” kell 😉razoli:
„Már épp kapcsoltam volna ki a gépet, hogy menjek tanulni pedagógiát…”
De jo vkinek, en elfejeltettem vizsgara jelentkezni es csak a jun21 maradt. Addigra azt is elfejeltem, hogy hogy nez ki a tanar. (Van egy 2m magas tanarur es egy 1,6 leendo tanarno, de hogy melyik mit tanitott meg egy hete…)„Kovi -> majd augusztusban csinálunk egy (vagy több) isteni bográcsgulyást!”
3.lfhu talalkozo: egyhetes satortabor, minden nap koncertezik a FreeRock formacionk, tabortuz hozott szalonnaval (alternativ program: disznovagassal egybekotott tenyfeltaro forgatas a szabadszoftveresek _kegyetlen_ ritualeirol), …BARU:
„Mi lenne ha oda érne valaki kb 15:40 re hogy ne unatkozzak??”
Ha szerencsed van (es szep az ido) akkor tuti ott lesz egy terito banda. Tuti moka, kacagas es talalkozas a ter es ero (meg a penztarcad) vegessegevel.razoli:
„Hozzáteszem, hogy aki lemondta, azokat egyenként fogom ellenõrizni, hogy fórumoztak-e helyette…”
Ja, moderatori diktaturank teljes erejevel megpingeljuk oket, azt lesz nemulass!2005-05-21-06:27 #2011092tán félsz 1edül
vegyél egy dobozos sört és a kampóna alatt lülj le töprengeni az élet viselt dolgairól – 20 perc szabadidõ pont erre jó
[align=right][snapback]135041[/snapback][/align]PFF.
Yoo de ha egy részeg fiatal fiút láttok a bokorba akkor ne rugjatok belé 😉
2005-05-21-07:21 #20110933.lfhu talalkozo: egyhetes satortabor, minden nap koncertezik a FreeRock formacionk,
[align=right][snapback]135086[/snapback][/align]Vagy a kernelpanic zenekart is meghivhatnánk 😀
2005-05-21-09:28 #2011094NA és a Nyugatiba hol találkoznánk?
Szerintem a buszvég-i kijárat tetején kéne 😉
2005-05-21-09:53 #2011095NA és a Nyugatiba hol találkoznánk?
Szerintem a buszvég-i kijárat tetején kéne 😉
[align=right][snapback]135105[/snapback][/align]A fõoldalon kint van, hogy hol. Meg Zoli száma is, végszükség esetére. Mi kell még? 🙂
2005-05-21-21:20 #2011096HY!
Most értem haza a taliról 😀
Elõször is nagyon king volt 😀
Másodszor viszont kevesen voltunk 😀
Harmadszor sokat beszélgettünk :
Negyedszer zmarton várom a képeket baru -kukaz- linuxforum -hu-Aszzem ennyi 😀
2005-05-22-08:57 #2011097HY!
Most értem haza a taliról 😀
Elõször is nagyon king volt 😀
Másodszor viszont kevesen voltunk 😀
Harmadszor sokat beszélgettünk :
Negyedszer zmarton várom a képeket baru -kukaz- linuxforum -hu-Aszzem ennyi 😀
[align=right][snapback]135193[/snapback][/align]Hi!
Képeket felraktam. Itt vannak: http://kifogasnaptar.uw.hu/tali/ . Nem tömörítettem tehát elsõ kép így szedhetõ le:
http://kifogasnaptar.uw.hu/tali/IMG_0001.JPG
utolsó kép pedig így
http://kifogasnaptar.uw.hu/tali/IMG_0022.JPGRemélem világos volt.
Aki nem akarja eggyenként leszedni annak:
for i in `seq -w 1 22`;do wget http://kifogasnaptar.uw.hu/tali/IMG_00$i.JPG;done
(ezt parancssorba beírva letölti a képeket.)2005-05-22-17:50 #2011098zmarton:
Thx, szerintem tedd fel 640-ben a Galeriaba is, en is ezt teszem, amint sikerult ujra felfedeznem az imagemagick hasznalatat…Egyebkent a szinelmelettel (es gyakorlattal) foglalkozo tudosunk Nemcsics Antal. Szintan, Szindinamika es hasonlo muvek szerzoje. Tessek ra buszkenek lenni, mert tenyleg marha profi.
Goethenek (igen, annak) is vannak tema vago muvei.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz