Kezdőlap › Fórumok › Új funkciók és változások a Linuxfórumon › Vélemények és Javaslatok › 2. lfhu találkozó
- This topic has 150 hozzászólás, 20 résztvevő, and was last updated 20 years telt el by
Deus.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-05-23-23:00 #2011109
kelemengabor: naaa, kicsit ez erõs ;-)))))))
[align=right][snapback]135439[/snapback][/align]Ok, igérem, többet nem káromkodok 🙂
2005-05-24-08:53 #2011110Noh! Gondoltam én is írok már ide 1-2 kedves sört. Mégpedig: hangulatos volt a találkozó, ismét.
Mivel felmerült a kérdés, hogy az augusztusi bográcsozós-szalonnasütõs-dumálós-sörözõs-partyzós találkozót hol lehetne megtartani, én közölném, hogy fehérváron a palotavárosi tavaknál lehet ilyesmit rendezni. Lehet bográcsozni, szalonnát sütni, elméletileg sátorozni (erre azért majd a biztonság kedvéért még rákérdek), pecázni ha akar valaki, felajánlom az íjamat is közhasznú céltáblalövöldözésre, focizni is lehet, meg amit csak akartok. A város peremén van a dolog, lakóépületektõl 300 m-re egy rét után. Képet majd csinálok és töltök fel netre, hogy lássátok is a dolgot. Ha érdekel valakit akkor mindennek utánakérdek és megszervezek mindent.
Nos? Ki mit szól?2005-05-24-08:59 #2011111tõlem mehet. jól hangzik.
2005-05-24-09:12 #2011112Noh! Gondoltam én is írok már ide 1-2 kedves sört. Mégpedig: hangulatos volt a találkozó, ismét.
Mivel felmerült a kérdés, hogy az augusztusi bográcsozós-szalonnasütõs-dumálós-sörözõs-partyzós találkozót hol lehetne megtartani, én közölném, hogy fehérváron a palotavárosi tavaknál lehet ilyesmit rendezni. Lehet bográcsozni, szalonnát sütni, elméletileg sátorozni (erre azért majd a biztonság kedvéért még rákérdek), pecázni ha akar valaki, felajánlom az íjamat is közhasznú céltáblalövöldözésre, focizni is lehet, meg amit csak akartok. A város peremén van a dolog, lakóépületektõl 300 m-re egy rét után. Képet majd csinálok és töltök fel netre, hogy lássátok is a dolgot. Ha érdekel valakit akkor mindennek utánakérdek és megszervezek mindent.
Nos? Ki mit szól?
[align=right][snapback]135538[/snapback][/align]Tetszik az ötlet! Ugye áram és wifi nincs a környékén? (mert nehogy valakinek eszébe jusson bogrács és sör helyett fórumozni) :)))))
Szervezésben ha gondolod segítek (bár tény, hogy te vagy ott közelebb). Még nem tuti, de lehet, hogy 3-4 fõt el tudok majd fuvarozni a helyszínre.Ui: a blogban elrejtettem egy kis beszámolót 🙂
2005-05-24-09:39 #20111132005-05-24-10:55 #2011114Nah, a nincs villany vagy legalább szünetmentes/akku/generátor éngem csak akkor érdekel ha lányok is jönnek oszt majd kifõzünk valami izgalmasat :)))))))))))))
2005-05-24-11:30 #2011115Noh! Gondoltam én is írok már ide 1-2 kedves sört. Mégpedig: hangulatos volt a találkozó, ismét.
Nos? Ki mit szól?
[align=right][snapback]135538[/snapback][/align]A hely nekem is tetszik, csak már elõre félek, h az augusztusi idõpont nem lesz nekem jó 🙁 Jó lenne mihamarabb lefixálni…
2005-05-24-12:10 #2011116Jó lenne mihamarabb lefixálni…
[align=right][snapback]135565[/snapback][/align]Hi!
2005-05-24-12:20 #2011117Hi!
2005-05-24-12:38 #2011118Vector: igazi kocka 😉 Sunák elméletileg lesznek, mivel napközben elég sokan járnak arrafele napozni. Nomeg este futni…
Nekem az aug végefele lenne jó. A 26-27 pl mert akkor nem csak a találkát lehet ünnepelni, hanem mondjuk egy nyárbúcsúztató bulival össze lehet vonni, vasárnap meg kialhatja magát mindenki a hétfõi munkára. 🙂 🙂 Viszinont akkor aki pénteken dolgozik (26-a) az estére kevésbé lesz életképes 😛 🙂 A 20-a környékét azért nem ajánlom, mert akkor aztán a tömegközlekedés az halál környéki, a zsebesek száma meg hirtelen a triplájára ugrik.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz