2. lfhu találkozó

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 151
  • Szerző
    Bejegyzés
    q1q2
    Felhasználó

1., kiülõs hely után kérdezek ismét (szabad levegõ ilyesmi)
      2., mivel jó idõ van, esetleg nem lehet-e hamarabb az „urnához fáradni”, mint 4 óra?
      [align=right][snapback]128470[/snapback][/align]

kiülõs hely nem rossz ötlet, csak ne essen az esõ és ne nagy forgalmú helyen legyen.

egyébként én még nem tudom, hogy megyek-e…

ötlet a helyre mivel láttam az elõzõvel kicsit elégedetlnek páran: szlovák. itt volt nem rég diablós tali, (én nem voltam, nem jött össze) szal az árak nem húzósak, esetleg a teszt csapat lecsekkolhatja :)…

(majd még nézelõdöm, van egypár vendéglató egység a környéken)

Gyuszk
      Felhasználó

Nem mondom biztosra hogy ottleszek, de van rá reális esély. (most biztos mindenki örül 😉 )
        nagyon szeretnék megismerni „benneteket”.
        a hely nekem mindegy, egyet sem ismerek mert vidéki legény vagyok.
        ahova NE menjünk az a veszett kutya nevü hely a nyóckerben – a csapolt sör ugy 1/3 része víz. finom volt.
        B)

Bbt
        Felhasználó
          BARU
          Felhasználó

Szerintem a D-i vagy a K-i környékén kéne valamit keresni 😉 Sokan érne be oda vonattal 😉 (én is) De inkábba D-i (onnan indul az utolsó vonatom) hehe 😛

Gyuszk
            Felhasználó

A délibe érkezem, a keletiböl indulok vissza. (Az utóbbit perferálnám, ismerve magam 😉 )
              A végén még nem találok oda, vagy valami.
              Jobb óvatosnak lenni.
              B)

BARU
              Felhasználó

Na ez nálam pont fordítva van 😉
                De a keletinél nagy a para… Multkor ode szoltak hozzám hogy 5perc 3000 😀 Azt elfutottam 😀 (de nemtom minek 🙂 hehe )

kovi
                Felhasználó

figyu hogyha az jönne le, hogy kevesen lennénk, akkor inkább halasszuk a dolgot. nem gond sztem a május sem — de ne négyen-öten legyünk, azért nem költenék olyan szívesen 2Xteljesárúvonat+pia összeget.

q1q2
                  Felhasználó

hát ha a keleti pu. környékére szervezitek, akkor tuti biztos nem megyek. az nem az a környék, ahova szivesen elmennék 😛

egyébként kovinak igaza van. ha most nem megy, nem kell eröltetni. inkább legyen máskor.

nastjakam
                    Felhasználó

Akit érdekel, talán eljönne, akit nem igazán érdekel, az úgysem jönne, igazából nem értem, miért mondod q1q2, hogy pl a Kewleti környékére nem jönnél, most a tali a lényeg, vagy a tájegység ? Tényleg nem értem :unsure:

q1q2
                      Felhasználó

Akit érdekel, talán eljönne, akit nem igazán érdekel, az úgysem jönne, igazából nem értem, miért mondod q1q2, hogy pl a Kewleti környékére nem jönnél, most a tali a lényeg, vagy a tájegység ? Tényleg nem értem  :unsure:
                        [align=right][snapback]128653[/snapback][/align]

a tali a lényeg. de az is hogy biztonságban haza érjek utána 🙂 a Keleti pályaudvar környéke meg nem tartozik azok közé amit estefelé biztonságosnak tartok… na de mind1

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 151
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.