2. lfhu találkozó

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 151
  • Szerző
    Bejegyzés
    kelemengabor
    Felhasználó
      razoli
      Felhasználó
        kelemengabor
        Felhasználó

Eddig nem tûnik igazán felkapottnak a dolog, de ez nem akadály.  🙂  A helyszín még alakul (aszerint, hogy ki hova érkezik), eddig úgy nézem, hogy a Nyugati az ász. Idõpont a 21-22 hétvége, szerintem ha másnak nincs ellenvetése, akkor 21, szombat 15:00
          Szerintem attól függetlenül, hogy hányan leszünk, összeszedhetünk pár témát amit megbeszélhetünk (pld fórum struktúra)
          [align=right][snapback]133639[/snapback][/align]

A nyugatira szavazok, az adott idõpontban az tûnik kényelmesebbnek. Fórumstruktúra tényleg jó téma, esetleg lehetne szó a fórum-faqról vagy arról, hogy mennyi türelmet tanúsítsunk a kezdõ fórumtársak irányában (ne egy négybetûs rövidítés legyen élete elsõ élménye…).

razoli
          Felhasználó

Hát, nem igazán pörög a topik… 🙁
            Többiek? Nem erõltetem, ha nem megy (max sörözünk hatan egy jót :))

kelemengabor
            Felhasználó

(max sörözünk hatan egy jót :))
              [align=right][snapback]133875[/snapback][/align]

Engem nem zavar az se. De akkor legyen valami konkrétum is (hír a fõoldalon), mert lassan itt van huszonpáradika, jelentsük ki, hogy mi ott leszünk, aki akar, jöjjön 🙂 .

razoli
              Felhasználó

No akkor azt szeretném kérni, hogy aki jön(ne) az dobjon nekem egy emailt a razoli linuxforum hu-ra, hogy számítsunk rá. Helyet nem foglalok, mert ennyi fõ esetén bárhova beférünk.
                Az idõpont május 21. 15:00
                Találkozzunk a Nyugati téren (szemben a pályaudvarral az óra alatt)
                Ez még nem hivatalos forma, hírt holnap írok. Igazából nem is nevezném 2. linuxfórum találkozónak, inkább linuxfórum beszélgetés & sörözésnek.
                Gyertek!

BARU
                Felhasználó
                  BARU
                  Felhasználó

Ja az idõ és a helyszín is jó 😀

csaba
                    Felhasználó

No akkor azt szeretném kérni, hogy aki jön(ne) az dobjon nekem egy emailt a razoli linuxforum hu-ra, hogy számítsunk rá. Helyet nem foglalok, mert ennyi fõ esetén bárhova beférünk.
                      Ez még nem hivatalos forma, hírt holnap írok. Igazából nem is nevezném 2. linuxfórum találkozónak, inkább linuxfórum beszélgetés & sörözésnek.
                      Gyertek!
                      [align=right][snapback]134019[/snapback][/align]

zehyo
                      Felhasználó

Gyertek!
                        [align=right][snapback]134019[/snapback][/align]

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 151
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.