2. lfhu találkozó

10 bejegyzés megtekintése - 51-60 / 151
  • Szerző
    Bejegyzés
    BARU
    Felhasználó

Csaba,Krisztián jöttök?? 😀

csaba
      Felhasználó

Csaba,Krisztián  jöttök?? 😀
        [align=right][snapback]134069[/snapback][/align]

Szerintem igen . Bár most nem szeretnék elõtte szervert menteni 🙂

BARU
        Felhasználó

Szerintem igen .

EHHE king 😀

Bár most nem szeretnék elõtte szervert menteni 🙂
          [align=right][snapback]134073[/snapback][/align]

Hát ne is 😀 azt megen elveszik a tel szám 😀

razoli
          Felhasználó

Azt csak halkan pendíteném meg, hogy eddig ketten jelezték emailen, hogy jönnének 🙂
            Szóval írjatok!!

Bunya
            Felhasználó

pfffff!

erre sem tudok menni. A harmadik mikor lesz? 🙂

kovi
              Felhasználó

off
                Te Baru a múltkor mikor megláttunk nem kissé lepõdtünk meg a korodon — rögtön gondoltunk is rá hogy genyák leszünk és leitatunk, amolyan beavatási rítus szerint: sör+keserû, sör+keserû, sör+keserû, keserû+keserû… egészen broáfig.
                Csak asszem rendõrök vitték volna be a pultos csajt, velünk együtt.
                /off

off2

kelemengabor
                Felhasználó

Csak asszem rendõrök vitték volna be a pultos csajt, velünk együtt.

zehyo
                  Felhasználó

1, elméletileg, 18 alatt nem lenne szabad kiszolgálni az ifjúságot piával+füstölnivalóval. Ehhez képest tudod mi van, szóval megúsztuk volna, max a „ezekamaifiatalokbezzegamiidõnkben” címû lemezt hallhattuk volna egy kisnyugdíjas elõadásában.
                    2,  :unhappy:  :unhappy:  :unhappy:
                    [align=right][snapback]134087[/snapback][/align]

Jó hír, hogy úgy tûnik be fogják tiltani az összes vendéglátóipari egységben a dohányzást 🙂 Pontosabban jó hír nekem, aki nem dohányzok. Aki meg igen, az remélhetõleg megérti.

csaba
                    Felhasználó

Jó hír, hogy úgy tûnik be fogják tiltani az összes vendéglátóipari egységben a dohányzást 🙂 Pontosabban jó hír nekem, aki nem dohányzok. Aki meg igen, az remélhetõleg megérti.
                      [align=right][snapback]134090[/snapback][/align]

Heh, én is leszoktam, pedig napi 1,5-2 doboz az kemény volt.
                      Jobb így, és olcsóbb. 😛 😛

Csaba

kovi
                      Felhasználó

Zehyo:

Jó hír, hogy úgy tûnik be fogják tiltani az összes vendéglátóipari egységben a dohányzást.  Pontosabban jó hír nekem, aki nem dohányzok. Aki meg igen, az remélhetõleg megérti.

érthetõ, de ez a „szórakozó-helyi” árak emelését fogja jelenteni, mert kevesebben fognak eljárni ilyen helyekre… ráadásul mióta világ a világ az éttermeken kívül mindenütt lehetett cigizni. én sem szeretem már a cigifüstöt, de ez velejárója az ilyen helyeknek.

Csaba:

Heh, én is leszoktam, pedig napi 1,5-2 doboz az kemény volt.
                        Jobb így, és olcsóbb.

mi is két dobozzal kentük, volt úgy hogy kék pannóniából – és volt úgy hogy letörtük a füstszûrõjét is. mekkora f@szok voltunk, te jó ég…. de amióta nem szívom, megint rágom a körmömet úgyhogy pótcslekvés rlz… :huh:

10 bejegyzés megtekintése - 51-60 / 151
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.