2 linux 1 home dir

4 bejegyzés megtekintése - 11-14 / 14
  • Szerző
    Bejegyzés
    Joco8192
    Felhasználó

Bocs, de mennyit ittá’ ?
      [align=right][snapback]121429[/snapback][/align]

Nézd nem vagyok informatikus csak egyszerû hütõgépszerelõ, erõsáramú berendezés és gépszerelõ, klima szerelõ. Egyszerû alap lépéseket írtam le. Azt nem véletlen írtam oda NEM használom a KDE-t. az UT2K3 programot Suse 9.1 en telepítettem és Debiánon, UHU-n , Slackware-n használtam. Igaz néha akadt kicsit.
      Az ,hogy te nem probáltad ki amit írtam az a te dolgod. Az ,hogy én mit tapasztaltam az az én dolgom.
      Egyébként napi átlag 2 liter víz az amit megiszok. Kivetitheted 30.5 évre lebontva. Bulikba nem járok alkoholt nem fogyasztok, nem dohányzok és nem kábitoszerezek.

Joco8192
      Felhasználó
        Code:
        6-7 linux telpítésig mûködött

bocsi de egy linuxot nem szokás havonta telepíteni, mint má$ „operáció$ rend$zereket”
        [align=right][snapback]121430[/snapback][/align]

Bocs 3 éve használok linuxot. 🙂
        Ezekben benne egy halom RC verzió.
        Bocs nekem a gépemen több partició van, több oprendszerrel.
        Bocs nekem több vincseszterem is van a gépben mint 1.
        Bocs : Mindenki saját magából indul ki.
        Azt javaslom aki kisérletezõ tipus és nem kap infarktust ha öszedöl a rendszere nyugodtan kisérletezen.

gabaman
        Felhasználó

Nézd nem vagyok informatikus csak egyszerû hütõgépszerelõ, erõsáramú berendezés és gépszerelõ,  klima szerelõ.  Egyszerû alap lépéseket írtam le. Azt nem véletlen írtam oda NEM használom a KDE-t. az UT2K3 programot Suse 9.1 en telepítettem és Debiánon, UHU-n , Slackware-n használtam. Igaz néha akadt kicsit.
          Az ,hogy te nem probáltad ki  amit írtam az a te dolgod.  Az ,hogy én mit tapasztaltam az az én dolgom.
          Egyébként napi átlag 2 liter víz az amit megiszok. Kivetitheted 30.5 évre lebontva. Bulikba nem járok alkoholt nem fogyasztok, nem dohányzok és nem kábitoszerezek.
          [align=right][snapback]121436[/snapback][/align]

Felejtsd el, félreértetted. Másra céloztam, de már nem fontos.

csaba
          Felhasználó

Sziasztok!

Megoldható az, hogy uhu és debian alól is ugyanazt a home dirt használjam?
            Külön partición van a /home és uhu alól megy is. Kérdésem, hogy a jogosultságok kiosztása vagy valami más miatt nem problémás-e bemountolni a debian fájlrendszerébe és késõbb uhuról és debianról is használni ugyanazt?

Andras

4 bejegyzés megtekintése - 11-14 / 14
          • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.