2 linuxos gep osszekotese routeren keresztul

Kezdőlap Fórumok Hálózati problémák 2 linuxos gep osszekotese routeren keresztul

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 34
  • Szerző
    Bejegyzés
    uaz
    Felhasználó

Elvileg az exports könytárban tudsz magadnak s az asszonypajtinak is jogot adni az írásra.

Mr.Big
      Felhasználó

Van olyan is, hogy VPN mindkét gépen beállítod (grafikus felületen) a megosztott könyvtárt és a 2 gép megkeresi egymást, a jogosultságok itt is fontosak.

milfer
        Felhasználó
          Mr.Big wrote:
          Van olyan is, hogy VPN mindkét gépen beállítod (grafikus felületen) a megosztott könyvtárt és a 2 gép megkeresi egymást, a jogosultságok itt is fontosak.

Megadnád a program, vagy a csomag nevét. Ha ilyen egyszerű akkor engem is érdekelne.

sakkmesterke
          Felhasználó

Igazabol nekem is ez a VPN jonne be grafikus feluleten

Mr.Big
            Felhasználó

Nekem a vezérlőközpontban ott van a hálózat és internet menüben.
              De van gui az openvpn progihoz is külön kell telepíteni. Az rpmdrake megkeresi ha beírod a keresőbe a „vpn”-t.

sakkmesterke
              Felhasználó

Koszi mindenkinek, mar sikerult megoldanom az egeszet…NFS-el
                A vezerlokozpontban  a masik gepen sikerult az irasmodot engedelyezni (egy picit el volt rejtve). Lehet annak volt igaza aki a konzolos mondszert reszesiti elonyben:

Tanulsag a jovore nezve: marad az NFS, de aki akar a Sambaval szenvedni, tegye.

masterminds
                Felhasználó
                  sakkmesterke wrote:
                  aki akar a Sambaval szenvedni, tegye.

Egy Samba megosztást is 2 perc alatt megcsinálsz, persze miután elolvastad a manual-t (és nem irtózol a konzoltól sem).

sakkmesterke
                  Felhasználó

Igen, igazad van…konzolosan. Sajnos a vezerlokozponton at problaltam meg a Sambat, ott nem jott ossze, viszont ha XP-re kapcsolodtam azonnal felismerte az XP megosztott konyvtarit:)

Gsx
                    Felhasználó

Üdv!
                      ez a VPL engem is érdekelne, Mandrivás gépen meg is találtam, de a másik 1 régi Debian. és nem találok hozzá se csomagot, se forrást.
                      Az FTP-t  LANba hogy lehetne megoldani?

ELaci
                      Felhasználó

Érdekes hogy az önmagukat nagytudásúknak definiált fiatalok mindig rövidítéseket szeretnek használni: h = hogy, VPL = VPN, 1 = egy,  FTP=LAN
                        Javaslatom: Tanulj még pár évet az oskolában.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 34
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.