2 magos AMD Opteronok 3GHz-es orajelen, 2MB L2 cache-el, Xeon alazo gyorsasaggal

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 2 magos AMD Opteronok 3GHz-es orajelen, 2MB L2 cache-el, Xeon alazo gyorsasaggal

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 71
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

és ki az a Wiki? :))))))))))))))))))

admin
      Adminisztrátor

bepe79
        Felhasználó
          VectoR wrote:

Viki az vizslanak a baratnoje lehet, mert folyton ot emlegeti, meg folyton csak orajta jar az esze. : – D

bepe79
          Felhasználó
            VectoR wrote:

Viki az vizslanak a baratnoje lehet, mert folyton ot emlegeti, meg folyton csak orajta jar az esze. : – D

bepe79
            Felhasználó

Meg nyitok par ilyen AMD vs. Intel flameware-t, es vizslanak hipp-hopp meglesz a 10K-ja..  ;D 😛

bepe79
              Felhasználó

Meg nyitok par ilyen AMD vs. Intel flameware-t, es vizslanak hipp-hopp meglesz a 10K-ja..  ;D 😛

pointux
                Felhasználó
                  bepe79 wrote:
                  VectoR wrote:

Pont ezt akartam belökni. :))))

bepe79 wrote:
                  Meg nyitok par ilyen AMD vs. Intel flameware-t, es vizslanak hipp-hopp meglesz a 10K-ja..
                  pointux
                  Felhasználó
                    bepe79 wrote:
                    VectoR wrote:

Pont ezt akartam belökni. :))))

bepe79 wrote:
                    Meg nyitok par ilyen AMD vs. Intel flameware-t, es vizslanak hipp-hopp meglesz a 10K-ja..
                    bepe79
                    Felhasználó
                      vizsla wrote:
                      Attol még marhaságokat beszélsz…

Szerintem meg nem, de mindegy. Volt mar egy AMD-s topik, es az ugyanilyen flame-be fulladt, mert valahogy a megrogzott Intel-hivok nem birjak elviselni az igazsagot, meg azt, hogy neha kijon uj termekekkel az AMD, amik igenis lehetnek jok, es gyorsak. De barhogyan is lesz, szerintem nagyon komoly gondot fog okozni az Intelnek ez.

bepe79
                      Felhasználó
                        vizsla wrote:
                        Attol még marhaságokat beszélsz…

Szerintem meg nem, de mindegy. Volt mar egy AMD-s topik, es az ugyanilyen flame-be fulladt, mert valahogy a megrogzott Intel-hivok nem birjak elviselni az igazsagot, meg azt, hogy neha kijon uj termekekkel az AMD, amik igenis lehetnek jok, es gyorsak. De barhogyan is lesz, szerintem nagyon komoly gondot fog okozni az Intelnek ez.

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 71
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.