Kezdőlap › Fórumok › Linuxos hírek a nagyvilágból › 2 magos AMD Opteronok 3GHz-es orajelen, 2MB L2 cache-el, Xeon alazo gyorsasaggal
- This topic has 70 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 18 years, 2 months telt el by
masterminds.
-
SzerzőBejegyzés
-
2007-04-08-09:21 #2099412
„mert valahogy a megrogzott Intel-hivok nem birjak elviselni az igazsagot”
Ha ismernél, akkor tudnád, hogy inkább amd párti vagyok. (Elsősorban az ára miatt. Habár csinált drágán jó sz@rt is.) Viszont azt állítani, hogy az amd-nek vezető szerepe van, egész egyszerűen hazugság.„hogy neha kijon uj termekekkel az AMD”
Néha, meg az intel.
Az is hazugság, hogy mindent az amd talál ki. (Amikor a legnagyobbakat az ibm, vagy az intel.)„amik igenis lehetnek jok, es gyorsak”
Azt lehet állítani, hogy az utóbbi időben egyszer az amd, egyszer az intel jön ki gyorsabb cpu-kkal, és egyes újításokat az amd vezetett be előbb az intellel szemben.2007-04-08-09:21 #2099413„mert valahogy a megrogzott Intel-hivok nem birjak elviselni az igazsagot”
Ha ismernél, akkor tudnád, hogy inkább amd párti vagyok. (Elsősorban az ára miatt. Habár csinált drágán jó sz@rt is.) Viszont azt állítani, hogy az amd-nek vezető szerepe van, egész egyszerűen hazugság.„hogy neha kijon uj termekekkel az AMD”
Néha, meg az intel.
Az is hazugság, hogy mindent az amd talál ki. (Amikor a legnagyobbakat az ibm, vagy az intel.)„amik igenis lehetnek jok, es gyorsak”
Azt lehet állítani, hogy az utóbbi időben egyszer az amd, egyszer az intel jön ki gyorsabb cpu-kkal, és egyes újításokat az amd vezetett be előbb az intellel szemben.2007-04-08-09:48 #2099414” De barhogyan is lesz, szerintem nagyon komoly gondot fog okozni az Intelnek „
Igen, elképzelhető hogy gondolkodnak az amd megvásárlásán. 😉 ;D ;D ;D ;D
2007-04-08-09:48 #2099415” De barhogyan is lesz, szerintem nagyon komoly gondot fog okozni az Intelnek „
Igen, elképzelhető hogy gondolkodnak az amd megvásárlásán. 😉 ;D ;D ;D ;D
2007-04-08-10:05 #2099416sany wrote:” De barhogyan is lesz, szerintem nagyon komoly gondot fog okozni az Intelnek „Igen, elképzelhető hogy gondolkodnak az amd megvásárlásán. 😉 ;D ;D ;D ;D
Igen, és ez komoly gond, mert az árbevétel 1/5-ödéről van szó… nem kis befektetés.
2007-04-08-10:05 #2099417sany wrote:” De barhogyan is lesz, szerintem nagyon komoly gondot fog okozni az Intelnek „Igen, elképzelhető hogy gondolkodnak az amd megvásárlásán. 😉 ;D ;D ;D ;D
Igen, és ez komoly gond, mert az árbevétel 1/5-ödéről van szó… nem kis befektetés.
2007-04-08-11:39 #2099418„Igen, és ez komoly gond, mert az árbevétel 1/5-ödéről van szó… nem kis befektetés.”
Majd leírják a fejlesztési adóból!
Persze csak akkor ha Mo-n vannak! ;D ;D ;DElképzelhető hogy az Usa-ban nincs is ilyen adó! ;D ;D
Csak az ape(c)h és vele együtt kormányunk ennyire szőszálhasogató.
2007-04-08-11:39 #2099419„Igen, és ez komoly gond, mert az árbevétel 1/5-ödéről van szó… nem kis befektetés.”
Majd leírják a fejlesztési adóból!
Persze csak akkor ha Mo-n vannak! ;D ;D ;DElképzelhető hogy az Usa-ban nincs is ilyen adó! ;D ;D
Csak az ape(c)h és vele együtt kormányunk ennyire szőszálhasogató.
2007-04-08-11:51 #2099420Aham. Most, hogy az AMD felvasarolta az ATi-t, akkor majd emlekezzetek erre par ev mulva. Mikor majd piszokgyors IGP-kkel, es piszokgyors integralt cuccokkal es gyorsan egyutt mukodo CPU-GPU megoldasokkal jon ki az AMD. En azert ilyen konnyen nem irnam le, mind az ATi, mind pedig az AMD mogott is oriasi tapasztalat allt mar kulon-kulon is, meglatjuk, hogy egyutt mire lesznek kepesek.
2007-04-08-11:51 #2099421Aham. Most, hogy az AMD felvasarolta az ATi-t, akkor majd emlekezzetek erre par ev mulva. Mikor majd piszokgyors IGP-kkel, es piszokgyors integralt cuccokkal es gyorsan egyutt mukodo CPU-GPU megoldasokkal jon ki az AMD. En azert ilyen konnyen nem irnam le, mind az ATi, mind pedig az AMD mogott is oriasi tapasztalat allt mar kulon-kulon is, meglatjuk, hogy egyutt mire lesznek kepesek.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz