2 magos AMD Opteronok 3GHz-es orajelen, 2MB L2 cache-el, Xeon alazo gyorsasaggal

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 2 magos AMD Opteronok 3GHz-es orajelen, 2MB L2 cache-el, Xeon alazo gyorsasaggal

10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 71
  • Szerző
    Bejegyzés
    masterminds
    Felhasználó

Tudom, azóta verem a falba a fejem… wall.png  ;D ;D ;D

„2MB cache mindenre elég kell hogy legyen” ;D

masterminds
      Felhasználó

Tudom, azóta verem a falba a fejem… wall.png  ;D ;D ;D

„2MB cache mindenre elég kell hogy legyen” ;D

admin
        Adminisztrátor
          masterminds wrote:
          Tudom, azóta verem a falba a fejem… wall.png
          admin
          Adminisztrátor
            masterminds wrote:
            Tudom, azóta verem a falba a fejem… wall.png
            masterminds
            Felhasználó

A tévedésem jobban fáj.

masterminds
              Felhasználó

A tévedésem jobban fáj.

pointux
                Felhasználó

„Hat arra valoban kar volt. : – D Azert alltak at a C2D-re, meg mas architekturara, mert rajottek, hogy a Pentium 4 egy zsakutca, egy csod, es hiaba emelik az orajelet az egig (lasd pl. Pentium 4 Prescott E0 3.2 meg 3.4 meg 3.6 GHz), attol nem lesz sokkal gyorsabb a proci.”
                  Valóban csak 6%-kal…
                  Szerintem qurvára nem érdekli, hogy x év múlva majd nem gyártanak p4-et, amikor ő most vette meg, most használja.
                  2 év múlva, amikor egy ide kábelt akar cserélni, akkor úgyis le kell cserélni a cpu, mellett még a házat is… akkor mit számít, hogy most milyen típust vett. (Az amd még azonos név alatt is megváltoztatta a lábak számát. Az intel legalább ilyenkor más nevet adott. :)))))
                  Szóval tök mindegy milyet veszel, mert 4-5* év múlva, amikor újat akarsz, akkor örülhetsz, hogy ha a házat nem kell lecserélni.

* legalábbis nálam ~ ennyi egy átfutási idő (de szerintem, csak a gyerekeknél, meg 3d tervezőknél van másképp :))))

pointux
                  Felhasználó

„Hat arra valoban kar volt. : – D Azert alltak at a C2D-re, meg mas architekturara, mert rajottek, hogy a Pentium 4 egy zsakutca, egy csod, es hiaba emelik az orajelet az egig (lasd pl. Pentium 4 Prescott E0 3.2 meg 3.4 meg 3.6 GHz), attol nem lesz sokkal gyorsabb a proci.”
                    Valóban csak 6%-kal…
                    Szerintem qurvára nem érdekli, hogy x év múlva majd nem gyártanak p4-et, amikor ő most vette meg, most használja.
                    2 év múlva, amikor egy ide kábelt akar cserélni, akkor úgyis le kell cserélni a cpu, mellett még a házat is… akkor mit számít, hogy most milyen típust vett. (Az amd még azonos név alatt is megváltoztatta a lábak számát. Az intel legalább ilyenkor más nevet adott. :)))))
                    Szóval tök mindegy milyet veszel, mert 4-5* év múlva, amikor újat akarsz, akkor örülhetsz, hogy ha a házat nem kell lecserélni.

* legalábbis nálam ~ ennyi egy átfutási idő (de szerintem, csak a gyerekeknél, meg 3d tervezőknél van másképp :))))

masterminds
                    Felhasználó

Az volt a fő szempontom, hogy nagyobb gép átalakítás nélkül a leendő Celeron D (LGA 775) processzoromat lecseréljem valami erősebbre. Ez sikerült is (AMD-t megszégyenítő áron jutottam hozzá), úgyhogy teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel. Ez a processzor szerintem 2-3 évet simán üzemelni fog nálam (ha isten is úgy akarja). ;D

masterminds
                      Felhasználó

Az volt a fő szempontom, hogy nagyobb gép átalakítás nélkül a leendő Celeron D (LGA 775) processzoromat lecseréljem valami erősebbre. Ez sikerült is (AMD-t megszégyenítő áron jutottam hozzá), úgyhogy teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel. Ez a processzor szerintem 2-3 évet simán üzemelni fog nálam (ha isten is úgy akarja). ;D

10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 71
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.