Ez elég zûrös ügy..
Egy másik fórumban is feltetteék ezt a kérdést ugy fél éve, azóta ugy tudom nem sikerült megoldani .((
Mindenesetre a google intenzív használatát javasolnám..
A dolog megoldható iproute2-vell is pl.
Nálam mûködik, igaz nem két 56k-s vonallal.
Gyakorlatilag közel 100%-ra ki lehet terhelni mind a kettõt, vagy akárhányat.
Lehet hogy ugy találod majd hogy érdemes patchelni a kernelt, de anélkük is jól kell hogy müködjön, ha ppp-t használsz!
Nekem 2 adsl kapcsolatom van „összeegyestitve”.
Még valami, ajánlott hozzá iptables alapos ismerete.
A sebességrol:
CSak akkor tudod kihasznalni, hogy két vonalad van, ha ket kulonbozo ip-röl töltesz 1 idoben (tobb vonal eseteben tobbrol). =] nem biztos hogy megeri, ha csak 1 gepet hasznalsz. Amivel kibirod hasznalni pl: DC++ toltogeto progi, vagy vmilyen letoltesgyorsito(DAP,getright). A lenyeg az tobb iprol kell tolteni parhuzamosan. Ugyanez az uploadra is.
ugy 3/4 eve en is megkerdeztem ugyan ezt, es kaptam is ra valaszt.
nekem ez a problemam volt, csak eppen 2 ADSL kapcsolattal. A route parancs segitsegevel szuperul ment a dolog.
javasoltam volna, hogy nezz utana a forum keresojeben, de mivel erre a kerdesre nagyjabol februar tajan jott valasz, de nem talaltam… Talan a forum-csere miatt.
Sziasztok!
A problemam a kovetkezo: adott 1 berelt vonali kapcsolat, a 2 vegen 1-1 modem. Boviteni szeretnem a kapcsolatot megegy vonal beiktatasaval.
Erdekelne, hogy lehete-e, es ha igen, hogyan lehet osszekapcsolni a 2 vonalat, hogy az adatatvitel kicsit gyorsuljon. Mekkora sebeseg erheto el pl. 2 56k -s moden eseten?
Fontos lenne! A valaszokat elore is koszonom!
t0nhal
legutóbbi hsz