2 monitor használata

Kezdőlap Fórumok Videokártyák Egyéb 2 monitor használata

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 22
  • Szerző
    Bejegyzés
    Tutu
    Felhasználó

Kipróbáltam winen,ott működött a dolog(igaz,ott is úgy kellett hozzáadni az 1360×768@60Hz felbontást)

pointux
      Felhasználó

Winen egyátalán megy a digitális kapcsolat?
        Emlékszem, anno, amikor a flat crt-k megjelentek a linux tudott kommunikálni a monitorral (az osx szintén – a saját digitálisával) a win, meg a gyári driverrel nem.

Tutu
        Felhasználó

nvidia driver fent van winen is.Asztali monitor dvi-vel van rákötve,az lcdtv lenne az analóggal.

pointux
          Felhasználó

„Asztali monitor dvi-vel van rákötve”
            Az nem azt jelenti, hogy úgy is kezeli. (Noha azóta fejlődhetett a windows, meg a driverei.)
            Bármikor megcsinálom – linuksz alatt -, hogy analógként, vagy digitálisként kezelje. (Noha inkább digitális, mert akkor nincs szívás a frekikkel.)

Tutu
            Felhasználó

én nem értek hozzá.azt tudom,hogy dvi-vel használva nem kellett ide-oda tologatni a képet a monitoron,ha linuxról winre váltottam és vissza.

pointux
              Felhasználó

Ebben az esetben egyébként sem kell, mert a linux megjegyzi a számokat, így windóz alatt kénye kedve szerint be lehet állítani (hw-esen), mert a linux megoldja (sw)-esen. (Tudom, mert állítottam már be egy két felhasználónak így. Persze eredetileg megijedtek, hogy windóz alatt *** lesz, de nem így lett. :))))

Tutu
                Felhasználó

nyitóhoz visszatérve.. valami ötlet?:)

kisbetu
                  Felhasználó
                    Tutu wrote:
                    ui.:közben nagy „szorgalmamban” addig piszkáltam a beállításokat,hogy �
                    Tutu
                    Felhasználó

Pedig a login képernyő előtt bejön az nvidia logo is,meg az nvidia-settingsben is szerepel a meghajtó.. nv_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tutu
                      Felhasználó
                        vizsla wrote:
                        … majd, ha azt írod, hogy tmds és rákötöd a dvi-re, no meg a monitoron a digitális kimenetet kell választani, ha nem azt választja magától.

„chip location:

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 22
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.