Kezdőlap › Fórumok › Videokártyák › Egyéb › 2 monitor, xinerama, billentyű ismétlésre x restart
- This topic has 6 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 15 years, 10 months telt el by
admin.
-
SzerzőBejegyzés
-
2009-08-04-09:05 #2192244bxabi wrote:Sziasztok
2 monitort haszánlok (laptop+mellette még1) KDE-4-el, Nvidia 9300M GS, Blackpanther linux.
nvidia-settings-sel lehet beállítani, az ok.
A 2. monitoron akkor lesz jó a kép ha bekapcsolom a xinerama-t.
Utána viszont az a baj, hogy bármeny billentyű hosszan lenyomva tartására újraindul az X. 😮
A google szerint valami Xorg hiba ez, ismerik.Kikapcsoltam a billentyűismétlést, így ok, de idegesítő, és szeretném visszakapcsolni.
Tudtok valami megoldást ?xinerama nélkül is lehet elvileg klónozni a képernyőt. Azzal nem próbálkoztál?
Egyébként már dolgozom az új Xorg-on, elméletileg megoldást nyújt majd a frissítés, de még tesztelni kell…kérlek: „blackPanther OS” v. blackPanther OS Linux disztribúció
2009-08-04-09:05 #2192245bxabi wrote:Sziasztok2 monitort haszánlok (laptop+mellette még1) KDE-4-el, Nvidia 9300M GS, Blackpanther linux.
Utána viszont az a baj, hogy bármeny billentyű hosszan lenyomva tartására újraindul az X. 😮
A google szerint valami Xorg hiba ez, ismerik.Kikapcsoltam a billentyűismétlést, így ok, de idegesítő, és szeretném visszakapcsolni.
Tudtok valami megoldást ?xinerama nélkül is lehet elvileg klónozni a képernyőt. Azzal nem próbálkoztál?
Egyébként már dolgozom az új Xorg-on, elméletileg megoldást nyújt majd a frissítés, de még tesztelni kell…kérlek: „blackPanther OS” v. blackPanther OS Linux disztribúció
2009-08-04-09:12 #2192246ok.
Az a baj hogy nem a klónozás érdekel, hanem az együttes használat (a 2 együtt az asztal).
Ha nem lesz megoldás, ki tudom így is húzni a frissítésig.2009-08-04-09:12 #2192247ok.
Az a baj hogy nem a klónozás érdekel, hanem az együttes használat (a 2 együtt az asztal).
Ha nem lesz megoldás, ki tudom így is húzni a frissítésig.2009-08-04-09:33 #2192248bxabi wrote:ok.Az a baj hogy nem a klónozás érdekel, hanem az együttes használat (a 2 együtt az asztal).
Ha nem lesz megoldás, ki tudom így is húzni a frissítésig.A klónozás vagy kiterjesztés már effektíve lényegtelen. Úgy kell beállítani az eszközt, mintha külön VGA lenne a gépben. Most fejből nekem sem megy, de te ahogy látom jól használod a keresőket, meg fogod találni az asztal kiterjesztést is.
2009-08-04-09:33 #2192249bxabi wrote:ok.Az a baj hogy nem a klónozás érdekel, hanem az együttes használat (a 2 együtt az asztal).
Ha nem lesz megoldás, ki tudom így is húzni a frissítésig.A klónozás vagy kiterjesztés már effektíve lényegtelen. Úgy kell beállítani az eszközt, mintha külön VGA lenne a gépben. Most fejből nekem sem megy, de te ahogy látom jól használod a keresőket, meg fogod találni az asztal kiterjesztést is.
2009-12-04-20:03 #1889163Sziasztok
2 monitort haszánlok (laptop+mellette még1) KDE-4-el, Nvidia 9300M GS, Blackpanther linux.
Tudtok valami megoldást ? -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz