2 MYSQL 1 serveren!

Kezdőlap Fórumok Debiannal kapcsolatos kérdések 2 MYSQL 1 serveren!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
    lada2105
    Felhasználó

Hm…
      my.cnf-et már nézted esetleg a /etc alatt??
      Abban van ilyen portos dolog.

Bár ha a másodikat felrakod, akkor elöfordulhat az, hogy felülírja az elözö my.cnf-ét ha az is a /etc-böl dolgozott.
      Bár ha már felraktad a másodikat, csodálom hogy még nem kavarta meg az elsöt…

…és ha már másodikat raksz fel, akkor számíthatsz rá, hogy minden defaultot azonnal át kell állíts egy másik helyre, hogy véletlenül se akadjon össze a kettö.

Egyébként nem lehetne másik adatbázis létrehozásával, új port figyelésének és esetleg port-átirányítások beállításával megoldani?
      Szerintem okosabb lenne…
      Vagy akkor ne mysql-t rakj, hanem postgrest…

Nah mindegy… Sok sikert!

csaba
      Felhasználó

Sziasztok! Van egy server gép amin fut egy mysql.. de ezt a Mysql-t 1 dologra használják és ezért le van védve hogy másra ne lehesen… na most ha én felteszek egy ugyanilyen Mysql-t akkor az nem megy mert nem engedi hogy másikat inditsak illetve engedné ha elõtte be tudnám lõni hogy milyen porton menyen.. ebben kéne egy kis segítség! Egész pontosan ezt szeretném használni: http://downloads.mysql.com/snapshots.php (5.0:GA)
        és a legjobb hogy egy darab .conf file-t találtam de ott portot nemlehet állítani.
        Próbáltam Xampp-al de ott pedig azt mondja hogy 1 mysql már fut és milyelõtt azt inditannám állítsam le a másikat.
        +mégegy dolog! ha sikerülne belõni a portot akkor lehessen kívülrõl is haszbálni tehát ne csak arrol a portrol mint az srv-jé

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.