2, vagy tobb live disztro, 1 cdn

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott 2, vagy tobb live disztro, 1 cdn

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 39
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

A megoldás:
      windows95.jpg

admin
      Adminisztrátor

A megoldás:
        windows95.jpg

Inkább nem!

xcut
        Felhasználó

A megoldás:
          windows95.jpg

lehet, hogy neked igen, de ha valaki gyors rendszert akar (mint a topicnyitó), akkor nem ^.^
          most, a kernelfordításnál értettem meg, h miért gyorsabbak az OSS (gyk: Open Source Software) kernelû oprendszerek, mint a CSS (gyk: Closed Soure Software) opre-k… mert a kernelbe csak azt rakom bele, ami a rendszeremnek kell, a többi meg nem fogja az erõforrásaimat… ez az, amiért a Linux mindig is elõbbre lesz, mint a w$…

drum
          Felhasználó

A megoldás:
            windows95.jpg

Ecsem, te egy akkora s*gg vagy, hogy az mar faj. eloszor az altalad nyitott topic, most meg ez.. mondd mar el hogy jon a multiboot linuxos live cdhez a win$uck 95?

Joco8192
            Felhasználó

Ez miat nyitottam a szavazást.

drum
              Felhasználó

hat ugylatom a topic haldoklik:( megoldast meg nem talaltunk(legalabbis en 🙄 ) szal azert csak jo lenne vmi 🙂 de ha nem hat nem.. azert en figyelek 😯

drum
                Felhasználó

Helló MindenkiNet!

Fejlemények vannak bootolható/menüs CD ügyében!

A CDBakeOven nevû programmmal grafikus felületrõl lehet bootolható cd-t írni (ElTorito formátum). Kell lennie a CD-n valahol egy bootolható floppy image fájlnak, meg egymásiknak, ami amolyan script-féleség ami megjeleníti és kezeli a menüt, meg beállítja a kernel/mittomén paramétereket. Ennek a két fájlnak az elérési útját várja a CDBakeOven paraméterként.

ats
                  Felhasználó

GFS
                    Vendég

Elküldve: Csüt Szept 04, 2003 3:10 pm    Hozzászólás témája: soldier@soldier.hu 
                    Sziasztok!
                    Szeretnél Linuxozni mert már nagyon elegem van a Winfosból meg az egész Microsoftból és nekem az UHU-t ajánlották, meg nekem is az tetszett meg. Szerintem az jó lenne kezdésnek. Egy óriási kérésem lenne: ha le tudja vki írni cd-re és el tudná küldeni postán annak nagyon megköszönném! Az ICQ számom: 251884509

Remélem tud vki segíteni. Elõre is köszi!

….de azért mégis a 95-öt ajánlom

drum
                    Felhasználó

Toma_! Engem erdekelne a dolog! Dobj egy mail a drum@vnet.hu -ra a telszamoddal, es radcsorrentek, megbeszeljuk a tovabbiakat! Amugy is van par kerdesem:)
                      Na thx!

admin
                      Adminisztrátor

Kérlek kérlek kérlek :), csinálj neki honlapot, ahonnan bárki elérheti infókkal, miegyéb…
                        Kevés dologhoz értek, de ha segíteni kell, szólj…

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 39
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.