2 Win Xp + 1 linux

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott 2 Win Xp + 1 linux

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    xcut
    Felhasználó

a megoldás: router. azt bekonfiglod, és mind3 gépet rákötöd… az enyémnek (vmilyen REPOTEC.. 14k volt karácsonykor) a bekonfigolása 2 perc volt… szóval ajánlom a routert.

BARU
      Felhasználó

a megoldás: router. azt bekonfiglod, és mind3 gépet rákötöd… az enyémnek (vmilyen REPOTEC.. 14k volt karácsonykor) a bekonfigolása 2 perc volt… szóval ajánlom a routert.

Bazz!

Nem kell nekem ruter csak egyszeüen az internet meghajtón keresztül kell hogy komunikáljanak a gépem az internettel a két xp -s gép között megy is csak a linuxos nemakarja az igazságot…

BARU
        Felhasználó

Odáig eljutottam hogy a Linuxos gépen van netem csak Nemtudom hogyan tudnék hozzáférni a többi géphez 🙁

admin
          Adminisztrátor

Hasznalj Sambat. Hogy hogyan azt megtudod, ha eleg kitartoan hasznalod a googlet. Talalni fogsz magyar oldalt is, nem is egyet. A problemad nem egyedi, nagyon nem, bar a tobb gep meg fogja bonyolitani az eleted, olvass, okulj!

google.co.hu

google mindent tud, ami neked kell, raadasul magyarul is.

MePeT
            Felhasználó

en irtam az elozo megjegyzest, csak veletlenul nem loginoltam..

BARU
              Felhasználó

Kössz mindent már megoldottam…

csaba
                Felhasználó

Hy!

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudnám megoldani azt hogy…

1.Xp-s gép : 2 hálókártya +egy hálókártya a DSL nek(intenet meghalytó)
                  2. XP-s gép :1 háló kártya (szimpla net USER gép)
                  3. Linuxos gép : egy hálókártya (szimpla net USER+hozzáférés mindenhez)

Ezt hogyanlehet megoldani??

Semitse értek hozzá…..

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.