200.000 hozzászólás tanulságai

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 200.000 hozzászólás tanulságai

10 bejegyzés megtekintése - 131-140 / 222
  • Szerző
    Bejegyzés
    Bbt
    Felhasználó

Kovi:
      Egyébként minden ilyen alkalommal új emberek állnak elő új reformjavaslatokkal.

Vicces az egészben, hogy miközben kivesézzük(zik), hogy hogy lehetne fizetési/struktúrális/moderálási reformmal előállni, szintén csak bele kéne olvasniuk néhány régebbi topikba a témáról…

kovi
      Felhasználó

Szati: „konkrétan menyi az aktív emeberk száma? És ez a kimutatás hogy készül? Ki számít aktív embernek?”

-hát konkrétan a rák tudja. ez egy tipp, megfigyelve a mostani forgalmat.
        a régi adminisztrációs felületek valamelyikén meg lehetett szűrni a tagok listáját, az utolsó kontakt szerint. nomost, aki ~5 hónapja nem hallatott magáról, az vagy meghalt, vagy elment tőlünk, vagy nem érdekli az egész. mindenki más pedig aktív. a mostani felületen nem tudok így szűrni, ezért tippeltem.

-Csaba! meg tudod nézni, hány regisztrált tagunk van, aki max 2 hónapja szólt a fóromhoz? szerintem nincs 100-150.

🙁

uzsolt
        Felhasználó
          Bbt wrote:
          Vicces az egészben…

És abban mi a jó? Akkor hogyan essünk neki megint egymás torkának?  :poketoungeb:

Szerintem csabanak lassan állást kellene foglalnia, hogy széna-e vagy szalma. Ő a tulaj, ő fizet (még most)…

szati
          Felhasználó

Amugy meg miért bontakoztak ki ezek a dolgok itt? (nem lógok egész nap a fórumon, föleg a programozás részt szoktam olvasni az szerintem teljesen jól és megfelelő stílusban működik)

Pl engem is idegesített mindig is hogy kisbetu ahelyett hogy a kérdésemre válaszolt volna állandóan azon hencegett hogy vmit elgépeltem, de én egyszerűen nem foglalkoztam vele.

Nyilván vannak ilyenek a HUP-on is (nem tom ott nem szoktam fórumozni) de az mért nem került a csőd szélére?

kovi
            Felhasználó
              uzsolt wrote:
              …Szerintem csabanak lassan állást kellene foglalnia, hogy széna-e vagy szalma. Ő a tulaj, ő fizet (még most)…

igen, igen, igen.

kovi
              Felhasználó
                szati wrote:
                …Pl engem is idegesített mindig is hogy kisbetu ahelyett hogy a kérdésemre válaszolt volna állandóan azon hencegett hogy vmit elgépeltem, de én egyszerűen nem foglalkoztam vele…

ezeknek a dolgoknak a felemlegetését egy időre (pl örökre) jegeljétek. nem egy ember felelős a mélyrepülésért, hanem Mindenki. én is, te is ,ő is, mi is. ha másért nem, ha egy überszuper és értelmes tagot veszel képbe, még ő is: ha másért nem, akkor azért mert nem próbált meg radikálisan tenni és fellépni a negatívumok ellen. mi még most is egy Magyar csapat vagyunk így együtt, nem pedig egyének, akikre mutogatni kéne másoknak. legalábbis így kéne lennie a dolgoknak szerintem.

szati
                Felhasználó

ezeknem a dolgoknak a felemlegetését egy időre (pl örökre) jegeljétek. nem egy ember felelős a mélyrepülésért, hanem Mindenki. én is, te is ,ő is, mi is. ha másért nem, ha egy überszuper és értelmes tagot veszel képbe, még ő is: ha másért nem, akkor azért mert nem próbált meg radikálisan tenni és fellépni a negatívumok ellen. mi még most is egy Magyar csapat vagyunk így együtt, nem pedig egyének, akikre mutogatni kéne másoknak. legalábbis így kéne lennie a dolgoknak szerintem.

Ezt most csak példa képpen mondtam hogy volt ami engem is zavart de elfogadtam a dolgot, nem mentem másik oldalra fórumozni.

balev
                  Felhasználó

Most, hogy ilyen szépen feldagadt ez a topik és mindenki előadta a saját javaslatát, Csaba le tudja vonni a következtetéseket. Reméljük, hogy a fórum számára előnyös, radikális változtatások következnek.

Ahogy kovi is írta, ez egy közösség. Mindannyian alakítjuk, úgyhogy ehhez mérten kell a jövőben is gondolkodni. Mindenkinek kell tenni érte.

kovi
                    Felhasználó
                      szati wrote:
                      Ezt most csak példa képpen mondtam hogy volt ami engem is zavart de elfogadtam a dolgot, nem mentem másik oldalra fórumozni.

helyes, jól tetted.

balev
                      Felhasználó

Igazi mérföldkő a 200.000 hozzászólás mellett, hogy nemrég regisztrált a 10.000-ik tag. (aktívan nem ennyien vagyunk nyilván, de azért mégis)

10 bejegyzés megtekintése - 131-140 / 222
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.